La salsa de soja és un condiment comú per a nosaltres. L'ús de la salsa de soja és molt ampli, així que sovint podem veure que la salsa de soja té una llarga història. Encara que la salsa de soja ens pot aportar un sabor fresc i donar sabor als nostres plats, si accidentalment la nostra roba es taca amb salsa de soja, apareixeran taques de salsa de soja difícils de netejar. La salsa de soja és un condiment elaborat amb soja, blat i altres matèries primeres mitjançant processos com ara el pretractament de matèries primeres, l'elaboració de koji, la fermentació, la lixiviació i l'oli, i l'escalfament i la preparació. És extremadament nutritiu, i els seus principals nutrients inclouen aminoàcids, proteïnes solubles, sucres, etc. Els aminoàcids són els nutrients més importants de la salsa de soja, i el nivell de contingut d'aminoàcids reflecteix la qualitat de la salsa de soja. Els aminoàcids són els productes de la descomposició de les proteïnes. Hi ha 18 tipus d'aminoàcids en la salsa de soja, entre els quals hi ha 8 aminoàcids essencials per al cos humà en el cos humà, el manteniment de l'equilibri hídric, la transmissió de la informació genètica, el metabolisme i el transport de substàncies estan relacionats amb les proteïnes. La salsa de soja pot produir un antioxidant natural que ajuda a reduir el dany dels radicals lliures al cos humà. La seva eficàcia és més de deu vegades més gran que els antioxidants comuns com la vitamina C i la vitamina E. Una mica de salsa de soja pot inhibir els radicals lliures tan eficaçment com una copa de vi negre. El que és encara més sorprenent és que la salsa de soja pot eliminar contínuament els radicals lliures A diferència de la vitamina C i la vitamina E, que només poden eliminar una certa quantitat de radicals lliures, aquest descobriment demostra que la salsa de soja conté més de dos ingredients antioxidants, i el temps que triga cada ingredient a eliminar els radicals oxidatius també és diferent. Els investigadors van dir que aquesta és la primera vegada que la comunitat científica descobreix que la salsa de soja conté tants antioxidants naturals. Es pot veure que la salsa de soja té efectes anticancerígens. 1 Primer, remulleu la zona tacada amb aigua, després ruixeu una cullerada de sucre blanc i fregueu-la amb les mans. Podem veure que part de les taques de salsa de soja s'han tacat amb el sucre blanc, i després es renta amb aigua per eliminar les taques. 2 Després de remullar la roba, apliqueu bicarbonat de sodi a les taques de salsa de soja Després de 10 minuts, renteu-les amb aigua neta per eliminar les taques de salsa de soja. El sabor umami de la salsa de soja depèn del contingut d'aminoàcid ftalocianina En termes generals, com més gran sigui el contingut d'aminoàcids ftalocianina, més gran serà el grau de la salsa de soja, la qual cosa significa que millor serà la qualitat. La reducció de sucre també és un nutrient important en la salsa de soja. Les matèries primeres amb midó s'hidrolitzen en dextrines, disacàrids i monosacàrids per l'amilasa, totes elles substàncies reductores. Són una font important d'energia tèrmica per al cos humà. Alguns sucres i proteïnes poden sintetitzar glicoproteïnes i formar glicolípids amb els greixos, que són substàncies amb funcions fisiològiques importants. Més amunt hem presentat què és la salsa de soja és un condiment comú. La salsa de soja és rica en nutrients i menjar salsa de soja sovint també pot tenir un bon efecte terapèutic a la nostra roba. |
<<: El gingebre pot promoure el creixement del cabell?
>>: L'eficàcia i la funció de l'oli de canola
El primer informe d'un element metàl·lic que ...
Què és Maxis Gaming Company? Maxis és una empresa ...
Quina és la pàgina web de Daniel Bridge? Fotografi...
En realitat, les paperes no fan por, sempre que e...
Hi ha molts tipus de serps, algunes són verinoses...
Per a la majoria de jugadors, si pots tenir un ho...
La calcificació dels nòduls tiroïdals es pot conf...
Què és el lloc web de la Universitat de Hawaii? El...
L'estiu calorós és en realitat una època en q...
Maquillar-se després d'aixecar-se cada dia és...
A l'estiu, la catifa fresca es converteix, se...
Si vols tenir el cabell gruixut, a més de néixer ...
Moltes persones trobaran, sense voler, que tenen ...
Molts amics no han vist mai com són les nous fres...
Crec que moltes dones amants de la bellesa han se...