La pell de porc és realment deliciosa i senzilla

La pell de porc és realment deliciosa i senzilla

Molta gent compra la pell de porc a casa, però si no la cuinen bé, la pell de porc tindrà un gust molt dur i no és masticable. Si voleu que la pell de porc sigui deliciosa, no es tracta només dels ingredients, sinó també del control de la calor i d'alguns processos abans de la producció, ja que el pèl de la pell de porc no es pot netejar a fons o no és molt difícil de cuinar a l'olla.

Pell de porc fregida

La medicina tradicional xinesa creu que la pell del porc és de naturalesa dolça, fresca i té les funcions de nodrir el yin, reposar la deficiència, eliminar la calor i alleujar el mal de coll. En els últims anys, els científics han descobert que el consum regular de pell de porc o peus de porc pot retardar l'envelliment i prevenir el càncer. Com que la pell del porc conté una gran quantitat de col·lagen, pot frenar l'envelliment de les cèl·lules del cos. És especialment bo per a pacients amb deficiència de yin, calor intern, mal de coll, febre baixa i altres símptomes.

Material

Dues cullerades de salsa de soja casolana, tres trossos de pell de porc, una mica d'oli de cuina, una mica de ceba verda, una mica de gingebre, una mica d'all, una mica de ceba verda, una mica de pebre vermell, una mica de vi de cuina, una mica d'essència de pollastre

pràctica

1. Netegeu el pèl de la pell del porc, renteu-lo, poseu-lo a l'olla i deixeu-ho coure durant 15 minuts.

2. Talleu la pell de porc cuita a tires i reserveu-la.

3. Escalfeu l'oli en una paella, afegiu-hi la ceba, el gingebre i l'all i sofregiu fins que estigui fragant, després aboqueu-hi les mongetes negres fermentades i sofregiu-les fins que estiguin fragants.

4. Afegim la pell de porc picada i el vi de cocció i sofregim durant un minut els pebrots verds i vermells i sofregim durant un minut l'essència de pollastre.

<<:  Quina és la causa de la picor i la humitat perianal

>>:  El tumor glòmic és greu?

Recomanar articles

La llet pot augmentar l'alçada?

La llet és una beguda comuna i també un aliment q...

Puc menjar cornaments de cérvol a l'estiu calorós?

Tots sabem que la cornamenta de cérvol té un bon ...

Hi ha un DIU indolor?

Les amigues joves d'avui no volen tenir fills...

Quins són els símptomes dels tumors anals?

Quan parlem de possibles malalties de l'anus,...

Com s'ha de tractar l'obstrucció dels vasos sanguinis de la retina?

El bloqueig dels vasos sanguinis de la retina es ...

Menjar massa nous fresques provocarà calor intern?

Molts amics pensen que menjar massa nous fresques...

Quina és la causa del lupus eritematós sistèmic?

L'aparició del lupus eritematós sistèmic pot ...

Quines són les seqüeles de la descàrrega elèctrica?

La descàrrega elèctrica és causada principalment ...

Què tal en McGruff? Revisions de McGruff i informació del lloc web

Què és McGruff? McGruff és un famós gos de dibuixo...

Què fer si us enverinen pel fum del carbó

Tot i que cada vegada són més les persones que op...

Quines fruites poden nodrir el cervell?

Tothom sap que al mercat hi ha molts productes po...

Com conservar les baies fresques d'auró?

Les baies fresques d'auró s'han d'emm...