El menjar durant la nit causa càncer? Teniu por quan escolteu això perquè sovint mengem durant la nit, especialment aquells treballadors d'oficina que els agrada portar el seu propi dinar, de fet, si hi ha una manera correcta de gestionar els àpats durant la nit, la possibilitat de patir càncer es reduirà molt. 1. El nitrat original dels vegetals es convertirà en nitrit després de ser actuat pels bacteris Quan el nitrit arriba a un cert nivell o es combina amb els productes de descomposició d'algunes proteïnes dels aliments, formarà un carcinogen anomenat nitrosamines. Si es produirà aquest carcinògen, depèn de com gestioneu els aliments. Per exemple, podeu posar els aliments acabats de cuinar en una caixa neta i tapar-los amb una tapa. D'aquesta manera, els bacteris que hi ha a l'interior quedaran molt petits a la nevera. 2. Per a aquells àpats que s'acaben de cuinar però que no es posen a la nevera a temps, i després es deixen durant la nit fins a l'endemà, això no només augmentarà el risc de nitrits, sinó que també el risc de bacteris és molt alt. Per tant, no hi ha cap problema per portar menjar amb vostè sempre que sigui raonable Si el menjar no es gira en primer lloc i es posa a la nevera, no hi ha perill si el treu i el poses a la nevera a la feina o l'escalfes al microones una vegada. 3. Els aliments que produeixen nitrits amb facilitat són principalment les hortalisses de fulla i les d'arrel, com el rave, la col, el porro, els espinacs, etc. Al principi contenen quantitats relativament altes de nitrat, per la qual cosa el risc de produir nitrit és relativament elevat. Així doncs, hi ha dues maneres de manipular aquest tipus d'aliments: la primera és escaldar les verdures de fulla, de manera que es puguin eliminar la majoria dels nitrats, el perill dels nitrits produïts serà molt petita primer i després posar-les a la nevera, treure'ls i barrejar-los l'endemà. La segona manera és simplement no utilitzar aquestes verdures. Hi ha moltes varietats de verdures, com les mongetes, les albergínies, els tomàquets i els cogombres. 4. La carn també produeix nitrits, però el potencial no és tan gran S'aturarà quan arribi a un cert nivell i no serà prou alt com per provocar càncer. No obstant això, el contingut de nitrits i nitrosamina en molts productes carnis processats és molt superior al de les verdures. Els anomenats productes carnis processats són carns com el pernil, la cansalada i la cansalada, que es poden consumir directament després d'obrir-se durant el processament, que inevitablement produirà cancerígens de nitrosa. Per tant, com més menges d'aquests aliments, major és el risc de càncer, i com més verdures menges, menor és el risc de càncer. |
<<: Vuit plats sobrants són verinosos, no és una llàstima llençar-los
>>: El nitrit dels aliments durant la nit és mortal
Sota el sol abrasador, totes les persones saben p...
Què és la xarxa immobiliària sueca? Svensk Fastigh...
Què és el lloc web del supermercat en línia ASDA? ...
Què és PDAdb.net? PDAdb.net és un lloc web indi de...
La pols solta i la pols solta són molt habituals ...
Avui en dia, moltes persones tenen diversos probl...
L'all és una verdura que mengem sovint, i tam...
Quan es tracta del problema de la hipertensió art...
Algunes persones poden no estar molt familiaritza...
El litxi és una fruita relativament comuna, també...
Què és el lloc web de notícies Xina-Japó? "Ch...
Si els pits són massa petits, és una càrrega per ...
No sé quan va començar, però aquesta notícia va c...
Estar asseguts durant llargs períodes de temps, e...
Exercici "cigonya" d'una cama: exer...