La jaca és una espècie de fruita que a molta gent li agrada menjar-la amb moderació és molt bona per al cos. No obstant això, després d'obrir la jaca, la seva carn no és especialment fàcil de conservar, així que el millor és menjar-la tota d'una vegada després d'obrir-la, si realment no la podeu acabar, poseu-la en un lloc fresc i ventilat, o poseu-la a la nevera. Com emmagatzemar jaca oberta 1. Lloc fresc i ventilat Emboliqueu la jaca pelada amb un embolcall de plàstic, després poseu-la en una caixa de paper o cistella de bambú, folrada amb fulles de plàtan o fulles de bambú, o paper triturat, i emmagatzemeu-la en un lloc fresc i ventilat. Per descomptat, el millor és menjar-lo en 5 dies si la temperatura és massa alta, fermentarà fàcilment al cap de 5 dies. 2. Refrigerar amb embolcall de plàstic Emboliqueu la pinya pelada amb un embolcall de plàstic i poseu-la a la nevera. Es pot guardar uns cinc dies. Però generalment es recomana refrigerar-lo durant dos o tres dies, en cas contrari el gust es veurà afectat. Avís : (1) Refrigerar però no congelar. La jaca no s'ha de mantenir durant molt de temps al congelador, ja que el gust i la nutrició es reduiran molt. No l'emmagatzemeu durant molt de temps. (2) Si l'emmagatzemeu a la nevera, el millor és embolicar-lo amb un embolcall de plàstic o una caixa de conservació fresca per evitar que l'olor d'altres articles de la nevera contamini la jaca, especialment per mantenir-la separada del marisc i del peix d'aigua dolça. 3. Processar en jaca seca La jaca sobrant es pot transformar directament en fruita seca. Utilitzeu un forn o microones per coure-la lentament a foc lent, girar-la a la meitat i assecar gradualment la humitat. Quant de temps es pot mantenir la jaca pelada? Tres dies com a màxim, es recomana menjar-lo en tres dies. Els jackfruits són propensos a podrir-se, sobretot en ambients calents, si no teniu nevera, podeu netejar-lo, col·locar-lo en una caixa de conservació oberta i emmagatzemar-lo en aigua gelada. Si la jaca està podrida o fa una olor estranya, es recomana llençar-la immediatament. Què fer si la jaca no està madura després de tallar-la Si la jaca encara no està madura, no es recomana menjar-la immediatament. Hi ha molts bacteris i paràsits, sobretot després de menjar-la, provocarà indigestió, diarrea i fins i tot enverinament, per tant, es recomana embolicar-la durant la nit, principalment juntament amb pomes madures. Els fruits madurs són comestibles i es poden posar a la nevera, tindran un millor gust més tard. Hi ha moltes maneres de menjar jaca. La gent sovint fa servir la mel i la fruita de la jaca. Aquest vi dolç líquid daurat s'anomena "Xuwen Liquid". Pel que fa als efectes medicinals de la jaca, també hi ha un registre al "Compendi de Materia Medica" de Li Shizhen de la dinastia Ming: "La jaca és dolça i fragant... pot calmar la set i alleujar la inquietud, vigoritzar la melsa i reposar el qi". |
<<: Què fer si la teva columna està deformada?
>>: És útil la pel·lícula anti-llum blava?
Les úlceres gastrointestinals són en realitat un ...
Hi ha centenars de mètodes de neteja que circulen...
En molts casos, els problemes d'estómac són c...
El tractament conservador i el tractament quirúrg...
Què és el lloc web de la Biblioteca Nacional de Si...
Molts amics experimentaran una atròfia dels múscu...
L'obstrucció intestinal és una malaltia comun...
El vitiligo és una malaltia de la pell molt perju...
La màscara capil·lar és un producte d'ús habi...
Amb el desenvolupament continu de la ciència i la...
Algunes persones pensen que l'eliminació del ...
Què és la Universitat Estatal de Florida? La Flori...
La raó per la qual el cos humà està fatigat és ma...
Els tumors de l'aparell digestiu tenen un gra...
Què és el lloc web del Servei d'Immigració fin...