Si la closca de l'ou està florida, no es pot menjar, perquè l'ou s'ha fet malbé. Moltes persones pensen que el líquid de l'ou està embolicat a la closca de l'ou i no es farà malament. Encara pots menjar closques d'ou florides? No, no pots. Quan els ous s'exposen a la pluja o la humitat, la pel·lícula protectora de la superfície es danyarà i els bacteris penetraran als ous a través dels porus de la closca de l'ou, provocant que es puguin florir i es deteriorin des de l'exterior. Encara que només la closca de l'ou estigui enganxada amb líquid d'ou florit i l'ou de dins no estigui malmès o tingui mal gust, és millor no menjar-lo, perquè la closca de l'ou té porus i els bacteris poden entrar a l'ou pels porus. Es poden utilitzar closques d'ou florides per a la màscara facial No. Menjar closques d'ou florides pot causar diarrea i és perjudicial per a la salut. Moltes persones les fan servir per fer màscares facials, però això no és gaire bo. Les closques d'ou florides signifiquen que els ous estan contaminats i utilitzar-los per a màscares facials pot causar fàcilment infeccions a la pell. Especialment per a aquells amb grans oberts a la cara, els bacteris poden entrar a través de les ferides de la pell i agreujar la inflamació i l'ulceració de la pell. Com preservar els ous de la floridura Després de comprar ous frescos, primer netegeu les femtes i la brutícia de la closca de l'ou amb un drap sec per evitar que els bacteris entrin als ous pels porus. Però no es pot rentar amb aigua, només cal netejar-lo suaument amb un drap net. A continuació, podeu consultar els mètodes següents per conservar els ous segons la situació real.1. Conservar a la nevera La temperatura més adequada per emmagatzemar els ous és de 5-7 graus Si la temperatura és massa baixa, els ous es congelaran, la proteïna es desnaturalitzarà fàcilment i si la temperatura és massa alta, es deterioraran fàcilment. Consells càlids: el punt de congelació de la clara d'ou és de -0,45 graus i el punt de congelació del rovell d'ou és de -0,55 graus. Tanmateix, la closca d'ou té un cert efecte d'aïllament tèrmic i tot l'ou fresc es congelarà a -0,7 graus. 2. Emmagatzemar en segó El segó pot absorbir la humitat, assegurant que la superfície dels ous estigui seca, evitant que els ous s'humidin i que les closques d'ou es facin floridura. El millor recipient per a segó d'arròs és una cistella de bambú, que té una bona permeabilitat a l'aire. Col·loqueu-lo en un lloc sec i fresc i els ous es poden mantenir durant 1-2 mesos sense cap problema. 3. Desa per separat Quan emmagatzemeu els ous, el millor és utilitzar caixes d'ou per separar cada ou. Això pot evitar que un ou es faci malbé i infecti altres ous per contacte. |
<<: La diferència entre préssec groc i préssec groc
>>: Reacció química de la closca d'ou i el vinagre
Molta gent sap que el te durant la nit no es pot ...
Molta gent sap que el clima al nord és molt sec, ...
És molt important tenir un bon horari i un bon so...
La hipertensió nefròtica és l'arteriosclerosi...
A moltes persones no els agrada dormir amb coixin...
Parlant de la formació de l'hormona, no és in...
Moltes persones sempre se senten marejades, no te...
Avui en dia, les amigues no presten molta atenció...
Crec que a moltes persones els agrada menjar tomà...
Rentar-se la cara amb llet pot blanquejar la pell...
Les dones són més propenses als càlculs biliars a...
Què és Bebo? Bebo és una xarxa social britànica fu...
La tortícolis és el problema més freqüent en lact...
Si la temperatura corporal augmenta per sobre de ...
La vacuna contra la poliomielitis atenuada pot ca...