Si la carn comprada no s'emmagatzema correctament, pot tenir olor. En aquest moment, encara no ha arribat al punt de deteriorament, de manera que després del processament es pot eliminar i encara es pot menjar, per exemple, esbandiu-la amb aigua neta abans de menjar-la. Si la carn s'ha fet malbé, no s'ha de menjar. 1. Blanquejar per eliminar l'olor El blanqueig és una bona manera de reduir l'olor ranci. Tingueu en compte que heu d'utilitzar aigua freda per blanquejar la carn, no aigua calenta o bullint, en cas contrari, l'olor quedarà segellada a la carn. Afegiu-hi una mica de sal quan s'escaldi la carn, traieu-la i esbandiu-la amb aigua neta per eliminar la major part de l'olor. 2. Remullar en aigua salada per eliminar l'olor El tractament amb sal també és una bona manera d'eliminar l'enranciment de la carn. Per a la carn sense processar amb una lleugera olor, primer deixeu-la marinar amb una gran quantitat de sal durant tres o quatre hores, després poseu-la en remull en aigua salada concentrada durant una hora, i després en remull en aigua neta durant una hora per eliminar la major part de l'olor. Per a la carn escalivada, podeu posar-la en remull amb aigua salada durant aproximadament mitja hora, després treure-la i posar-la en remull amb aigua neta durant mitja hora més. 3. El vi elimina l'olor Rentar amb vi també pot eliminar l'olor. Utilitzeu vi blanc amb una prova relativament alta per fregar repetidament la carn. Després de fregar amb vi, remullar amb aigua neta durant uns quinze minuts. 4. Vinagre blanc per eliminar l'olor El vinagre blanc també és bo per eliminar l'olor ranci de la carn. Per a la carn sense processar amb olor, podeu fregar-la amb vinagre blanc i aigua, i després posar-la en remull en aigua neta durant uns quinze minuts. També podeu fer servir el mètode d'escaldat en aigua amb vinagre i aigua calenta per desodoritzar. 5. Les fruites àcides poden eliminar les olors Les fruites àcides també són bones per desodoritzar. Aconsegueix unes fruites àcides com la llimona i la carambola, bat-les en una polpa, afegiu-hi una mica d'aigua, després fregueu la carn i poseu-la en remull en aigua neta durant quinze minuts. També podeu tallar les fruites àcides a rodanxes, afegir-les a l'olla, afegir aigua i escaldar la carn. 6. Elimina l'olor de les pells de fruita La pell de taronja, la pell de llimona o les fulles de llimona també es poden utilitzar per desodoritzar, però les fulles de llimona són les més efectives. Posar fulles de llimona i altres ingredients a l'olla, afegir aigua freda, després abocar la carn a l'olla i coure-la a fons. Finalment, treure la carn i posar-la en remull en aigua neta durant aproximadament mitja hora. |
<<: Com conservar l'all fresc durant més temps?
>>: Quina és la millor manera d'eliminar el formaldehid amb ceba?
Què és el lloc web del Col·legi d'Advocats de ...
Quina és la pàgina web de Daniel Bridge? Fotografi...
Què és Accuphase? Accuphase Laboratory, Inc. és un...
Quin és el lloc web de Kirin Beer? Kirin és la pri...
eBay (Bèlgica) Què és eBay? eBay (Bèlgica) és la v...
Molts amics consideren que l'ascite és una ma...
A causa del treball irregular i el descans de les...
Segons el nostre concepte, si les mans i els peus...
Tothom ha experimentat dolor a la part superior d...
La rosa és una espècie de flor que moltes dones e...
L'aterosclerosi cerebral és molt freqüent en ...
Crec que tothom sap que la competència en la soci...
El xiprer és una espècie d'arbre relativament...
El retard cerebral es pot tractar, però en molts ...
No és adequat rentar-se els cabells massa d'h...