La xocolata representa l'amor i el romanç, així que en festes importants o dies commemoratius, els homes compraran bombons per a les seves núvies per expressar el seu amor. En general, la xocolata no caduca, però no es poden descartar circumstàncies especials. Per exemple, si la xocolata es deixa a casa i no es menja, s'ha de llençar o continuar menjant-la? La xocolata es pot dividir en dues categories: una és xocolata pura i l'altra és xocolata composta feta amb substituts de mantega de cacau (inclosos olis refinats, olis vegetals, etc.) en lloc de mantega de cacau. Si la xocolata s'emmagatzema durant massa temps, igual que l'oli es torna ranci, augmentarà el valor de peròxid. El valor de peròxid és un indicador que reflecteix el grau d'oxidació dels greixos i olis dels aliments, una vegada que supera l'estàndard, afectarà directament la qualitat dels aliments, sovint requereix instruments i equips professionals per detectar-lo, i és difícil que la gent comuna jutgi l'aspecte. Menjar xocolata amb un valor excessiu de peròxid pot causar grans danys al cos humà, com ara causar molèsties gastrointestinals, diarrea i danys al fetge. Hi ha una altra situació habitual: alguns bombons, tot i que no estan caducats, presenten gelades blanques a la superfície, causades sobretot per un emmagatzematge inadequat. Si l'entorn d'emmagatzematge és humit, el sucre de la xocolata es dissol fàcilment per la humitat de la superfície i es deixaran cristalls de sucre després que la humitat s'evapori. Fins i tot si la xocolata està segellada, la humitat encara es filtrarà pels plecs o les cantonades de l'embalatge exterior, cobrint la seva superfície amb una fina capa de cobertura de color blanc grisenc. A més, els cristalls de mantega de cacau es dissoldran i penetraran a la superfície de la xocolata i tornaran a cristal·litzar, fent que la xocolata es geli. La xocolata amb glaçat a la superfície encara es pot menjar, tot i que perdrà la seva aroma i sabor originals, no és perjudicial per al cos humà. No importa quin tipus d'aliment sigui, sempre que estigui caducat, no en mengeu més, perquè els aliments després de la seva caducitat es poden fer malbé si mengeu aliments malmesos, provocaran danys al vostre cos, i el mateix passa amb la xocolata. La xocolata té un contingut calòric relativament alt, de manera que les dones que volen perdre pes són millor que mengin menys o no mengin xocolata per evitar l'acumulació de greix al cos. |
<<: Els forns de microones són perjudicials per al fetus?
>>: Encara es pot consumir oli barrejat caducat?
Parlant d'intoxicació per monòxid de carboni,...
La teràpia del conducte radicular és un mètode im...
Hi ha molts factors que afecten la durada de la v...
Què és Uber EATS? Uber EATS és una aplicació de ll...
Tota amiga ha de protegir i cuidar bé els seus pi...
Moltes persones no dormen bé durant molt de temps...
Quin és el lloc web de Kevin Spacey? Kevin Spacey ...
Quina és la web d'America de Cali? La Corporac...
Crec que la majoria de la gent està familiaritzad...
Els quists de la cisterna magnum són molt perjudi...
Sota la influència d'alguns mals hàbits, algu...
Què és la Viquipèdia? La Viquipèdia, també conegud...
Encara que aquesta malaltia no s'escolta ni e...
Tot i que el verí de la serp pot posar en perill ...
Algunes persones pensen que els tumors paròtids n...