Com fer mostassa

Com fer mostassa

La mostassa és un dels condiments importants de la cuina japonesa i més tard es va introduir lentament a la Xina. Té una olor única, però és molt irritant per a la boca i la llengua, i sovint fa que el que menja esclati a llàgrimes. A causa del seu sabor únic, un petit nombre de persones es van aficionar a poc a poc per il·lusió. De fet, no necessitem sortir a comprar-lo, i no és difícil fer-ho nosaltres mateixos. Ara deixeu-me portar-vos a entendre i aprendre a fer mostassa.

Matèries primeres i fórmula: 20kg de mostassa en pols, 300~700g d'espessidor, 2kg cadascun de vinagre blanc i sucre, 40~50kg d'aigua, 1~2kg de sal.

Mètode 1: 1. La mostassa en pols s'ha de fer amb matèries primeres fresques i de color més fosc.

2. Tritureu la mostassa en pols amb un molinet. La mida de les partícules ha de ser superior a 80 malles, com més fina millor.

3. Afegiu 40-50 kg d'aigua tèbia a 20 kg de mostassa en pols per fer una pasta, i afegiu 1 kg de vinagre blanc per ajustar el valor del pH a 5-6.

4. Poseu la pasta de mostassa ajustada a l'àcid a l'olla de doble capa, tapeu-la amb una tapa per segellar-la, engegueu el vapor i escalfeu la pasta a l'olla a uns 80 °C i mantingueu-la a aquesta temperatura durant 2 o 3 hores.

5. Dissoldre primer l'espessidor per fer un líquid col·loïdal amb una solubilitat del 4%. Dissoleu el sucre i la sal en una petita quantitat d'aigua, barregeu-ho amb la pasta de mostassa preparada, després afegiu-hi espessidor i remeneu bé per fer la salsa de mostassa.

6. Posa la salsa de mostassa preparada en una ampolla de vidre neta, esterilitza-la a 70 ~ 80 ℃ i 30 ℃, i serà el producte acabat després del refredament.

Mètode 2: 1. Barregeu la mostassa amb aigua i poseu-la al foc a rostir-la al vapor i coeu-la al vapor una estona, i sortirà el gust picant.

2. Quan barregeu la mostassa, aboqueu-hi aigua bullint i barregeu-ho bé, tapeu i poseu-ho en un lloc fresc durant unes hores perquè en destaqui el gust picant.

3. Després d'esbandir la mostassa amb aigua bullint, deixeu-la refredar una mica, feu-hi uns forats amb escuradents i aboqueu-hi una mica d'aigua bullint, a continuació, poseu-la al costat de l'estufa, tapeu-la i deixeu-la durant unes 6-8 hores. A continuació, aboqueu l'aigua bullint a la superfície, però també farà que la condiment sigui més forta.

Totes les coses són difícils al principi Si fracasses en el teu primer intent de fer mostassa, no et rendeixis, crec que si pots fer-ho amb cura unes quantes vegades més, podràs fer mostassa que s'adapti al gust de tothom. Avui en dia, molta gent considera la mostassa com un dels condiments importants dels aliments, així que espero que tothom pugui provar de fer mostassa.

<<:  Com distingir la qualitat del te Pu'er

>>:  Els desavantatges de beure llet abans d'anar a dormir per un mal estómac

Recomanar articles

Què tal els gegants de Lotte? Revisió i informació del lloc web de Rakuten Giants

Què és el lloc web de Rakuten Giants? Lotte Giants...

Què tal Stella Artois? Ressenyes de Stella Artois i informació del lloc web

Què és el lloc web de Stella Artois? Stella Artois...

Què he de fer si la meva roba blanca de cotó es torna groga?

La roba blanca és estimada per moltes persones, n...

Com netejar la picor vulvar?

La vulva és el teixit extern de l'òrgan repro...

Quin és el valor normal de l'hcg en sang?

L'HCG també s'anomena gonadotropina coriò...

Quins són els mètodes per desodoritzar la nevera?

La nevera és un electrodomèstic important en la n...

És efectiu el líquid netejador d'escales?

Hem d'evitar que hi hagi incrustacions a la n...

Per què es produeix un augment de pes durant l'exercici?

Alguns amics es sorprenen després de suar durant l...

Quins són els avantatges i els inconvenients d'anar en bicicleta?

Quins són els avantatges d'anar en bicicleta?...

Què causa el dolor renal?

Moltes persones no entenen què és el dolor de ron...

Quina és la raó de l'acne a la cara

Sempre sento que és una veritat que la bellesa es...

Febre viral

La febre és un fenomen molt comú en la vida diàri...