Parlant de raïm negre, crec que a molta gent els agrada menjar-ne molt. El raïm negre és un fruit amb un valor nutritiu molt alt i s'acostuma a utilitzar com a matèria primera per al suc de raïm o el vi. A més, el raïm vermell té un alt valor medicinal. Poden restaurar el blanquejament, la delicadesa i la suavitat de la pell, millorar les al·lèrgies i eliminar les arrugues. Hi ha moltes varietats de raïm negre, doncs, quines són les varietats de raïm negre? Hi ha moltes varietats de raïm negre, amb més de 8.000 espècies al món, i hi ha unes 500 espècies al meu país, entre elles, el raïm negre més famós del meu país és el "Longyan", amb un gust molt dolç. A continuació us donaré una introducció detallada a les varietats i classificacions de raïm negre. El raïm és una vinya de fulla caduca amb fulles palmades, 3-5 lòbuls i raïms compostos, que solen ser de forma cònica. Les baies són majoritàriament rodones o ovalades, i el color varia segons la varietat. resum Els humans van començar a conrear aquest arbre fruiter fa molt de temps, i representa gairebé una quarta part de la producció mundial de fruites, té un alt valor nutritiu i es pot fer suc de raïm, panses i vi. Origen 1. El Gamay, conreat a Borgonya, França i Califòrnia, EUA, s'utilitza per fer vi negre fresc i vi rosat. 2. Cinfandel, les principals zones de cultiu són França i Califòrnia, EUA, utilitzat per fer vi negre. 3. Jamie i Gewürztraminer es cultiven habitualment a la regió d'Alsàcia de França, la regió del Rin d'Alemanya i Itàlia. Es poden utilitzar per fer vi blanc amb un sabor únic. 4. El pinot noir, el raïm principal de la regió de Borgonya de França, es pot utilitzar per fer vi negre i xampany superiors. 5. Cabernet Sauvignon es cultiva a la regió de Bordeus de França, Califòrnia dels Estats Units, Austràlia i també a la província de Shandong del meu país. 6. El merlot es conrea a la regió de Bordeus de França, el nord d'Itàlia, Suïssa i altres països per fer vi negre. 7. El syrah, conreat principalment a la regió de Long Island de França i Austràlia, s'utilitza per fer un vi negre superior. La llavor de raïm és un producte de bellesa, la seva eficàcia és 20 vegades la de la vitamina C i 50 vegades la de la vitamina E. És coneguda a Europa com a cosmètica interna natural i cosmètica comestible. Els seus principals efectes són: eliminar la dermatitis atòpica, la pell seca, les taques, les arrugues, la flacidesa i la deposició de melanina. Varietats de raïm negre Hi ha molts tipus de raïm, amb més de 8.000 espècies al món i més de 500 espècies al meu país. Els famosos inclouen el "longan" vermell morat, rodó i nacrat, que es coneix com la "Perla del Nord". La varietat de fruita fresca més comuna que es ven al mercat és Kyoho. Segons les varietats, es poden dividir en raïm de taula i raïm de vi. El raïm que veiem habitualment és raïm de taula. Els raïms de vi pertanyen a la família Ampelidecese Totes les varietats de raïm de vi pertanyen a la família Vitis entre les 10 famílies d'Ampelidecese. (Vitis Vinifera) és una varietat que s'utilitza per elaborar vins fins a Europa. Hi ha més de 8.000 varietats de raïm vinícoles al món, però només unes 50 d'elles es poden utilitzar per fer vi fi, que es poden dividir aproximadament en raïm blanc i raïm negre. Els raïms blancs tenen colors com el verd i el groc. S'utilitza principalment per fer vi escumós i vi blanc. Els raïms vermells es presenten en colors negre, blau, morat i vermell fosc, mentre que d'altres tenen la polpa incolora com el raïm blanc, per tant, es pot pelar i fer el suc per fer vi blanc. Valor medicinal 1. L'extracte de llavors de raïm vermell pot restaurar la joventut de la pell. 2. Té un efecte blanquejador que fa que la pell sigui delicada i llisa. 3. Té l'efecte de millorar la constitució al·lèrgica. 4. Té l'efecte d'eliminar taques. 5. Pot millorar les arrugues i la flacciditat. 6. Té l'efecte de convertir la pell seca en pell humida. 7. Antiradiació, molt eficaç per a les persones que utilitzen ordinadors i telèfons mòbils durant molt de temps. 8. Evita que la pell sigui danyada pels raigs ultraviolats i regules la protecció UV de la pell des de dins del cos. 9. Tractar la síndrome premenstrual femenina. (pell rugosa, sagnat de genives, acne, etc.) licor El vi negre és una beguda alcohòlica elaborada per premsat i fermentació de raïm amb fruita vermella i pell. El vi té el contingut de glucosa més alt entre les fruites, i tindrà un gust vinós després de l'emmagatzematge i la fermentació. Actualment, el vi és el vi elaborat amb monosacàrids més gran i més produït del món, i el vi negre representa una gran part de tot el vi. Les principals marques de vins negres nacionals inclouen Great Wall Red Wine i Changyu Dry Red Wine. El vi negre se sol anomenar negre sec. Després de llegir la introducció detallada anterior a les varietats de raïm negre i la seva classificació, crec que teniu una comprensió general del raïm negre. Els raïms vermells són un excel·lent producte de bellesa i cura de la pell per a les dones. Són especialment efectius per a la pell de les dones. Poden eliminar eficaçment les taques i les arrugues, fer que la pell sigui més blanca i sensible, prevenir la radiació i tractar els símptomes de la menopausa. És possible que vulgueu comprar uns raïms vermells per menjar a casa! |
<<: Es poden utilitzar cosmètics caducats?
La sang a les femtes és bastant comú a la pràctic...
Els ganglis limfàtics auriculars generalment es r...
Si el contingut de plaquetes en el cos humà és ba...
L'hepatitis B és una malaltia infecciosa molt...
El temps ha canviat molt recentment, un dia fa fr...
Si el llavi superior està vertit, s'ha de pre...
Moltes persones pateixen la inflamació dels ulls ...
La gent moderna persegueix la seva pròpia llibert...
Els ossos són una part indispensable i important ...
Què és el lloc web de la Borsa de Valors de Tòquio...
Quin tipus d'oli és l'oli de peix? Es ref...
El color normal del recobriment de la llengua és ...
Avui dia, moltes persones presten especial atenci...
Amb l'augment de la pressió de la vida i el r...
No importa que siguin treballadors d'oficina ...