Quan es tracta d'olles d'acer inoxidable, crec que tots els coneixem. És una necessitat en la nostra vida diària i ha entrat a milers de llars. Encara que hi ha moltes comoditats en cuinar amb acer inoxidable, l'ús a llarg termini d'olles d'acer inoxidable per cuinar provocarà alguns danys adversos a la nostra salut. A continuació, anem a conèixer els perills de l'ús a llarg termini de les olles d'acer inoxidable perquè puguem viure una vida saludable. Riscos de les olles d'acer inoxidable: Si l'olla d'acer inoxidable és de bona qualitat, és inofensiva, per la qual cosa hauríeu de prestar atenció a l'elecció d'una olla d'acer inoxidable. A més, també heu de prestar atenció al mètode d'ús: 1: Mireu el color de les estris de cuina d'acer inoxidable d'alta qualitat que tenen una textura forta i són de plata brillant, mentre que les estris de cuina d'acer inoxidable de baixa qualitat són blanques. 2: Observeu els detalls. Les vores de la boca de l'olla d'estris de cuina d'acer inoxidable d'alta qualitat són llises, brillants i sense esquerdes, mentre que les vores de la boca de l'olla d'estris de cuina d'acer inoxidable d'alta qualitat són rugoses, amb esquerdes o rastres evidents. 3: Mireu l'artesania, els estris de cuina d'acer inoxidable d'alta qualitat estan fets d'acer i alumini forjat a alta temperatura i alta pressió, amb una connexió ferma i sense caure de fons. Característiques: Logotip gravat. 4: Trieu una marca, rebutgeu les marques petites i les marques a mitges i trieu fabricants d'estris de cuina a gran escala amb gran visibilitat, bona reputació i força. 5. La clau de la qualitat d'una olla es troba al fons de l'olla. El gruix de la capa d'alumini del fons compost de tres capes s'ha de distribuir uniformement. Algunes olles d'acer inoxidable d'estructura inferior composta de tres capes tenen una distribució desigual del gruix de la capa d'alumini, com ara prima als dos costats i gruixuda al mig, cosa que condueix a una conducció de calor desigual a la part inferior de l'olla. L'estructura de la tapa ha de ser raonablement dissenyada i tenir un bon rendiment de segellat. El disseny de la tapa lleugerament convex permet que l'aigua circuli de manera natural i el seu bon segellat evita que la calor s'escapi fàcilment. El mànec no ha d'estar massa calent, perquè un mànec massa calent envelleix fàcilment. Precaucions per utilitzar olles d'acer inoxidable: 1. Les olles d'acer inoxidable tenen una bona conductivitat tèrmica i propietats d'emmagatzematge de calor, per la qual cosa s'han d'utilitzar de manera diferent a les olles de ferro. El truc general és: la majoria dels mètodes de cocció utilitzen paelles calentes i oli calent, mentre que els aliments que contenen midó de blat de moro s'han de cuinar en paelles fredes i oli fred. 2. Dos conceptes: “Paella freda i oli fred”: posar oli i ingredients abans d'encendre el foc, després encendre el foc i tapar la tapa, bàsicament no sofregir, esperar que surti vapor per la vora de la paella, i afegir sal i altres condiments. "Paella calenta, oli fred": Escalfeu la paella a foc mitjà durant 1-2 minuts fins que estigui prou calenta. El mètode d'identificació és deixar caure aigua a l'olla. Les gotes d'aigua no s'evaporen, sinó que es converteixen en gotes d'aigua de la mida d'una soja. En aquest moment, posem a foc lent i després afegim els ingredients. Si les gotes d'aigua són tan grans com les llavors de sèsam, no està prou calenta i cal continuar cuinant durant unes desenes de segons. 3. Després d'utilitzar l'olla, heu d'utilitzar immediatament la calor residual de l'olla per netejar les parets interiors i exteriors i el fons de l'olla amb aigua tèbia. No cal fer servir una gran quantitat d'eines de neteja metàl·liques, una esponja o un fregall servirà per a les taques persistents, escalfeu l'olla amb aigua durant uns minuts abans de netejar-la, és perquè el midó a l'aigua i els aliments s'adhereixen a la superfície de l'olla amb un procés d'escalfament o una mica de llimona Utilitzeu un netejador especial d'acer inoxidable per netejar-lo. A través de la introducció anterior, crec que tothom té una certa comprensió de les olles d'acer inoxidable. Per veure si una olla d'acer inoxidable és perjudicial o no, el més important és garantir la qualitat només escollint una olla d'acer inoxidable de bona qualitat no pot ser perjudicial per al cos. |
<<: Quins són els perills del cotó d'aïllament acústic?
>>: La soldadura és perjudicial per al cos humà?
Gua Sha és un mètode de desintoxicació que existe...
Què és Girls Ask Guys? Girls Ask Guys és el lloc w...
A mesura que la qualitat de vida de les persones ...
Rentar la roba és una cosa que tots hem de fer ca...
La picor de mans i peus és molt incòmode i alguns...
Què és la Universitat de Taylor? Taylor's Coll...
Tot i que la roba de cotó no és tan fàcil de rent...
Quin és el lloc web del St Hilda's College, Ox...
L'ènema s'utilitza generalment per tracta...
La infusió és un mètode de tractament molt popula...
Hi ha tants beneficis de remullar els peus en vin...
El pseudo-condiloma acuminat també es coneix com ...
Què és Sony? Sony Corporation of Japan és un gegan...
Què és el lloc web de SunPower? SunPower Corporati...
Tots hem de tenir una comprensió correcta de la c...