Les verdures de nit són molt perjudicials per al nostre organisme, sobretot produeixen nitrits. Les hortalisses d'arrel nocturna produeixen encara més quantitats de nitrit, com els espinacs comuns, la col, els pebrots, etc. Per tant, hem de reduir el temps d'emmagatzematge d'aquestes hortalisses. 1. En les mateixes condicions d'emmagatzematge, la quantitat de nitrit produïda per diferents tipus de verdures és inconsistent. En general, les verdures de tija i fulla són les més altes, les verdures de meló són lleugerament més baixes i les d'arrel i la coliflor es troben al mig. Per tant, si compreu diferents tipus de verdures al mateix temps, hauríeu de menjar primer les tiges i les fulles, com la col, els espinacs, etc. Si teniu previst cuinar més plats i menjar-los calents l'endemà, haureu d'intentar cuinar menys verdures de tija i fulles i triar verdures de meló. Nota especial: a temperatura ambient, els espinacs, la coliflor, les mongetes, la col i els pebrots verds produeixen més nitrits quan s'emmagatzemen fins l'endemà. Les verdures que produeixen menys nitrits inclouen tomàquets, enciams, porros, carbassons, albergínies, brots d'all, pastanagues i api. 2. Com es produeix el nitrit, un cancerígen mortal i quins són els seus perills? Els plats fregits contenen oli i sal Després d'una nit, les vitamines dels plats s'oxiden, fent que el contingut de nitrits s'augmenti de manera significativa. Després que el nitrit entri a l'estómac, en determinades condicions generarà una substància anomenada NC (compost N-nitroso), que és un dels factors de risc del càncer gàstric. Sobretot quan el clima és calorós, els àpats durant la nit estan contaminats per bacteris, que es multiplicaran en gran nombre i provocaran fàcilment gastroenteritis i intoxicacions alimentàries. 3. Reescalfar les restes pot no reduir necessàriament el dany A la vida diària, la gent sovint reescalfa les restes de menjar una i altra vegada, pensant que això evitarà que el menjar es faci malbé. De fet, des del punt de vista mèdic, aquesta visió no és del tot correcta. Perquè les toxines d'alguns aliments no es poden eliminar només escalfant. En circumstàncies normals, certs bacteris, virus i paràsits es poden matar en pocs minuts escalfant-se a 100 °C. Però l'escalfament és impotent davant les toxines químiques alliberades pels bacteris als aliments. L'escalfament no només no destrueix les toxines, sinó que de vegades augmenta la seva concentració. A més, diverses verdures de fulla verda contenen diferents quantitats de nitrats. Els nitrats no són tòxics, però durant el procés de recollida, transport, emmagatzematge i cocció de verdures, els nitrats es reduiran a nitrits tòxics pels bacteris. Especialment per a les restes que queden durant la nit, el contingut de nitrits serà més gran després de salar-se durant la nit. La toxicitat del nitrit augmentarà després de l'escalfament i, en casos greus, pot causar intoxicació alimentària o fins i tot la mort. A més, la solanina continguda a les patates germinades i l'aflatoxina continguda en els cacauets florits no es poden destruir per escalfament. Per tant, no hem de pensar que les restes només es poden escalfar. El millor és cuinar tant com es vulgui menjar. 4. Productes aquàtics amb més probabilitats de provocar malalties gastrointestinals La gent generalment pensa que les verdures no provocaran malalties, però després de salar-se durant la nit, augmentarà el contingut de nitrits i la toxicitat augmentarà després de l'escalfament. Per tant, les verdures són les que no s'han de deixar durant la nit. A més, els aliments amb midó es poden menjar tots alhora. Els aliments com els pastissos d'arròs només es poden emmagatzemar durant un màxim de quatre hores, i menjar-los sense canviar-ne el gust pot provocar reaccions adverses. |
<<: El nitrit dels aliments durant la nit és mortal
>>: Quina és la funció de la medicina tradicional xinesa Maca?
Poques persones mengen fulles de moniato perquè p...
Què és la Universitat de Nàpols Federico II? La Un...
L'hemorràgia cerebral és una malaltia relativ...
Hi ha una dita que diu que el mal de queixal no é...
Quin tipus de lloc web és China Times? USA Chinese...
Què és Omega? Omega és la millor empresa i marca d...
Si la capa basal de la pell està deshidratada, ca...
La síndrome de Parkinson és el que sovint anomene...
Els costats de les galtes i els costats del nas s...
Avui en dia, la higiene i la seguretat alimentàri...
Avui en dia, les persones estan sota una gran pre...
Quan estem cuinant, conduint o revisant el cotxe,...
Quin és el lloc web de la Universitat Jawaharlal N...
El cabell, com altres parts del cos, es metabolit...
El fetge és un òrgan important del nostre cos. L&...