Molta gent confon fàcilment el midó i la farina De fet, es tracta de dues substàncies completament diferents, tant pel que fa a la composició com a la funció, mentre que la farina és rica en proteïnes, greixos i fibra dietètica. 1. Natura La farina és una pols feta triturant directament blat o altres grans després de pelar el midó és un polisacàrid que s'obté separant proteïnes i altres substàncies de la farina. És insoluble en aigua i s'inflarà en aigua calenta per convertir-se en una solució col·loïdal viscosa. 2. Ingredients La farina és rica en proteïnes, greixos, hidrats de carboni i fibra dietètica, i és de naturalesa dolça i fresca. Té els efectes de nodrir el cor i els ronyons, enfortir la melsa i els intestins, eliminar la calor i apagar la set. 3. Sentir Podem submergir els dits en una mica de farina i després fregar-los amb els dits. Trobareu que és molt suau, però no és així per al midó. La sensació és una mica semblant a fregar pols d'arrel de lotus, però és més difícil de fregar. 4. Aparença En comparació amb el midó, la farina és lleugerament groga; és molt blanca i de color més pur. 5. Cuina La farina s'utilitza principalment per fer panets al vapor i per fregir (youtiao, filet de porc, ales fregides KFC, etc.) Les sopes fetes amb midó, com la sopa d'ou d'algues, són clares i enganxoses, amb bon gust i aspecte. 6. Funció El midó té un fort efecte gelatinitzant i penja a la superfície dels aliments durant la cocció, cosa que pot protegir la nutrició i el gust dels aliments que hi ha a l'interior, a causa de la proteïna que conté. 7. Aplicació Sabem que la farina té un ampli ventall d'usos Després d'espessir els aliments, també es pot fer servir per fer panets al vapor, pa i altres aliments que mengem cada dia. |
<<: Quina llet és millor per rentar-se la cara?
>>: Com conservar les baies fresques d'auró?
Quan els nens no tenen res a fer, els agrada juga...
Els fongs són generalment més freqüents a la Xina...
A més del tractament oportú, els pacients amb got...
Avui en dia, amb el ràpid desenvolupament de la v...
Amb la millora gradual de la consciència sobre la...
L'esqualè i l'oli de peix d'aigües pr...
Avui dia, tots fem servir arrosseres i arrosseres...
Crec que alguns amics han tingut una experiència ...
La síndrome de l'ull sec també s'anomena ...
Moltes persones desenvolupen fàcilment úlceres gà...
El dolor d'estómac és una cosa que tothom ha ...
Crec que tothom ha menjat porros al llarg de la s...
Si la nostra immunitat és baixa, ens enfermarem a...
Els nòduls de vidre esmolat als pulmons són una m...
La fístula anal és més freqüent entre els homes, ...