Els peus de porc amb gingebre i vinagre és una delicadesa habitual per cuinar els peus de porc i els ous debilitat física No obstant això, durant el procés d'elaboració, cal seguir els passos correctes. Recepta casolana Artillet de porc al vinagre de gingebre 【 Material 】 Ingredients principals : 500 g de peus de porc, 4 ous Ingredients : 300 g de cúrcuma Condiment : 1 ampolla de vinagre dolç de Tian Ding, 3 cullerades de vinagre d'arròs negre, una mica de sucre de roca 【 pràctica 】 1. Poseu els ous a l'olla i deixeu-los bullir durant 8 minuts i submergiu-los immediatament en aigua freda i espereu una estona. 2. Peleu la cúrcuma, renteu-la, talleu-la a rodanxes gruixudes, afegiu-la suaument per afluixar les fibres per donar-li un millor sabor i, a continuació, assequeu-la a la paella, afegiu-hi les rodanxes de gingebre i sofregiu-la a foc lent fins que les rodanxes de gingebre s'assequin una mica. 3. Traieu els pèls de les potes del porc, renteu-los i escalfeu-los amb aigua bullint Traieu-los després que canviïn de color, renteu l'escuma i escorreu l'excés d'aigua. 4. Posa el sucre de roca i el vinagre dolç a l'olla; 5. Aboqueu-hi vinagre d'arròs negre i deixeu-ho bullir a foc fort; 6. Afegiu-hi els ous pelats; després aboqueu-hi les rodanxes de gingebre fregits i torneu a bullir, finalment, afegiu-hi els peus de porc, deixeu-ho bullir a foc fort i després poseu-ho a foc mitjà-baix; Cuini a foc lent fins que la pell dels peus del porc estigui suau (unes 1,5 hores). Material Gingebre, vinagre dolç (o vinagre dolç de Tian Ding), sucre, peu de porc o peu de porc, ou pràctica 1. Renteu i peleu primer el gingebre (la pela de gingebre es pot guardar i assecar i utilitzar-la per bullir aigua per fregar el cos durant el confinament després del part). s'asseca més ràpid). Quan el color del gingebre es converteixi en el color dels ous cuits, apagueu el foc i poseu-lo en una cistella transpirable per al seu ús posterior. 2. Talleu les potes de porc a trossos grans, no massa petits, perquè amb vinagre es tornarà suau. Després bulliu una olla amb aigua i poseu-hi les potes de porc a escalfar-la sense esbandir-la amb aigua freda, i reserveu-la. 3. Bullir els ous amb la seva closca i reservar. 4. Posa el vinagre dolç en una olla de fang (perquè el vinagre és agre i s'hi afegeixen ingredients constantment i s'utilitza durant uns quants mesos, per la qual cosa no és adequat utilitzar materials metàl·lics per cuinar-lo.) Afegiu-hi un tros de sucre després de bullir Com que el vinagre és més dolç que el vinagre envellit que utilitzem habitualment, la quantitat de sucre es pot ajustar segons les preferències personals. Quan torni a bullir, afegiu-hi el gingebre Després de bullir durant mitja hora, podeu afegir-hi els peus de porc i els ous. Després d'afegir i bullir tots els ingredients, gira a foc lent i es poden menjar els peus de porc i els ous després d'una hora. Cada vegada que afegiu ingredients, poseu-los a l'olla com la primera vegada. Posa el gingebre i el vinagre a l'olla de guisat, la proporció de gingebre a vinagre és d'aproximadament 1:3. Poseu el vinagre a ebullició a foc mitjà, a continuació, poseu-hi els peus de porc nets i picats. Quan els peus de porc estiguin tendres, reduïu la salsa. Si encara voleu menjar ous de vinagre de gingebre, podeu rentar els ous, cuinar-los amb la closca i la carn junts, trencar la closca abans que es comenci a recollir el suc, cuinar-los una estona com els ous de te, després posar-los a la nevera juntament amb la sopa restant i posar-los en remull durant la nit abans de menjar. La sopa que queda després de bullir els peus de porc és molt espessa i de seguida es converteix en gelatina quan es posa a la nevera. Com a resultat, l'he hagut de treure, afegir-hi el doble d'aigua i bullir-lo abans de poder utilitzar-lo per remullar els ous. Procés d'operació 1. Després de tallar les potes del porc a trossos, feu servir el foc de carbó per treure els pèls del porc, remulleu-los en aigua neta durant uns 15 minuts i després rasqueu-los amb un ganivet. 2. Bullir 5 bols d'aigua en una olla, posar-hi els peus de porc, tapar i coure durant uns 15 minuts, treure i esbandir amb aigua neta per eliminar l'olor de peix, i escórrer en un colador. 3. Netegeu el gingebre, trenqueu-lo amb un ganivet, després poseu-lo en una paella de ferro calenta i fregiu-lo fins que l'aigua estigui seca. 4. Aboqueu uns 2 bols d'aigua a l'olla, poseu-hi els ous, bulliu l'aigua, coeu els ous fins que estiguin fets, peleu-los i reserveu-los després. 5. Netegeu l'olla de fang, poseu-hi els peus de porc, el gingebre, els ous, 750 grams de vinagre dolç i 500 grams de vinagre agre al mateix temps, tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent durant unes 2 hores, allunyeu l'olla del foc i deixeu-ho coure a foc lent durant aproximadament mitja hora, després torneu-ho a posar a foc lent una hora abans. 6. Si no tens pressa per menjar-lo després de cuinar, tindrà millor gust si te'l menges l'endemà. Té millor gust si es pot emmagatzemar durant diversos dies. Valor nutricional 1. La proteïna de col·lagen dels peus de porc es pot convertir en gelatina durant el procés de cocció Pot unir molta aigua, millorant així de manera efectiva les funcions fisiològiques del cos i la funció d'emmagatzematge d'aigua de les cèl·lules del teixit de la pell, evitant les arrugues prematures a la pell i retardant l'envelliment de la pell. 2. Els peus de porc tenen un cert efecte terapèutic auxiliar en pacients amb fatiga freqüent de les extremitats, rampes a les cames, entumiment, sagnat gastrointestinal, xoc hemorràgic i encefalopatia isquèmica. |
<<: Quins són els efectes del suc de porro i gingebre?
>>: Quins avantatges té prendre un bany amb deu gotes d'aigua?
L'acne a la cara és inevitable per a gairebé ...
Quina és la web de l'hotel Bellagio? El Bellag...
Amb la millora contínua de la consciència sobre l...
Systra_Què és Systra? Systra és un conegut grup mu...
El dolor a l'engonal pot ser causat per una t...
Tothom sap que les parpelles humanes es divideixe...
El marisc és una delicadesa que mengem sovint a l...
Moltes parelles que volen concebre especulen sobr...
Les agulles de plata són un mitjà molt antic per ...
Moltes persones solen experimentar un entumiment ...
El condroma és un tumor ossi benigne relativament...
Quan es tracta del quist de la glàndula de Bartho...
Una peça de roba sintètica està florida Podeu uti...
En les etapes últimes del càncer de pell, la pell...
Hi ha molts tipus de VB, i el consum regular apor...