Controlar la gana és realment molt important per a aquells que volen perdre pes, perquè reduir la ingesta de calories pot aconseguir millors resultats en la pèrdua de pes, en cas contrari, només farà que el greix torni a acumular-se. Per controlar la gana, en realitat pots reduir la compra o el consum d'aliments rics en greixos i calòrics perquè no t'atreguin. Aleshores, intenta menjar aliments que siguin fàcils d'omplir. Els aliments bàsics s'han de col·locar a la cuina Manteniu els aperitius, els aliments amb midó i els aliments rics en greixos fora de la cuina. No tenir-los a la taula et permet centrar-te en el present i no deixar-te temptar. Posar verdures, amanides o fruites com a postres sobre la taula: pocs de nosaltres obtenim prou nutrients d'aquestes substàncies. Això pot reduir la ingesta de calories dels àpats en un 15-20%. No netegeu els plats de seguida En un estudi, els voluntaris que es van netejar les taules mentre menjaven ales de pollastre van menjar un 30% més que els que es van quedar amb un munt d'ossos de pollastre. Si mengeu cupcakes en safates de paper, galetes en caixa, gelat o qualsevol altre aliment ric en calories que creï residus, assegureu-vos de guardar les restes mentre mengeu per saber quant esteu menjant. Utilitzeu plats petits i tasses altes i primes Boicoteja els jocs de vaixella destinats als gegants. Una porció normal d'aliment sembla més substancial en un plat més petit. Diversos estudis han demostrat que tant els nens com els barmans experimentats aboquen menys líquid quan s'utilitzen gots alts i prims que quan s'utilitzen gots curts i gruixuts. Separa els aliments al teu plat De vegades, els restaurants recomanen agafar un recipient per emportar i empaquetar 1/2 del menjar abans de menjar. Aquest consell tradicional no sembla funcionar, sobretot quan us trobeu davant d'un sopar molt esperat o un sopar amb nous amics, els suggeriments de restaurants són encara menys efectius. Per evitar menjar en excés, només cal que marqueu quins aliments menjareu més tard i quins menjareu més tard, és a dir, talleu la carn que menjareu més tard primer i, a continuació, talleu la carn a trossos de la mida d'un mossegat a mesura que mengeu. |
<<: Quines són les millors maneres de tractar la rosàcia?
>>: Quant saps sobre els mètodes per reduir el greix corporal?
El problema del vitiligen ha provocat un gran imp...
Quin és el lloc web de la Universitat Pedagògica E...
Moltes persones senten dolor quan van al vàter El...
El dolor a les mans és molt comú. Aquest símptoma...
Els esperons ossis també s'anomenen hiperplàs...
Com jutjar si el vostre dolor d'estómac és ca...
Eviteu els aliments no digeribles, com el seu nom...
Crec que molta gent tindrà aquesta situació, semp...
Molts pacients amb èczema senten que la malaltia ...
Molta gent té por, i la por de diferents persones...
Les puces són insectes que tenen més probabilitat...
Què és el propi de la dona? "Woman's Own&...
Les persones que viuen al primer pis solen preocu...
El pol·len de camelia és un dels aliments nutriti...
La poma de la serp també s'anomena mariscal v...