El menjar durant la nit causa càncer? Teniu por quan escolteu això perquè sovint mengem durant la nit, especialment aquells treballadors d'oficina que els agrada portar el seu propi dinar, de fet, si hi ha una manera correcta de gestionar els àpats durant la nit, la possibilitat de patir càncer es reduirà molt. 1. El nitrat original dels vegetals es convertirà en nitrit després de ser actuat pels bacteris Quan el nitrit arriba a un cert nivell o es combina amb els productes de descomposició d'algunes proteïnes dels aliments, formarà un carcinogen anomenat nitrosamines. Si es produirà aquest carcinògen, depèn de com gestioneu els aliments. Per exemple, podeu posar els aliments acabats de cuinar en una caixa neta i tapar-los amb una tapa. D'aquesta manera, els bacteris que hi ha a l'interior quedaran molt petits a la nevera. 2. Per a aquells àpats que s'acaben de cuinar però que no es posen a la nevera a temps, i després es deixen durant la nit fins a l'endemà, això no només augmentarà el risc de nitrits, sinó que també el risc de bacteris és molt alt. Per tant, no hi ha cap problema per portar menjar amb vostè sempre que sigui raonable Si el menjar no es gira en primer lloc i es posa a la nevera, no hi ha perill si el treu i el poses a la nevera a la feina o l'escalfes al microones una vegada. 3. Els aliments que produeixen nitrits amb facilitat són principalment les hortalisses de fulla i les d'arrel, com el rave, la col, el porro, els espinacs, etc. Al principi contenen quantitats relativament altes de nitrat, per la qual cosa el risc de produir nitrit és relativament elevat. Així doncs, hi ha dues maneres de manipular aquest tipus d'aliments: la primera és escaldar les verdures de fulla, de manera que es puguin eliminar la majoria dels nitrats, el perill dels nitrits produïts serà molt petita primer i després posar-les a la nevera, treure'ls i barrejar-los l'endemà. La segona manera és simplement no utilitzar aquestes verdures. Hi ha moltes varietats de verdures, com les mongetes, les albergínies, els tomàquets i els cogombres. 4. La carn també produeix nitrits, però el potencial no és tan gran S'aturarà quan arribi a un cert nivell i no serà prou alt com per provocar càncer. No obstant això, el contingut de nitrits i nitrosamina en molts productes carnis processats és molt superior al de les verdures. Els anomenats productes carnis processats són carns com el pernil, la cansalada i la cansalada, que es poden consumir directament després d'obrir-se durant el processament, que inevitablement produirà cancerígens de nitrosa. Per tant, com més menges d'aquests aliments, major és el risc de càncer, i com més verdures menges, menor és el risc de càncer. |
<<: Vuit plats sobrants són verinosos, no és una llàstima llençar-los
>>: El nitrit dels aliments durant la nit és mortal
En termes generals, la sudoració es pot dividir e...
Quan els meridians del cos estan bloquejats, el m...
Com tots sabem, la placa dental és la principal c...
Com que el vent és relativament fort ara i la tem...
El sofregit és una habilitat de cuina que tothom ...
Tothom emmalalteix, i hi ha una raó per la qual c...
Crec que moltes dones han sentit parlar de l'...
La funció gastrointestinal millorada permet que e...
Avui dia, molta gent ja no es fixa en la tela qua...
Tothom sap que una pinta s'utilitza per penti...
Quin és el lloc web del Ministeri Federal alemany ...
Les marques d'acne també s'anomenen fosse...
Durant l'equinocci de primavera, moltes perso...
El cerumen és el que sovint anomenem cera de l...
El pigweed és una herba salvatge que creix a molt...