El principi de conservació, els avantatges i l'efecte d'emmagatzematge del magatzem de conservació de frescos en atmosfera controlada

El principi de conservació, els avantatges i l'efecte d'emmagatzematge del magatzem de conservació de frescos en atmosfera controlada

Un magatzem de conservació de frescos en atmosfera controlada és un dispositiu que s'utilitza per emmagatzemar aliments peribles com carn, fruites i verdures Com que pot mantenir temperatures baixes i reduir el contingut d'oxigen a l'aire, l'efecte d'emmagatzematge és molt bo, per la qual cosa s'ha convertit en un equip de conservació amb una gamma d'aplicacions especialment àmplia. Al mateix temps, el magatzem de conservació d'atmosfera controlada també té els avantatges d'una llarga vida útil, un funcionament senzill i un manteniment convenient. A continuació, presentaré el principi de conservació, els avantatges i l'efecte d'emmagatzematge del magatzem de conservació de frescos en atmosfera controlada.

principi

La preservació d'atmosfera controlada es refereix a una tecnologia que aconsegueix el propòsit de conservar els productes emmagatzemats com la carn, les fruites i les verdures canviant artificialment la composició del gas ambiental a partir de l'emmagatzematge a baixa temperatura. Concretament, el control de l'atmosfera en realitat implica reduir el contingut d'oxigen del gas ambient mentre es manté una temperatura baixa adequada i es canvia adequadament la relació de composició de diòxid de carboni i nitrogen.

Les fruites i verdures segueixen vives després de ser collides, i l'energia necessària per a les seves activitats vitals s'obté mitjançant la descomposició dels nutrients acumulats durant el període de creixement mitjançant la respiració. Per tant, l'essència de la conservació de fruites i verdures és reduir la respiració de fruites i verdures per reduir el consum de nutrients.

Avantatges

(1) Àmplia gamma d'aplicacions: adequat per a l'emmagatzematge i conservació de diverses fruites, verdures, flors, plàntules, etc. tant al nord com al sud del meu país.

(2) Llarg període d'emmagatzematge i alts beneficis econòmics. Per exemple, el raïm es pot mantenir fresc durant 7 mesos, les pomes durant 6 mesos i els brots d'all durant 7 mesos, i la seva qualitat es manté tan fresca com abans, amb una pèrdua total inferior al 5%. El preu general del raïm al lloc de producció és de només 1,5 iuans per quilogram, però si s'emmagatzema fins al voltant del Festival de Primavera, el preu de venda pot arribar als 6 iuans per quilogram. Un magatzem frigorífic es pot construir amb una inversió puntual, i la seva vida útil pot arribar als 30 anys, amb importants beneficis econòmics. Invertiu el mateix any i vegeu els resultats el mateix any.

(3) Tecnologia d'operació senzilla i fàcil manteniment. L'equip de refrigeració utilitza un microordinador per controlar la temperatura i s'engega i s'atura automàticament, sense necessitat de personal especial per controlar-lo. La tecnologia de suport és econòmica i pràctica.

(4) Hi ha molts tipus de magatzems de conservació de productes frescos en atmosfera controlada, els més típics dels quals són els magatzems de conservació de fruites i verdures, no només poden ajustar la temperatura i la humitat del magatzem, sinó que també controlen el contingut de gasos com l'oxigen i el diòxid de carboni al magatzem, de manera que les fruites i verdures del magatzem es mantenen en la seva qualitat original i encara es mantenen en estat inactiu.

Efecte d'emmagatzematge

1. Inhibir la respiració, reduir el consum de matèria orgànica i mantenir l'excel·lent sabor i aroma de fruites i verdures.

2. Inhibir l'evaporació de l'aigua i mantenir la frescor de fruites i verdures.

3. Inhibir el creixement i la reproducció de patògens, controlar l'aparició de certes malalties fisiològiques i reduir la taxa de podridura de la fruita.

4. Inhibir l'activitat de certs enzims de maduració, inhibir la producció d'etilè, retardar el procés de maduració i envelliment, mantenir la duresa de la fruita durant molt de temps i tenir una vida útil més llarga.

<<:  Quan és el millor moment per tractar la lesió del cordó umbilical? Quins són els tractaments?

>>:  Principals usos i mètodes de síntesi de l'isomiristat

Recomanar articles

Puc menjar fruita després de treure el talp?

Podeu menjar fruites sense preocupar-vos després ...

Quina és la causa del dolor a la columna cervical quan baixo el cap?

Moltes persones han experimentat dolor cervical e...

Quin és el millor aliment per menjar per al mal de panxa

Les persones no haurien de subestimar mai les mal...

Com tractar la urticària amb la medicina tradicional xinesa

Una característica òbvia de la urticària és que é...

Què és el propilenglicol

Hi ha moltes substàncies químiques a la nostra vi...

Com prevenir la gota

La gota és una malaltia clínica freqüent. Moltes ...

Què tal la roba de la Deb? Revisions de roba de Deb i informació del lloc web

Què és Deb Clothing? Deb és una coneguda marca nor...

Quins avantatges té prendre un bany amb vinagre blanc?

La gent pot afegir molts ingredients quan es pren...

Coneixes els estàndards de desenvolupament dels adolescents?

De fet, estem prestant més atenció al desenvolupa...

Quines malalties poden causar els estafilococs?

L'estafilococ és més freqüent en les infeccio...

La pell de poma és un bàlsam labial natural

Bàlsam labial de pell de poma per evitar l'es...