El valor nutricional del raïm és molt elevat per al cos humà, pot millorar la nutrició i prevenir malalties. Cada vegada que comprem raïm, sempre hi ha gelades blanques. Moltes persones no saben què és això. De fet, l'anomenada gelada blanca és un tipus d'alcohol de sucre secretat pel raïm, que és inofensiu per al cos humà. La gelada blanca del raïm és un tipus d'alcohol de sucre secretat per les mateixes fruites i verdures, també conegut com a pols de fruita. Són substàncies naturals sintetitzades per biosíntesi i són totalment inofensives per al cos humà. Aquest tipus de compostos és insoluble en aigua però soluble en dissolvents orgànics com el cloroform, per tant, tant si està en remull amb aigua, rentat o fregat, aquesta capa de gelada blanca no es pot eliminar completament de la pell. Es diu que la farina es pot utilitzar per rentar la gelada. De fet, no es renta realment la gebra, sinó que només modifica l'estructura de la gebra o bloqueja els buits entre els cristalls de la gebra. La gelada blanca del raïm és inofensiva per al cos humà. Aquesta capa de pols de fruita té un efecte protector sobre la fruita. Per exemple, la capa de pols de fruita a la superfície del raïm pot reduir l'evaporació de l'aigua, evitant així que la fruita perdi aigua i es redueixi ràpidament després de la recollida, i juga un paper positiu en l'adaptació als ambients àrids. La propietat insoluble en aigua de la pols de fruita pot prevenir la formació d'un ambient humit a la superfície del raïm, reduint així la infecció de bacteris patògens. La gelada blanca a la superfície del raïm també conté llevat, de manera que el vi casolà no necessita afegir llevat durant la fermentació. Cal explicar que el raïm és un tipus de fruita que no és fàcil d'infestar d'insectes, i la majoria dels mètodes de plantació actuals adopten el mètode d'ensaquetament, de manera que la possibilitat d'utilitzar pesticides d'alta concentració és molt petita, per tant, si es determina que és la gelada blanca del raïm, no cal rentar-lo. Fins a cert punt, la gelada blanca és un signe de raïm fresc, però no es pot evitar que alguns comerciants ruixin fungicides de baixa concentració sobre el raïm. El mètode específic de distinció és que la "gelada blanca" normal es distribueix de manera natural i uniforme i no cobreix el color de la pell del raïm, fent que el raïm sembli més bonic. Si es tracta de la medicina "gelada blanca", l'aspecte es distribuirà de manera desigual i hi haurà rastres de blau fosc. És normal que el raïm tingui gelades blanques. És inofensiu i només és una substància secretada pel raïm. A més, comprar raïm amb gelada blanca fa que el raïm estigui molt fresc. Una altra cosa a tenir en compte és que hi ha un mètode per rentar el raïm, no separar-los en grans i després rentar-los en raïms. |
<<: Quins són els mètodes per reduir la inflor de les picades de mosquits?
>>: Quins són els millors llocs per viatjar a l'hivern?
Què és el lloc web de la Universitat d'Alabama...
La roba és un símbol de la nostra imatge general....
A vegades a la vida, els accidents poden causar-n...
Una recepta miraculosa molt antiga que cura totes...
Quin és el lloc web de Lloyds Banking Group? Lloyd...
Moltes persones consideren les ungles com una pan...
La salut del nadó és un problema que preocupa esp...
Amb el ràpid avenç de la tecnologia a la vida mod...
Les vàlvules del cor actuen com a porters. S'...
Molta gent creu que les persones amb mala digesti...
Ara, cada llar té un cotxe. Amb la reforma i l...
És inevitable que el cos tingui alguns problemes ...
En la nostra vida diària, trobem que hi ha molts ...
La tos és una malaltia comuna, generalment acompa...
Hi ha molts tipus de cabells amb caspa, mentre qu...