Els ous ferrats són un aliment molt popular, i moltes persones els mengen com a esmorzar nutritiu i saludable. Els ous fregits tenen un alt valor nutricional i són molt senzills de fer, però moltes persones encara fan que els ous s'enganxin a la paella quan els fregeixen Per tant, és molt important aprendre a fregir els ous sense que s'enganxin a la paella. Mètode 1: L'olla s'ha de netejar i tota l'aigua de l'olla s'ha de bullir seca. Abocar oli en una olla amb aigua farà que l'oli es fregui, i la sopa serà dolenta per a la pell. Quan l'aigua s'assequi, l'olla també estarà calenta, així que afegiu-hi oli. Quan la temperatura de l'oli sigui mitjana, bateu els ous amb compte de no trencar-los, ja que es cremaran la paella. Mentrestant, no gireu els ous després de batre'ls, només cal que utilitzeu una espàtula per treure l'oli dels ous, feu-ho a foc lent i fregiu-los una estona, aixequeu suaument la paella i espereu fins que la clara canviï de color i se solidifiqui, i sentiu que l'ou es pot moure. Si gireu els ous massa d'hora, no estaran cuits i s'enganxaran a la paella. Si voleu que el rovell d'ou estigui tendre, doneu-li la volta i fregiu-lo breument abans de treure-lo de la paella. Si voleu que quedi més dura, fregiu-la més temps i amb una espàtula aboqueu oli per sobre de l'ou. A algunes persones els agrada afegir-hi verdures en fregir ous Primer preparar les verdures tallades, afegir-hi una mica de sal i barrejar-les bé per al seu ús posterior, batre l'ou i posar-lo a la paella, espolvorear-hi les verdures barrejades, després fer servir una espàtula per treure-li una mica d'oli, premeu-la lleugerament amb l'espàtula i, a continuació, deixar-la ben sòlida. doblegueu un costat, empenyeu suaument l'ou plegat i fregiu-lo una estona per fer un ou escalfat vegetal nutritiu. Mètode 2: 1. Escalfeu la paella, aboqueu-hi una mica d'oli, sacsegeu la cullera o paella perquè l'oli s'escampi per tot el fons de la paella; 2. A continuació, aboqueu-hi una mica més d'oli i escalfeu-lo fins que l'oli faci fum, que vol dir que la temperatura de l'oli és alta En aquest moment, afegiu-hi els ous; 3. Els guarniments i les salses que afegiu depenen del vostre gust personal. Hi ha dues coses a tenir en compte a l'hora de fregir els ous: primer, en batre els ous, es recomana no batre'ls tots alhora a la paella, i després deixar caure l'ou sencer a la paella, si tens l'habitu de guardar-los a la nevera per mantenir-los frescos, es recomana treure'ls els ous abans de fer-los una mitja hora; una mica d'aigua freda en batre els ous, i els ous ferrats quedaran ben tendres. |
<<: És millor la paella antiadherent o la paella de ferro?
>>: Consells per fregir carn sense que s'enganxi
Què és Levenger? Levenger és un minorista de paper...
Dormir també és una de les coses importants de la...
A mesura que la pressió de la vida real continua ...
Què és el lloc web del MD Anderson Cancer Center? ...
La bronquitis afecta a moltes persones, no només ...
És important entendre la causa de la congestió oc...
Sovint, quan dormen, tant als adults com als nens...
A la vida diària, molts de nosaltres tenim proble...
La postura correcta d'assegut és posar la bar...
Els pacients amb esclerosi de l'artèria caròt...
Rentar els cabells és una manifestació de la nete...
Els símptomes de l'encefalitis forestal inclo...
Algunes persones sovint troben hematúria quan van...
L'articulació del colze és una part important...
L'èczema pot aparèixer a qualsevol part de la...