El te té una llarga història a la nostra Xina i ocupa una posició inquebrantable en l'escenari històric xinès. Entre els molts tipus de te, a moltes persones els agrada beure te Pu'er. Creuen que el te Pu'er té un sabor únic i té beneficis per a la salut, i és un dels productes essencials de la vida. Aleshores, saps com distingir la qualitat del te Pu'er? Si no ho saps, segueix-me per aprendre a distingir la qualitat del te Pu'er. 1. Observa l'aparença. En primer lloc, hem de mirar l'aspecte del te Pu'er, no importa que sigui pastís de te, te de maó, te Tuo o altres tipus de te Pu'er, primer mira la forma de les fulles de te, si les tires estan completes i si les fulles són velles o tendres. Generalment, les fulles velles són més grans i les fulles tendres. Si un pastís de te no té tires evidents (les línies formades per fulles de te) a l'exterior i sembla estar relativament trencat i prim, està fet de te inferior. 2. Per mirar el color del te, cal veure si el color de les fulles de te és fosc o clar, i quina és la brillantor. El color del producte autèntic és el color del fetge En general, el te Pu'er que ha estat envellit durant més de cinc anys mostrarà un color negre vermellós. 3. Mira el color de la sopa. Depèn del color de la sopa. La sopa de te de bona qualitat del te Pu'er ha de ser transparent i brillant, amb una pel·lícula semblant a l'oli a la superfície. La sopa de te de mala qualitat és negra i tèrbola. 4. Olorar el te. Olorar l'olor. L'olor del te envellit és molt dolça i refrescant, no fa pudor. A més, també hauríeu de comprovar si les fulles de te estan intactes i suaus. Algunes botigues negres del mercat sovint confonen els compradors que no saben apreciar el te i venen te Pu'er de baixa qualitat que s'ha emmagatzemat durant molts anys com a te Pu'er d'alta qualitat. Per tant, tothom hauria d'obrir els ulls i utilitzar els mètodes esmentats anteriorment per veure clarament quin és el te Pu'er d'alta qualitat i excel·lent. Finalment, l'editor espera que tothom pugui beure te segur i saludable. |
<<: Com evitar l'escuma a la boca
Pot haver-hi molts tipus d'aliments modificat...
Quin és el lloc web de la Universitat Chung-Ang? L...
L'oli d'oliva és un oli vegetal amb un va...
A causa del fet que el medi ambient del meu país ...
Algunes persones poden ingerir paraquat accidenta...
A la nostra vida diària, estem obligats a patir s...
Les closques d'ou són coses molt habituals, p...
Moltes persones saben sobre la gastroscòpia. És u...
Totes les amigues esperen tenir una figura diabòl...
Menjar ous té un efecte de promoció de la salut e...
Quin és el lloc web de la Universitat de Kyoto al ...
Quan fem negocis a les nostres vides, inevitablem...
La quimioteràpia amb carboplatina és un dels mèto...
La incidència del melanoma és relativament alta a...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Osaka ...