Quins són els efectes i els perills dels productes sanitaris?

Quins són els efectes i els perills dels productes sanitaris?

A moltes persones grans els agrada comprar alguns productes per a la cura de la salut. La majoria d'aquests productes per a la salut no tenen llicències de producció nacionals ni números d'aprovació de la Food and Drug Administration. Per a la gent gran, si prenen productes sanitaris que són "tres-no", no només no tindran cap efecte regulador de la salut sobre l'organisme, sinó que fins i tot poden causar certs danys. A la vida diària, hem d'entendre alguns mètodes científics per a la cura de la salut.

1. No hi ha necessitat de pastilles de vitamines

Cada cop hi ha més resultats de recerca científica que mostren que prendre pastilles de vitamines comprades a les botigues cada dia no té beneficis per a la salut per a les persones sanes. Només aquells que tenen una deficiència severa d'una determinada vitamina poden augmentar el contingut de vitamines al cos prenent píndoles per complementar aquesta vitamina.

2. No cal gastar diners addicionals en analgèsics de marca

Els estudis mostren que quan els mateixos metges i farmacèutics o les seves famílies necessiten prendre analgèsics, compren analgèsics genèrics més barats en més del 90% dels casos perquè els ingredients químics i les dosis dels analgèsics genèrics són els mateixos que els analgèsics de marca, però el preu és la meitat del preu.

3. Els substituts del sucre poden no ser saludables

Les persones que estan preocupades pel sucre blanc sovint opten pel sucre extret de l'atzavara, l'estèvia o el coco. Però el problema és que la sacarosa del sucre de coco no és diferent del sucre blanc encara que el sucre que s'extreu de l'atzavara no fa pujar el sucre en la sang, té un contingut de colesterol més elevat i el sucre que s'extreu de l'estèvia és tan dolç que induirà a la gent a consumir més sucre;

4. L'excés de calci no enforteix els ossos

Els estudis demostren que consumir massa calci pot provocar problemes de càlculs renals i fins i tot augmentar el risc d'atac cardíac.

5. Els aliments baixos en greixos poden no ser saludables

Ara hi ha molts aliments baixos en greix a la venda als supermercats canadencs, però per tal de compensar el gust poc atractiu després de reduir el contingut de greix, aquests aliments baixos en greixos sovint augmenten el contingut de sal i sucre, la qual cosa fa que els anomenats aliments baixos en greixos que es venen als supermercats no siguin saludables.

6. Baixa taxa de precisió de la revisió mèdica en línia

Però els estudis mostren que fins i tot un lloc de diagnòstic de malalties en línia dirigit per la prestigiosa Harvard Medical School té una taxa de precisió de només un terç dels diagnòstics de malalties.

<<:  Quin és l'efecte terapèutic de la injecció de clorur de potassi?

>>:  Quins són els beneficis de posar els peus en remull amb gingebre en pols?

Recomanar articles

Què causa el dolor a la costella inferior esquerra?

El dolor a les costelles és un símptoma. Moltes p...

Quina és la manera ràpida d'eliminar l'escala?

A molts amics els agrada beure aigua calenta en l...

Com utilitzar l'oli d'oliva sobre la pell seca

La pell de les persones és molt màgica, la pell d...

Quin tipus de roba interior han de portar els nois a l'estiu?

La característica més important de l'estiu és...

10 consells de salut estranys que funcionen

1. Les pomes verdes poden alleujar l'ansietat...

Quina és la raó de la calvície masculina?

En els darrers anys, la pèrdua de cabell s'ha...

Símptomes de la infecció per Helicobacter pylori

No sé si esteu familiaritzats amb els símptomes d...

4 causes principals d'hemorràgia gastrointestinal

Hi ha moltes raons per a l'aparició de símpto...

Quines són les maneres efectives de tractar l'acne?

Crec que l'acne a la cara és una angoixa per ...

Com accelerar la reducció de l'edema en la malaltia renal?

La major part del cos està format per aigua, per ...