A moltes persones grans els agrada comprar alguns productes per a la cura de la salut. La majoria d'aquests productes per a la salut no tenen llicències de producció nacionals ni números d'aprovació de la Food and Drug Administration. Per a la gent gran, si prenen productes sanitaris que són "tres-no", no només no tindran cap efecte regulador de la salut sobre l'organisme, sinó que fins i tot poden causar certs danys. A la vida diària, hem d'entendre alguns mètodes científics per a la cura de la salut. 1. No hi ha necessitat de pastilles de vitamines Cada cop hi ha més resultats de recerca científica que mostren que prendre pastilles de vitamines comprades a les botigues cada dia no té beneficis per a la salut per a les persones sanes. Només aquells que tenen una deficiència severa d'una determinada vitamina poden augmentar el contingut de vitamines al cos prenent píndoles per complementar aquesta vitamina. 2. No cal gastar diners addicionals en analgèsics de marca Els estudis mostren que quan els mateixos metges i farmacèutics o les seves famílies necessiten prendre analgèsics, compren analgèsics genèrics més barats en més del 90% dels casos perquè els ingredients químics i les dosis dels analgèsics genèrics són els mateixos que els analgèsics de marca, però el preu és la meitat del preu. 3. Els substituts del sucre poden no ser saludables Les persones que estan preocupades pel sucre blanc sovint opten pel sucre extret de l'atzavara, l'estèvia o el coco. Però el problema és que la sacarosa del sucre de coco no és diferent del sucre blanc encara que el sucre que s'extreu de l'atzavara no fa pujar el sucre en la sang, té un contingut de colesterol més elevat i el sucre que s'extreu de l'estèvia és tan dolç que induirà a la gent a consumir més sucre; 4. L'excés de calci no enforteix els ossos Els estudis demostren que consumir massa calci pot provocar problemes de càlculs renals i fins i tot augmentar el risc d'atac cardíac. 5. Els aliments baixos en greixos poden no ser saludables Ara hi ha molts aliments baixos en greix a la venda als supermercats canadencs, però per tal de compensar el gust poc atractiu després de reduir el contingut de greix, aquests aliments baixos en greixos sovint augmenten el contingut de sal i sucre, la qual cosa fa que els anomenats aliments baixos en greixos que es venen als supermercats no siguin saludables. 6. Baixa taxa de precisió de la revisió mèdica en línia Però els estudis mostren que fins i tot un lloc de diagnòstic de malalties en línia dirigit per la prestigiosa Harvard Medical School té una taxa de precisió de només un terç dels diagnòstics de malalties. |
<<: Quin és l'efecte terapèutic de la injecció de clorur de potassi?
>>: Quins són els beneficis de posar els peus en remull amb gingebre en pols?
Les taques blanques als genolls el vitiligen caus...
Beure és una cosa que la gent fa sovint avui dia....
El concepte de fred i foc es veu sovint a la medi...
A la vida diària, les persones es renten la cara ...
Moltes persones pateixen el problema de la caigud...
La gent no està molt familiaritzada amb el càncer...
L'èczema és una inflamació de la pell comuna ...
Quin és el lloc web del Trinity College, Oxford? E...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Ta...
Si estàs dèbil i estàs suant, has de nodrir el te...
En l'actualitat, l'úlcera gàstrica és una...
L'hipertiroïdisme és una malaltia relativamen...
Amb la millora de les condicions de vida, ara est...
Què és l'eina de depuració de front-end en lín...
Com era previsible, molts pacients que pateixen n...