En la nostra dieta diària, hem de prestar atenció al consum de diverses verdures per complementar els nutrients que necessita l'organisme. Algunes verdures no només es poden cuinar, sinó que també es poden menjar crues, com ara l'arrel de lotus, el rave blanc i altres aliments. 1. Menjar rave blanc cru pot afavorir la digestió, mentre que menjar-lo cuit pot alleujar els gasos El rave blanc es coneix com el "ginseng de la terra". És ric en vitamina C i oligoelements, i també és ric en fibra dietètica. El rave blanc és fresc per naturalesa, de sabor picant i dolç, i pot eliminar l'estancament dels aliments, resoldre la flegma i eliminar la calor. Quan es mengen cru, els seus ingredients picants poden promoure la secreció de suc gàstric, ajustar la funció gastrointestinal i també tenir efectes antiinflamatoris. Quan es menja cuit, pot omplir el qi i alleujar el gas. Es pot guisar amb carn de porc, carn d'ovella, etc., i també es pot fer sopa amb carpes i algues. El rave blanc és de naturalesa freda, de manera que les persones amb melsa feble i úlceres d'estómac o gàstrics no haurien de menjar-ne massa. 2. Menjar arrel de lotus crua pot eliminar la calor, mentre que menjar-la cuita pot enfortir la melsa La tardor és el moment en què les arrels de lotus fresques estan al mercat. Hi ha una dita que diu: "Les arrels de lotus de tardor són les més nutritives". L'arrel de lotus és rica en oligoelements com el calci i el fòsfor. Té el contingut més elevat de ferro entre els aliments de tubercle. L'arrel de lotus és de naturalesa freda i de sabor dolç. Pot eliminar la calor i promoure la producció de fluids corporals, i pot alleujar els símptomes de la calor de la sang, com ara sequedat, irritabilitat i altres símptomes. Menjar arrel de lotus dues setmanes després del part pot ajudar a eliminar els lòquios. Després de cuinar l'arrel de lotus, la seva naturalesa canvia de freda a càlida, cosa que és beneficiosa per enfortir la melsa i apetitosa. L'arrel de lotus cuita es pot fer "Osmanthus Glutinous Rice Lotus Root", o es poden fer boles d'arròs de lotus amb arròs glutinós i farcit de carn, o es pot guisar amb ñame. Si teniu la melsa i l'estómac febles, es recomana cuinar al vapor l'arrel de lotus abans de menjar. 3. Menja peres de tardor crues per netejar el foc, menja-les cuites per humitejar els pulmons Les peres de tardor són riques en vitamines B, i també són riques en pectina i polisacàrids. Les peres de tardor són de naturalesa fresca i de sabor dolç. Es poden menjar crues i es poden convertir en sucre de roca i suc de pera de neu, que té els efectes de promoure la salivació i apagar la set, eliminar la calor i reduir la calor interna. Menjar peres de tardor cuites pot alleujar la tos, reduir la flegma, humitejar els pulmons i eliminar la sequedat. Cuinar al vapor i cuinar les peres de tardor durant una estona és molt adequat per a persones amb constitució freda. Guisar-lo amb 10 grams de Fritillaria cirrhosa, arròs glutinós, sucre de roca, etc. pot humitejar els pulmons i reduir la flegma. Cal tenir en compte que les persones amb constitució feble i diabetis no haurien de menjar massa. |
<<: Compte amb els tabús dietètics per a l'infart cerebral!
>>: Com tractar eficaçment l'artèria sanguínia
Moltes persones pateixen mal d'espatlla i d...
Quan es tracta d'olles d'acer inoxidable,...
El raspat i la ventosa ja són mètodes de preserva...
Quan cuinem els aliments, sempre hem de processar...
La relaxació del cardi gàstric és un tipus de mal...
La teva postura pot revelar molt sobre la teva co...
Perquè el cos funcioni correctament, la gent nece...
Bamboo Clam és un animal invertebrat amb un valor...
La depressió ha existit des de l'antiguitat, ...
Sovint bevem vi negre a la nostra vida diària, pe...
Donar sang és originalment una cosa de benestar p...
Els avantatges i els contres de beure més aigua 1...
Els fesols negres són un aliment natural que la m...
L'herpes a la boca és un tipus d'herpes l...
Si un nen té febre alta i convulsions, els pares ...