El calci és un element essencial en el nostre cos. El calci està present a les dents, els ossos, les ungles, etc. No obstant això, si no fem atenció a la dieta, el son i l'exercici, podem tenir símptomes de deficiència de calci, com l'osteoporosi i la caiguda del cabell. El calci és molt útil per als adolescents, ja que necessiten calci per al seu creixement i desenvolupament. Si el calci és deficient, pot provocar un desenvolupament ossi incomplet i afectar l'alçada. Aleshores, la suplementació de calci s'ha convertit en un problema que preocupa molt a la gent, i la teràpia dietètica és molt important per a la suplementació de calci. Aquí presentaré què menjar per complementar el calci ràpidament. El calci és la sal inorgànica més abundant en el cos humà, que representa al voltant del 2% del pes corporal. El calci no només és el principal component mineral del teixit ossi, sinó que també té un paper important en diversos processos fisiològics i bioquímics del cos. Un és la formació i el manteniment de l'estructura i la composició dels ossos i les dents, que representa el 99% del total, principalment en forma d'hidroxiapatita. En segon lloc, el calci pot mantenir l'estat fisiològic normal de les cèl·lules. Els ions de calci dins de les cèl·lules són el medi perquè les cèl·lules responguin als estímuls. En tercer lloc, participa en el procés de coagulació de la sang. Actualment se sap que en el procés de coagulació de la sang hi participen almenys 4 proteïnes d'unió de calci dependents de la vitamina K, és a dir, la reacció en cascada només es pot completar en presència d'ions de calci i, finalment, el fibrinogen soluble es converteix en fibrina. El paper important del calci en el cos humà és insubstituïble. La deficiència de calci és una malaltia nutricional comuna. En primer lloc, l'últim aliment per a la suplementació de calci és la llet. Les millors fonts de calci són la llet i els derivats de la llet. El primer aliment ric en calci i ben absorbit és la llet. En segon lloc, els rovells d'ou i el peix i els mariscs són rics en calci. El contingut de calci dels aliments vegetals es troba principalment en productes de soja, aliments de fruita dura (com ara grans de cacauet, grans de nous). El calci també és abundant en els mariscs, com ara les gambes seques, les gambes, les algues, les algues, el fil de peix i el fil de carn fet d'os. El contingut de calci de verdures com ara el lliri, el rave, els bolets i els fongs és relativament alt. Els ossos d'animals com els ossos de porc i els ossos de pollastre són rics en calci, però són difícils de dissoldre en aigua, de manera que la gent sol utilitzar la sopa d'ossos per alimentar els nadons. Boles de pollastre a l'olla a pressió. Podeu cuinar el pollastre i els ossos de pollastre el més tendres i cruixents possible, i animar el vostre nadó a mastegar el cartílag i empassar-lo, que també pot complementar el calci. El croaker groc petit es pot convertir en peix cruixent. El mètode és: escalfeu l'olla, poseu-hi ceba verda i gingebre a l'olla per formar el fons, poseu-hi una corbata groga d'uns 10 cm de llarg, afegiu-hi la quantitat adequada de vinagre i deixeu-ho coure a foc lent, fins i tot el cap de peix i els ossos de peix quedaran cruixents. D'aquesta manera, el peix sencer es converteix en un suplement de calci comestible. La pasta de sèsam és rica en proteïnes, aminoàcids i diverses vitamines i minerals, i té un alt valor per a la salut, el contingut de calci en la pasta de sèsam és molt superior al de les verdures i les mongetes, i el seu consum regular és beneficiós per al desenvolupament d'ossos i dents (no la mengeu amb verdures com els espinacs, en cas contrari patirà una doble descomposició de l'àcid oxalic o la descomposició de l'àcid oxalíc oxalic). absorció de calci). El contingut de ferro de la pasta de sèsam és diverses vegades més gran que el del fetge de porc i el rovell d'ou El consum regular no només té un efecte positiu en l'ajust de l'eclipsi parcial i l'anorèxia, sinó que també pot corregir i prevenir l'anèmia per deficiència de ferro. A més, la pasta de sèsam és rica en lecitina, que pot evitar que el cabell es torni gris o caigui prematurament, el sèsam conté molt d'oli, que té un bon efecte d'hidratar els intestins i afavorir els moviments intestinals. Es recomana menjar de 10 a 20 grams al dia. |
<<: La deficiència renal provocarà micció freqüent?
>>: La caiguda del cabell és un signe de deficiència renal?
Què és la Universitat d'Oregon del Sud? La Uni...
Les persones amb ulls inflats poden utilitzar alg...
El diagnòstic de les malalties gastrointestinals ...
Com diu la dita, els desastres naturals i els des...
Els nostres amics masculins poden no estar famili...
Els anells de diamants són records molt important...
En realitat, el limfoma suposa una gran amenaça p...
Hi pot haver moltes condicions anormals en les fe...
De vegades sembla que un nen petit et torna boig,...
Sovint hi ha perills per a la seguretat a la vida...
Moltes persones han tingut experiències similars ...
Quan arriba l'estiu, els mosquits no s'ha...
Portar calçat esportiu també pot fer que els talo...
Amb la millora contínua dels estàndards dietètics...
La primavera és aquí, i moltes persones se sentir...