Els estudis han trobat que el contingut calòric de les patates frites de mongetes és de 367 kcal (100 grams), que és relativament alt en general, és millor que les persones que volen perdre pes mengin menys. Les calories de les mongetes mungo són relativament baixes, però en el procés d'elaboració de patates frites de mongeta mung, s'han de fer amb pell d'oli i després coures al forn, la qual cosa fa que les calories siguin molt més elevades. 1. Ingredients: Massa aigua-oli: 150 g de farina per a tot ús, 30 g de sucre fi, 53 g d'aigua, 13 g d'ou líquid, 14 g de llard de porc Pasta: 120 g de farina per a tot ús, 65 g de llard Farcit de mongeta mungo: 250 g de mongeta mungo, 50 g de mantega, 120 g de sucre, 80 g d'aigua Decoració de la superfície: 50 g de rovell d'ou, 5 g de llavors de sèsam negre 2. El procés de producció del farcit de mongeta mungo: 1. Poseu en remull les mongetes mung en aigua durant unes 6 hores i després coeu-les en una olla a pressió. 2. Traiem les mongetes mung cuites i escorrem l'aigua 3. Utilitzeu una trituradora per aixafar les mongetes mungo 4. Afegiu-hi la mantega i el sucre i barregeu-ho bé. 3. Elaboració de pell d'oli i pasta brisa: 1. Per a les matèries primeres necessàries per a la massa, tamisar la farina baixa en un bol, afegir ous i aigua, afegir llard, sal, sucre i llet en pols, remenar fins que quedi una massa llisa, treure-la i embolicar-la amb paper de plàstic. 2. Barregeu els ingredients necessaris per a la pastisseria a la massa i emboliqueu-la amb paper de plàstic. 3. Poseu la massa preparada i la pastisseria a la nevera durant aproximadament 1 hora. 4. Després de refredar, traieu la pell d'oli i la pasta brisa i dividiu-les en 18 porcions cadascuna. Poseu la pasta brisa sobre la pell d'oli, emboliqueu-la amb la pell d'oli i enrotlleu-la en forma rodona. Estireu la massa, enrotlleu-la, torneu-la a estirar, enrotlleu-la, aplaneu-la i enrotlleu-la en forma rodona. 4. Combinació: 1. Posa 25 g de farcit de mongeta mungo al mig de la massa i embolcalla-la. 2. Embolicar la massa amb la costura cap avall. 3. Amb la punta dels dits, mulleu una mica de rovell d'ou i apliqueu-lo al centre de la pasta de mongetes mungo, després empolvoreu amb una mica de llavors de sèsam negre com a decoració. 4. Posar la safata de forn al forn preescalfat a 180 graus i coure uns 20 minuts fins que la capa de pastisseria estigui totalment expandida. |
<<: Com tractar la síndrome de Sjögren?
>>: Quines diferències hi ha entre la medicina xinesa i la medicina occidental?
El mal alè és l'olor que emet per la boca, qu...
El símptoma de l'orina que fa pudor és causat...
Què és Johnson Matthey? Johnson Matthey és una emp...
Amb l'evolució dels temps, cada vegada hi ha ...
La gent del nord -est de la Xina és els usuaris m...
Què és Kinder Morgan? Kinder Morgan és la quarta c...
La comoditat que la invenció de l'electricita...
La causa més comuna de les contraccions facials é...
Tothom està acostumat a beure una mica de sopa de...
Rentar-se la cara amb llet pura és, per descompta...
La menstruació és un fenomen fisiològic molt impo...
L'estiu és una estació bonica amb colors acol...
Les al·lèrgies a la pell són bastant freqüents en...
Què és America Online? America Online (AOL) és una...
Quin és el lloc web oficial de Need for Speed ...