Tots vam aprendre als nostres llibres de text de secundària que alguns metalls es poden dissoldre en àcids o àlcalis. Aquest principi també es pot aplicar a les nostres vides. Per exemple, després d'utilitzar un bullidor durant molt de temps, es produirà una mica d'escala que és difícil d'eliminar. En aquest moment, podem utilitzar vinagre per eliminar l'escala. A continuació, us explicaré el principi d'utilitzar vinagre per eliminar l'escala. Després d'utilitzar el termo durant molt de temps, es deixarà una capa de substància marró a la paret interior de l'ampolla, que és escala. L'escala es forma per l'acumulació a llarg termini de traces de substàncies sedimentàries contingudes a l'aigua. Els seus components principals són sals insolubles de calci i magnesi i àlcali, que afectaran la conservació de la calor del termo. L'escala és molt dura. En general, és difícil eliminar l'escala mitjançant mètodes mecànics, però el vinagre diari pot eliminar-lo i el vinagre blanc és especialment eficaç. El vinagre, també conegut com "essència de vinagre", s'elabora diluint l'àcid acètic glacial. El vinagre blanc de 36 graus que es ven a les botigues generals d'oli i salses conté un 36% d'àcid acètic. Agafeu uns 30 ml de vinagre blanc de 36 graus, aboqueu-lo al termo, tapeu el tap, deixeu que el termo estigui pla i gireu el termo cada 15 o 20 minuts perquè cada part de la paret interior del termo es pugui remullar amb vinagre blanc. Només es triga aproximadament 1 hora a eliminar tota l'escala de l'ampolla, restaurant el color blanc platejat brillant dins de l'ampolla. El vinagre blanc originalment incolor i transparent de l'ampolla es va tornar marró. Aquest vinagre blanc marró es pot seguir utilitzant per a la descalcificació afegint-hi vinagre blanc de 36 graus. El principi de la descalcificació del vinagre és que l'àcid acètic pot reaccionar amb calci insoluble, sals de magnesi i àlcalis a escala per formar acetat soluble, aconseguint així el propòsit d'eliminar l'escala. Si no hi ha vinagre blanc, es pot utilitzar vinagre d'arròs, però l'efecte descalcificant serà pitjor perquè l'acidesa del vinagre d'arròs és més feble que la del vinagre blanc. L'anterior és el que l'editor us vol presentar avui sobre el principi d'utilitzar vinagre per eliminar l'escala. Podeu entendre que aquest mètode d'eliminació de l'escala és molt eficaç. L'editor recorda a tothom que s'ha de treure regularment l'escala de l'olla, en cas contrari pot explotar quan es cuina. |
<<: Quins són alguns consells per a la vida familiar?
>>: Aquesta part del cos es torna blava fàcilment provocant paràlisi
Tots sabem la importància del pols d'una pers...
Què és Better Homes and Gardens? "Better Home...
Què és Nielsen? Nielsen, l'empresa d'inves...
L'esquinç del lligament del genoll s'ha d...
Un expert en educació per a la salut va dir: &quo...
La cirurgia és un mètode habitual per tractar i e...
Els nòduls tiroïdals poden ser benignes o maligne...
Els frigorífics són electrodomèstics que s'ut...
Parlant de la fístula anal, és una malaltia anore...
Quina és la pàgina web del Cali Sports Football Cl...
Les persones amb foc excessiu del fetge solen ser...
Helicobacter pylori és el bacteri més comú en hum...
A mesura que envellim, el nostre cabell es tornar...
Tots sabem que si el cabell es veu bé, la gent es...
Quin és el lloc web de Mitsubishi Fuso Trucks and ...