En el passat, no hi havia diversos tipus de llaminadures, i el dolç més luxós era la llet maltada és fàcilment soluble i es pot beure després de la cervesa. És una beguda comú a casa de qi i sang, i també pot complementar els oligoelements de calci, ferro i zinc. Característiques Com que és ric en nutrició, partícules soltes, bona solubilitat i fàcil de preparar, es pot beure calent o fred. Té un aroma fort en beure i es pot absorbir completament després de menjar. Aquest avantatge únic està molt més enllà de l'abast d'algunes begudes. Alguns productes també estan enriquits amb diverses vitamines, fòsfor, calci i altres ingredients, i també es permet una petita quantitat d'hidrogen fosfat de sodi i àcid cítric. La llet malta és fàcilment soluble en aigua calenta i després de ser barrejada amb aigua pot convertir-se en una beguda nutritiva amb un sabor fragant que la gent estima. La dilució de la llet malta conté aproximadament un 15% de matèria seca i cada 100 ml del líquid preparat té un poder calorífic de 270 ~ 300 joules, que és similar al de la llet esterilitzada. Normes de qualitat (Llet malta de cacau) Color : Els grànuls són de color marró-vermell fosc amb una lleugera brillantor, i el líquid preparat és una emulsió de color marró-vermell. Estat del teixit : partícules poroses de mida uniforme. Permet múltiples porcions de partícules de pols fines, té una bona solubilitat instantània, no té coàguls de proteïnes després de la barreja i té una sedimentació lenta de partícules de cacau en pols. Sabor i olor : Té una aroma mixta de cacau, malta, nata i llet, amb un fort sabor lletós i una dolçor moderada. Indicadors físics i químics El contingut d'humitat no ha de ser superior al 2,5%, el contingut de greix ha de ser del 10-14%, el contingut de proteïna no ha de ser inferior al 8%, el contingut total de sucre ha de ser del 65-70%, el volum específic no ha de ser inferior a 200 ml/100 g i la solubilitat no ha de ser inferior al 90%. Indicadors microbiològics El nombre de bacteris diversos no superarà els 10.000/gram, el nombre d'E. coli no superarà els 40/100 grams i no es detectaran bacteris patògens. Informació nutricional Llet maltada, part comestible 100 g per 100 g Menjar i tabús Com que les seves matèries primeres principals són la llet, la nata, l'extracte de malta, l'ou en pols, el sucre, la glucosa, etc., alguns productes també s'enforteixen afegint diverses vitamines, fòsfor i calci. Per tant, té els efectes de nodrir la melsa i l'estómac, ajudar a la digestió i també ajuda a les dones postpart a reposar la llet. Per tant, és adequat per a beure per la gent normal. És adequat per a nens en creixement, persones grans que es troben febles després de la malaltia, i també es pot utilitzar com a beguda per a l'esmorzar familiar. No obstant això, les dones que donen el pit han d'evitar menjar-ne, tot i que la llet maltada té la funció de reposar la llet, beure'n durant la lactància afectarà la secreció de llet. A més, els nadons i els nens petits han d'evitar beure massa. |
<<: El bany de peus Sophora flavescens té aquests efectes i funcions
>>: Els marejos, els mals de cap i la pèrdua de memòria són causats per això
Les persones amb palmes i plantes calentes haurie...
Les palmes són una part que la gent passa per alt...
Tothom sap que la freqüència cardíaca té un rang ...
La síndrome de l'ull sec lleu s'ha de pre...
Si pregunto, quin és el truc que funciona tan bé,...
A la vida real, Cassia tora i la llavor de Cassia...
La pols de talc és en realitat un producte eficaç...
Les dents del seny no tenen gaire funció Si el cr...
Què és el lloc web de la Premier League escocesa? ...
La vida de la gent d'avui és cada cop més irr...
Els amics amb els dits esquerdats poden alleujar ...
L'insomni a la primavera és causat per malalt...
A causa de la pressió creixent de la vida i del t...
A la vida, moltes persones prefereixen fer una ca...
El niu d'ocell és un tipus d'aliment que ...