Avui en dia, gairebé totes les llars tenen una nevera, sobretot durant els festivals, els plats que no s'han consumit es posen tots a la nevera. 1. Les restes de verdures produeixen nitrits mortals Algunes verdures durant la nit, especialment les hortalisses de fulla verda durant la nit, no només tenen un valor nutritiu baix, sinó que també produeixen nitrits patògens. La quantitat de nitrit produïda en les verdures emmagatzemades augmenta amb l'allargament del temps d'emmagatzematge i l'augment de la temperatura. Tanmateix, si les verdures es refreden a la nevera (2-6 graus centígrads), l'augment del nitrit serà menor. Algunes restes riques en proteïnes i greixos són encara més no comestibles. Els bacteris nocius de l'aire s'adheriran a les restes i començaran a multiplicar-se en 2 hores Com tots sabem, la majoria de proteïnes i greixos produiran substàncies nocives sota l'acció dels bacteris, com el sulfur d'hidrogen, les amines, els fenols, etc. Aquestes substàncies són perjudicials per al cos humà. Si és hivern, algunes famílies pensen que el clima és fred i les restes no necessiten ser refrigerades. Actualment, l'ús generalitzat de les neveres a les ciutats ha reduït la quantitat de nitrits que la gent ingereix dels aliments, però això no vol dir que es puguin posar verdures a la nevera sense cap mena de preocupació, el contingut de nitrits encara augmentarà. 2. El nitrit a la carn és més alt que a les verdures Per tal de donar a tothom una comprensió més objectiva dels canvis en el contingut de nitrits de les restes, els experimentadors van dividir especialment els quatre plats en quatre porcions, els van posar en caixes de dinar biodegradables d'un sol ús, els van embolicar amb embolcall de plàstic i van adjuntar etiquetes durant mitja hora, 6 hores, 18 hores i 24 hores respectivament. A continuació, les mostres es van col·locar en una nevera de laboratori i es van refrigerar a 4 ° C, que també és la temperatura establerta per a les neveres domèstiques normals. Els experimentadors primer van triturar l'aliment en un purín, van pesar 1 g (nota: g) de la mostra en un matràs cònic i el van diluir amb aigua destil·lada. Deixeu-ho reposar a la foscor durant 15 minuts i llegiu directament el contingut de nitrits amb un detector ràpid. Per garantir la precisió dels resultats de la prova, cada mostra es va provar 3 vegades i es va prendre el valor mitjà. Mitja hora després de treure's de l'olla, els resultats de les proves dels tres plats, verdures sofregits, ous remenats amb porros i carn de porc estofada, van demostrar que el contingut de nitrits no superava el límit màxim de les "Normes de límits de contaminants en els aliments" del meu país, és a dir, 4 mg/kg per a hortalisses, mg/kg i mil·ligrams. No obstant això, el contingut de nitrits a la carn de porc estofada és superior al dels ous remenats amb porros i verdures sofregits. En resposta a això, els experimentadors van dir que els plats de carn generalment tenen més condiments que els plats de verdures, i els mateixos condiments contenen nitrats. Aquests nitrats es converteixen en nitrits pels microorganismes, la qual cosa condueix a un contingut més elevat de nitrits a la carn de porc. |
<<: Les restes de menjar causen càncer, escoltem l'explicació dels experts
>>: Es pot menjar espinacs durant la nit Quins són els perills de les verdures durant la nit?
Caminar un centenar de passos després d'un àp...
Amb la millora gradual dels nivells de vida, a mo...
Molts amics troben que el seu pols s'accelera...
El bany és una part extremadament important del d...
De fet, es poden tractar les al·lucinacions. Els ...
Les persones de vegades senten sensacions de form...
L'olor dels peus no és una malaltia, però és ...
Abans havia sentit que el nadó d'algú tenia m...
Per als homes, tots volen desenvolupar els seus m...
Què és el lloc web de Russian Telecom? Rostelecom ...
Normalment tens mal d'esquena Si és així, hau...
El dolor a l'espatlla esquerra de l'esque...
Si la curvatura cervical es torna recta, en reali...
Amb el desenvolupament de la tecnologia mèdica, l...
El te de rosa és un tipus de te fet de roses fres...