L'àcid úric és una substància nociva que té un impacte especialment gran en el cos. Si s'acumula massa àcid úric al cos, provocarà danys greus al cos. Mantenir el valor normal de l'àcid úric a un nivell saludable no tindrà un impacte excessiu en el cos. Al contrari, es produirà massa purina, induint la gota, una malaltia causada per la hiperuricèmia És extremadament dolorosa per al cos humà i ha causat un gran patiment a innombrables persones de mitjana edat i gent gran. Fem una ullada a alguns mètodes per reduir l'àcid úric. 1. Limiteu la carn i el marisc Estudis estrangers han trobat que consumir grans quantitats de carn vermella i marisc pot augmentar els nivells d'àcid úric. Els aliments d'origen animal, especialment la carn vermella, són la principal font d'àcids grassos saturats, que estan molt relacionats amb la gota. Al mateix temps, els àcids grassos saturats també poden augmentar les lipoproteïnes de baixa densitat (greix dolent en el cos humà), provocant efectes adversos sobre la salut. 2. Incrementar els productes lactis adequadament Els estudis han descobert que les persones sanes poden reduir els nivells d'àcid úric augmentant la ingesta de productes lactis, especialment la llet baixa en greix i el formatge baix en greix. Beure més de dues tasses de llet al dia pot reduir la incidència de gota en un 50%. La llet és rica en nutrients i s'absorbeix fàcilment pel cos humà Per als xinesos que generalment tenen deficiència de calci, és molt necessària una o dues tasses de llet al dia, i beure llet baixa en greixos és més adequat. 3. No eviteu les verdures que continguin purines Hi ha moltes verdures riques en purines, com ara bolets, espinacs, coliflor, pèsols frescos, llenties, mongetes verdes, mongetes verdes, espàrrecs i fongs negres. A causa de l'alt contingut de purines, molts pacients es mantenen allunyats d'aquests aliments. No obstant això, els estudis han demostrat que les verdures i fruites que són riques en fibra dietètica, àcid fòlic i vitamina C tenen un efecte protector en pacients amb gota. Com que els aliments vegetals són la principal font d'ingesta de proteïnes per als xinesos, la ingesta moderada de verdures riques en purines no augmenta el risc de patir gota. 4. L'alcohol augmenta els nivells d'àcid úric de manera diferent en homes i dones La cervesa és un factor important en l'augment de l'àcid úric en els homes. Per a les dones, no hi ha cap correlació entre la cervesa i l'àcid úric alt La raó pot ser que les dones beuen menys o hi ha diferències de gènere en el metabolisme de l'àcid úric. També es va trobar que beure vi negre redueix els nivells d'àcid úric i les persones que beuen almenys un got de vi negre al dia tenen nivells més baixos d'àcid úric. Com que el vi negre també té els efectes de reduir els lípids de la sang i l'antioxidació, beure una quantitat adequada de vi negre cada dia és molt beneficiós per al cos humà. |
<<: Dolor d'estómac? Fes això per eliminar-lo ràpidament!
>>: Quins són els símptomes de l'hèrnia amigdal·lar cerebel·losa?
Crec que moltes persones han experimentat picor d...
La bronquitis asma és una malaltia crònica, sovin...
Leihuojiu és un mètode de tractament que combina ...
Moltes amigues troben que el seu cabell es torna ...
El trastorn d'estrès postraumàtic també s'...
Hi ha molts tipus de bacteris als intestins de le...
Les úlceres al mig de la llengua són molt freqüen...
Sofregir la carn és una feina tècnica Algunes per...
Els estudis han trobat que el contingut calòric d...
Moltes famílies utilitzen ara paelles antiadheren...
Moltes persones no presten molta atenció a la rec...
Mal de cap i tinnitus no són símptomes infreqüent...
La medul·la òssia és una cosa molt important en e...
Les malalties del cervell són molt greus perquè e...
El mango és una fruita tropical amb un bon gust i...