L'all és una verdura que mengem sovint, i també és un condiment comú. L'all té un valor nutricional relativament alt i té un efecte bactericida Menjar alls de manera regular pot ajudar a promoure l'esterilització. L'all fresc comprat de manera regular pot germinar i podrir-se, per tant, si en compra massa, el podeu posar a la ceràmica per conservar-lo més fresc. Com conservar l'all fresc 1. L'all fresc es pot emmagatzemar a la ceràmica L'all fresc es pot emmagatzemar en un recipient de ceràmica. La millor manera és eliminar les arrels i la capa més externa de la pell bruta de l'all fresc i, a continuació, col·locar-lo directament al recipient de ceràmica i col·locar-lo en un lloc fresc i ventilat. 2. L'all fresc es pot emmagatzemar a la nevera L'espai a les cases dels residents urbans és relativament petit i la quantitat d'all fresc a casa no és massa, així que quan l'emmagatzemeu, podeu pelar tots els alls i tallar-los en grans, després posar-los en una caixa de conservació, segellar-los i, a continuació, guardar-los a la nevera quan ho vulgueu menjar. 3. L'all fresc es pot conservar després de l'escabetx Quan no hi ha un lloc per emmagatzemar l'all fresc, pots conservar-lo durant molt de temps i també pots adobar-lo amb un bon gust. Pots adobar-lo directament amb aigua i sal, pots adobar-lo amb sucre per fer alls confitats, o pots afegir-hi l'all fresc per fer-ne una salsa dolça deteriorament, cosa que fa que sigui convenient que la gent en mengi quan vulgui. Com triar l'all A l'hora d'escollir l'all, s'aconsella seleccionar alls amb caps grans, pocs grans, grans i grans nets i ferms. Peseu-lo a la mà i s'ha de sentir pesat. Els grans d'all no han de brotar, no tenir olor i estar secs. 1. Mira la varietat L'all es divideix en all morat i all blanc. L'all morat té un gust picant més fort i és més comú al nord; l'all blanc té un gust picant més lleuger i es consumeix més habitualment al sud. 2. Mira la plenitud Cal mirar bé els grans d'all En general, si els solcs entre els dos grans són evidents, l'all és gran i d'alta maduresa. Si l'anell exterior se sent suau i rodó com una taronja, l'all és petit i no és prou madur. A més, uns alls estan molt plens, amb esquerdes a la part superior, i els grans d'all s'escampen un a un, però encara queden concentrats pel nucli d'all a sota. 3. Busca defectes Toqueu els grans d'all Si alguns d'ells són tous i tenen forats, poden estar florits o podrits i no s'han de comprar. Alguns alls han germinat Tot i que és comestible, el seu valor nutricional és molt baix i no es recomana comprar-lo. |
<<: Quins són els usos de l'òxid de magnesi?
>>: Què fer si la carn fa una mica d'olor?
Quan moltes persones van a l'hospital per a l...
Entre totes les malalties de l'estómac, l'...
A la vida diària, moltes persones tenen taques d&...
El color normal de l'orina és transparent o g...
Quin és el lloc web de la Universitat de Regensbur...
Tot i que diverses injeccions són molt populars a...
Per a les noies que estan perdent pes, és molt bo...
El creixement de les ungles pot reflectir la salu...
La perforació gàstrica és una malaltia de l'e...
Què és el lloc web de Calvin Klein? Calvin Klein (...
La majoria de les noies poden utilitzar tovallole...
El lubricant soluble en aigua és en realitat una ...
Hi ha molts fàrmacs per tractar la infecció per H...
L'atròfia cerebel·losa en realitat provoca un...
Sempre és probable que es produeixin diversos acc...