La mostassa és un dels condiments importants de la cuina japonesa i més tard es va introduir lentament a la Xina. Té una olor única, però és molt irritant per a la boca i la llengua, i sovint fa que el que menja esclati a llàgrimes. A causa del seu sabor únic, un petit nombre de persones es van aficionar a poc a poc per il·lusió. De fet, no necessitem sortir a comprar-lo, i no és difícil fer-ho nosaltres mateixos. Ara deixeu-me portar-vos a entendre i aprendre a fer mostassa. Matèries primeres i fórmula: 20kg de mostassa en pols, 300~700g d'espessidor, 2kg cadascun de vinagre blanc i sucre, 40~50kg d'aigua, 1~2kg de sal. Mètode 1: 1. La mostassa en pols s'ha de fer amb matèries primeres fresques i de color més fosc. 2. Tritureu la mostassa en pols amb un molinet. La mida de les partícules ha de ser superior a 80 malles, com més fina millor. 3. Afegiu 40-50 kg d'aigua tèbia a 20 kg de mostassa en pols per fer una pasta, i afegiu 1 kg de vinagre blanc per ajustar el valor del pH a 5-6. 4. Poseu la pasta de mostassa ajustada a l'àcid a l'olla de doble capa, tapeu-la amb una tapa per segellar-la, engegueu el vapor i escalfeu la pasta a l'olla a uns 80 °C i mantingueu-la a aquesta temperatura durant 2 o 3 hores. 5. Dissoldre primer l'espessidor per fer un líquid col·loïdal amb una solubilitat del 4%. Dissoleu el sucre i la sal en una petita quantitat d'aigua, barregeu-ho amb la pasta de mostassa preparada, després afegiu-hi espessidor i remeneu bé per fer la salsa de mostassa. 6. Posa la salsa de mostassa preparada en una ampolla de vidre neta, esterilitza-la a 70 ~ 80 ℃ i 30 ℃, i serà el producte acabat després del refredament. Mètode 2: 1. Barregeu la mostassa amb aigua i poseu-la al foc a rostir-la al vapor i coeu-la al vapor una estona, i sortirà el gust picant. 2. Quan barregeu la mostassa, aboqueu-hi aigua bullint i barregeu-ho bé, tapeu i poseu-ho en un lloc fresc durant unes hores perquè en destaqui el gust picant. 3. Després d'esbandir la mostassa amb aigua bullint, deixeu-la refredar una mica, feu-hi uns forats amb escuradents i aboqueu-hi una mica d'aigua bullint, a continuació, poseu-la al costat de l'estufa, tapeu-la i deixeu-la durant unes 6-8 hores. A continuació, aboqueu l'aigua bullint a la superfície, però també farà que la condiment sigui més forta. Totes les coses són difícils al principi Si fracasses en el teu primer intent de fer mostassa, no et rendeixis, crec que si pots fer-ho amb cura unes quantes vegades més, podràs fer mostassa que s'adapti al gust de tothom. Avui en dia, molta gent considera la mostassa com un dels condiments importants dels aliments, així que espero que tothom pugui provar de fer mostassa. |
<<: Com distingir la qualitat del te Pu'er
>>: Els desavantatges de beure llet abans d'anar a dormir per un mal estómac
Què és el lloc web de Rakuten Giants? Lotte Giants...
Què és el lloc web de Stella Artois? Stella Artois...
La roba blanca és estimada per moltes persones, n...
Què és el lloc web alemany de Berliner Zeitung? El...
La vulva és el teixit extern de l'òrgan repro...
L'HCG també s'anomena gonadotropina coriò...
Molta gent encara ha de recordar la Síndrome Resp...
Quin és el lloc web de Hyatt Regency Guam? Aquest ...
La nevera és un electrodomèstic important en la n...
Hem d'evitar que hi hagi incrustacions a la n...
Alguns amics es sorprenen després de suar durant l...
Quins són els avantatges d'anar en bicicleta?...
Moltes persones no entenen què és el dolor de ron...
Sempre sento que és una veritat que la bellesa es...
La febre és un fenomen molt comú en la vida diàri...