Com conservar les baies fresques d'auró?

Com conservar les baies fresques d'auró?

Les baies fresques d'auró s'han d'emmagatzemar correctament. En general, es recomana col·locar-les en un lloc ben ventilat amb una temperatura adequada de cinc a vint graus, o bé es pot refrigerar, en cas contrari, es recomana menjar-ne el més aviat possible per evitar la pèrdua de nutrients.

1. Emmagatzemar a temperatura ambient. Si s'emmagatzema a temperatura ambient, el més important és la ventilació i la temperatura Col·locar-lo en un lloc ventilat és bo per mantenir el Dendrobium officinale sec.

2. Refrigeració - Dendrobium candidum s'ha d'emmagatzemar a la capa de conservació de la nevera. La temperatura és generalment de 3-5 graus. Tot i que les tires de Dendrobium officinale fresques refrigerades es poden conservar durant un període de temps més llarg, no espereu poder menjar Dendrobium officinale fresc durant tot l'any d'aquesta manera (això és una mica massa per pensar-hi). De fet, aquest és el mateix principi que quan refrigeram fruites i verdures Com més llarg sigui el temps de refrigeració, més nutrients perd el Dendrobium officinale, per això es recomana menjar-lo el més aviat possible.

3. El problema més comú a l'hora d'emmagatzemar Dendrobium officinale a temperatura ambient és la germinació. El Dendrobium officinale fresc és molt fàcil de germinar i fins i tot de florir si es deixa naturalment, i els nutrients d'aquests nous brots i flors provenen de tiges fresques. No obstant això, el mètode defensat per algunes persones de "preservar tires fresques de Dendrobium officinale introduint-les a l'aigua" és òbviament poc científic, en canvi, accelera el procés de germinació i floració.

4. Per descomptat, si un petit nombre de brots broten i us interessa cultivar Dendrobium officinale, és bo mantenir aquests nous brots, plantar els esqueixos antics al substrat o posar una ampolla a l'aigua i esperar fins que els brots creixin uns 4 cm de llarg o més abans de dividir-los i plantar-los.

<<:  Quina diferència hi ha entre el midó i la farina?

>>:  Per què em fa mal l'estómac quan menjo menjar picant?

Recomanar articles

Per què les ous de cranc són amargues quan es couen al vapor?

La tardor és la millor època per menjar crancs Pe...

Si teniu taques marrons, el tractament científic és molt important

A la vida diària, moltes persones són propenses a...

Quins són els símptomes de la pancreatitis aguda

La pancreatitis sol ser causada pel propi sistema...

Com regular la teva dieta per nodrir i protegir el fetge?

El fetge és un dels òrgans més importants del cos...

És perjudicial donar ènema a nens amb febre?

Avui en dia, molts pares porten els seus fills a ...

Quins són els efectes de l'aigua de sucre de roca de nespres?

L'aigua de sucre de nespre i pera és una begu...

Com eliminar les cicatrius d'acne

La vida és un art. Hi ha molts coneixements en la...

Signes d'una malaltia greu

Com diu la dita: "Quan arriba la malaltia, é...

Les persones que pesen quant viuen generalment més temps

Poques vegades sabem els efectes bons o dolents q...

Quina és la causa del dolor de l'omòplat?

Si el dolor a l'articulació de l'espatlla...

Quina és la causa de les femtes dures i el sagnat?

Si les seves femtes són dures i sempre acompanyad...

Què causa l'eritema multiforme

Normalment, sempre hi ha diverses taques a la pel...