Les closques d'ou són carbonat de calci i el vinagre és àcid acètic. La reacció química entre elles pot produir diòxid de carboni i aigua. Els ous remullats en vinagre són un tipus d'aliment amb bons efectes per a la conservació de la salut i que es distribueixen àmpliament entre la gent. Reacció química de la closca d'ou i el vinagre Les closques d'ou són carbonat de calci (CaCO3) i el vinagre és àcid acètic (CH3COOH) i la reacció produeix diòxid de carboni (CO2). Els ous de vinagre s'elaboren mitjançant la reacció química del carbonat de calci en les closques d'ou i l'àcid acètic en el vinagre. Hi ha molt menys carbonat de calci i la closca d'ou es torna suau. A més, la proteïna de la closca de l'ou està coagulada per l'àcid acètic, de manera que té un gust més dur que els ous normals. Aprofitant que la proteïna es pot coagular per l'àcid acètic, es pot afegir vinagre a la llet de soja per fer tofu. [Coneixements sobre vinagre] El vinagre és un aliment fermentat i el seu procés de fermentació és relativament complicat. La primera fermentació produeix alcohol, i després l'alcohol es torna a fermentar per produir àcid acètic. El vinagre produït per fermentació és segur, però alguns comerciants sense escrúpols barregen àcid acètic industrial insegur i potencialment tòxic amb vinagre. Es recomana comprar al mercat habitual.L'eficàcia dels ous mullats en vinagre La dita que els ous mullats en vinagre poden curar malalties s'ha difós àmpliament entre la gent, i el seu efecte terapèutic és elogiat per tothom que l'ha menjat. Segons el folklore, els ous en remull de vinagre tenen un total de 73 beneficis i funcions, molts dels quals han estat verificats personalment. Menjar ous remullats en vinagre pot ajustar i complementar l'estat nutricional del cos humà, millorar i millorar el nivell metabòlic, millorar la resistència a les malalties i la immunitat, promoure la circulació sanguínia i tractar l'adormiment i la neuràlgia. Els ous sucats en vinagre són molt efectius en el tractament de la hipertensió, seqüeles de trombosi cerebral, bronquitis, reumatisme, insomni, restrenyiment, gastroptosi, periartritis de l'espatlla, diabetis, asma i altres malalties. Actualment, moltes persones han pres vinagre i ous per curar les seqüeles de la trombosi cerebral Els fets han demostrat que la seva eficàcia pot ser més potent del que la gent s'imagina. A més dels símptomes anteriors, alguns internautes han curat algunes malalties difícils i complicades prenent ous de vinagre, com els mals de cap vasculars, la síndrome de Meniere, la quilúria, l'edema del vedell, etc. Molts dels anomenats 73 efectes encara estan per verificar, però a jutjar pels efectes que s'han verificat fins ara, el valor terapèutic dels ous mullats amb vinagre és realment molt elevat. No obstant això, val la pena esmentar que no hem de consumir a cegues ous mullats amb vinagre, pensant que pot curar totes les malalties. És més fiable tractar activament la malaltia i cooperar amb la teràpia dietètica amb vinagre. |
<<: Puc menjar closques d'ou florides?
>>: Puc menjar ous amb taques a la closca?
Crec que les màscares s'han convertit en un e...
Quin és el lloc web del Newnham College, Universit...
Els pòlips de la vesícula biliar són una malaltia...
Les persones poden tenir un bon cos només si tene...
Què és Cartoon Network? Cartoon Network (CN) és un...
Què menjar per a la malaltia renal poliquística? ...
El quist de la tiroide és una malaltia relativame...
Les llavors de lotus són un ingredient molt comú ...
Les taques blanques, també conegudes com a vitili...
Si el cuir cabellut està danyat, serà més probabl...
Què és la Constitució jordana? Ad-Dustour és un co...
L'arsènic és un dels verins més antics utilit...
Què és M&T Bank? M&T Bank (nom complet: Ma...
Avui en dia, cada cop més pacients pateixen migra...
Després d'utilitzar el làser per eliminar les...