Sofregir la carn és una feina tècnica Algunes persones fregeixen carn dura i vella, mentre que altres fregeixen carn que no només és tendra i deliciosa sinó que també conserva bons nutrients. No obstant això, la majoria de la gent vol fer servir la calor alta per sofregir carn tendra i olorosa, però no domina les habilitats pertinents, de manera que és fàcil que la carn es cremi o s'enganxi a la paella. Per tant, aquí us presentarem alguns mètodes i tècniques específiques que us ajudaran a resoldre el problema de l'adhesió de la carn a la paella. Consell 1: escalfeu la paella. Primer, escalfeu la paella buida fins que comenci a fumar, aboqueu-hi una quantitat adequada d'oli, sacsegeu la paella perquè l'oli flueixi per tota la paella, després aboqueu-la, deixant una mica d'oli al fons. A continuació, afegiu-hi la carn de porc tallada i sofregiu-lo perquè no s'enganxi a la paella. Aquest truc s'anomena "paella relliscosa" als restaurants i funciona cada cop. Per explicar-ho en termes físics: quan la paella s'escalfa a 200 ℃, activarà el punt Leidenfrost. Aleshores, abocant oli a la paella per lubricar-la, es formarà una pel·lícula protectora llisa i, quan hi poseu la carn de porc triturada, no s'enganxarà a la paella. Però a la indústria del xef, no els importen les característiques físiques, després de treballar durant molt de temps i adquirir molta experiència, saben que només cal bullir l'olla fins que no quedi aigua i després abocar-hi oli per lubricar l'olla. Tant si estàs sofregint carn de porc ratllada com si fregim peix, la paella mai s'enganxarà. Consell 2: fregir en oli. Significa escalfar la paella i posar-hi una quantitat adequada d'oli, augmentar la temperatura de l'oli al 30% i quan hi poses la mà i pots sentir la calor, vol dir que la temperatura de l'oli és bona. Baixeu el foc, aboqueu-hi la carn triturada, empenyeu-la suaument perquè quedi solta i aboqueu-la quan estigui cuita al 70%. Després ho sofregim perquè no s'enganxi a la paella I una de les característiques és que la carn fregida és llisa i tendra sense que s'enganxi a les dents. Consell tres: escabetx. Què té a veure això amb les paelles antiadherents? Creus que sí? De fet, estan relacionats. El propòsit de la marinada és que el menjar sigui saborós, suau i refrescant, i no s'enganxi a la paella. Afegiu sal, salsa de soja lleugera, pebre en pols, una mica de salsa de soja fosca, clara d'ou i midó a la carn de porc triturada, remeneu en el sentit de les agulles del rellotge fins que estigui ferm, aboqueu-hi una quantitat adequada d'oli i torneu a barrejar. Crea una pel·lícula oliosa protectora a la superfície de la carn triturada, que no només evita que s'enganxi a la paella sinó que redueix la pèrdua d'humitat a la carn, aconseguint un gust suau i tendre. El requisit previ és que l'olla també s'ha d'escalfar. |
<<: Com fregir ous sense enganxar-se a la paella
>>: Què fer si tens la mà adormida per una descàrrega elèctrica
Parlant de la lecitina d'oli de peix, molts a...
Després de tenir acne a la cara, pots rentar-te l...
La sida, també coneguda com a VIH en termes profe...
Què és el lloc web de Bottega Veneta? Bottega Vene...
El vi de Wujiapi té l'efecte d'eliminar e...
Hi ha molts tipus de fàrmacs, i no podeu triar-lo...
La gent de la societat moderna té diferents hàbit...
Com tots sabem, en general, tots sabem que el col...
Quina és la pàgina web del FC Copenhaguen? El FC C...
Quan una persona arriba a una certa edat, apareix...
Puc beure llet si tinc mal de panxa? Sí, de fet, ...
El mal d'estómac, el gust amarg a la boca i e...
Una mirada involuntària, un somriure inadvertit o...
Què és Avex? Avex Group Holdings Co., Ltd. és un g...
A mesura que el clima es torna més fred, les case...