Els estudis han trobat que el contingut calòric de les patates frites de mongetes és de 367 kcal (100 grams), que és relativament alt en general, és millor que les persones que volen perdre pes mengin menys. Les calories de les mongetes mungo són relativament baixes, però en el procés d'elaboració de patates frites de mongeta mung, s'han de fer amb pell d'oli i després coures al forn, la qual cosa fa que les calories siguin molt més elevades. 1. Ingredients: Massa aigua-oli: 150 g de farina per a tot ús, 30 g de sucre fi, 53 g d'aigua, 13 g d'ou líquid, 14 g de llard de porc Pasta: 120 g de farina per a tot ús, 65 g de llard Farcit de mongeta mungo: 250 g de mongeta mungo, 50 g de mantega, 120 g de sucre, 80 g d'aigua Decoració de la superfície: 50 g de rovell d'ou, 5 g de llavors de sèsam negre 2. El procés de producció del farcit de mongeta mungo: 1. Poseu en remull les mongetes mung en aigua durant unes 6 hores i després coeu-les en una olla a pressió. 2. Traiem les mongetes mung cuites i escorrem l'aigua 3. Utilitzeu una trituradora per aixafar les mongetes mungo 4. Afegiu-hi la mantega i el sucre i barregeu-ho bé. 3. Elaboració de pell d'oli i pasta brisa: 1. Per a les matèries primeres necessàries per a la massa, tamisar la farina baixa en un bol, afegir ous i aigua, afegir llard, sal, sucre i llet en pols, remenar fins que quedi una massa llisa, treure-la i embolicar-la amb paper de plàstic. 2. Barregeu els ingredients necessaris per a la pastisseria a la massa i emboliqueu-la amb paper de plàstic. 3. Poseu la massa preparada i la pastisseria a la nevera durant aproximadament 1 hora. 4. Després de refredar, traieu la pell d'oli i la pasta brisa i dividiu-les en 18 porcions cadascuna. Poseu la pasta brisa sobre la pell d'oli, emboliqueu-la amb la pell d'oli i enrotlleu-la en forma rodona. Estireu la massa, enrotlleu-la, torneu-la a estirar, enrotlleu-la, aplaneu-la i enrotlleu-la en forma rodona. 4. Combinació: 1. Posa 25 g de farcit de mongeta mungo al mig de la massa i embolcalla-la. 2. Embolicar la massa amb la costura cap avall. 3. Amb la punta dels dits, mulleu una mica de rovell d'ou i apliqueu-lo al centre de la pasta de mongetes mungo, després empolvoreu amb una mica de llavors de sèsam negre com a decoració. 4. Posar la safata de forn al forn preescalfat a 180 graus i coure uns 20 minuts fins que la capa de pastisseria estigui totalment expandida. |
<<: Com tractar la síndrome de Sjögren?
>>: Quines diferències hi ha entre la medicina xinesa i la medicina occidental?
Què és farfetch.com? farfetch.com és un lloc web d...
L'erosió del coll uterí és una malaltia ginec...
Què és la Universitat Estatal de Nou Mèxic? La Uni...
El peeling de les orelles és un problema molt com...
La queratitis és una inflamació de l'ull molt...
Amb el desenvolupament de la societat, el ritme d...
Per a les persones, una vida de diverses dècades ...
El problema de la caiguda del cabell és una cosa ...
És normal patir mal d'esquena després d'e...
Amb el progrés i el desenvolupament de la societa...
Quina és la pàgina web del Lechvia Football Club? ...
En el nostre dia a dia, quan cuinem, és inevitabl...
Què és Boston Dynamics? Boston Dynamics és un fabr...
La castanya d'aigua, també coneguda com a cal...
L'oli essencial de llimona és un nutrient que...