La xocolata representa l'amor i el romanç, així que en festes importants o dies commemoratius, els homes compraran bombons per a les seves núvies per expressar el seu amor. En general, la xocolata no caduca, però no es poden descartar circumstàncies especials. Per exemple, si la xocolata es deixa a casa i no es menja, s'ha de llençar o continuar menjant-la? La xocolata es pot dividir en dues categories: una és xocolata pura i l'altra és xocolata composta feta amb substituts de mantega de cacau (inclosos olis refinats, olis vegetals, etc.) en lloc de mantega de cacau. Si la xocolata s'emmagatzema durant massa temps, igual que l'oli es torna ranci, augmentarà el valor de peròxid. El valor de peròxid és un indicador que reflecteix el grau d'oxidació dels greixos i olis dels aliments, una vegada que supera l'estàndard, afectarà directament la qualitat dels aliments, sovint requereix instruments i equips professionals per detectar-lo, i és difícil que la gent comuna jutgi l'aspecte. Menjar xocolata amb un valor excessiu de peròxid pot causar grans danys al cos humà, com ara causar molèsties gastrointestinals, diarrea i danys al fetge. Hi ha una altra situació habitual: alguns bombons, tot i que no estan caducats, presenten gelades blanques a la superfície, causades sobretot per un emmagatzematge inadequat. Si l'entorn d'emmagatzematge és humit, el sucre de la xocolata es dissol fàcilment per la humitat de la superfície i es deixaran cristalls de sucre després que la humitat s'evapori. Fins i tot si la xocolata està segellada, la humitat encara es filtrarà pels plecs o les cantonades de l'embalatge exterior, cobrint la seva superfície amb una fina capa de cobertura de color blanc grisenc. A més, els cristalls de mantega de cacau es dissoldran i penetraran a la superfície de la xocolata i tornaran a cristal·litzar, fent que la xocolata es geli. La xocolata amb glaçat a la superfície encara es pot menjar, tot i que perdrà la seva aroma i sabor originals, no és perjudicial per al cos humà. No importa quin tipus d'aliment sigui, sempre que estigui caducat, no en mengeu més, perquè els aliments després de la seva caducitat es poden fer malbé si mengeu aliments malmesos, provocaran danys al vostre cos, i el mateix passa amb la xocolata. La xocolata té un contingut calòric relativament alt, de manera que les dones que volen perdre pes són millor que mengin menys o no mengin xocolata per evitar l'acumulació de greix al cos. |
<<: Els forns de microones són perjudicials per al fetus?
>>: Encara es pot consumir oli barrejat caducat?
El que tothom hauria de saber és que fins i tot u...
En termes generals, si apareixen grans al nostre ...
Els ronyons són òrgans importants del nostre cos,...
La gent sempre ha posat èmfasi en la importància ...
Què és el Northern Rail? Arriva Rail North és un o...
Crec que la majoria de les amigues tenen una cert...
El fetge és l'òrgan de desintoxicació més gra...
Dahongpao és un tipus de te molt famós al meu paí...
Hi ha moltes coses que poden complementar la nutr...
Menjar aliments lleugers té molts beneficis per a...
Què és la Universitat de Siena? La Universitat de ...
Algunes persones sempre somriuen sense ensenyar l...
També hem de prestar atenció a l'estat de les...
Què és el lloc web de Standard Bank? Standard Bank...
Sortida en realitat significa sortir a la primave...