Si la closca de l'ou està florida, no es pot menjar, perquè l'ou s'ha fet malbé. Moltes persones pensen que el líquid de l'ou està embolicat a la closca de l'ou i no es farà malament. Encara pots menjar closques d'ou florides? No, no pots. Quan els ous s'exposen a la pluja o la humitat, la pel·lícula protectora de la superfície es danyarà i els bacteris penetraran als ous a través dels porus de la closca de l'ou, provocant que es puguin florir i es deteriorin des de l'exterior. Encara que només la closca de l'ou estigui enganxada amb líquid d'ou florit i l'ou de dins no estigui malmès o tingui mal gust, és millor no menjar-lo, perquè la closca de l'ou té porus i els bacteris poden entrar a l'ou pels porus. Es poden utilitzar closques d'ou florides per a la màscara facial No. Menjar closques d'ou florides pot causar diarrea i és perjudicial per a la salut. Moltes persones les fan servir per fer màscares facials, però això no és gaire bo. Les closques d'ou florides signifiquen que els ous estan contaminats i utilitzar-los per a màscares facials pot causar fàcilment infeccions a la pell. Especialment per a aquells amb grans oberts a la cara, els bacteris poden entrar a través de les ferides de la pell i agreujar la inflamació i l'ulceració de la pell. Com preservar els ous de la floridura Després de comprar ous frescos, primer netegeu les femtes i la brutícia de la closca de l'ou amb un drap sec per evitar que els bacteris entrin als ous pels porus. Però no es pot rentar amb aigua, només cal netejar-lo suaument amb un drap net. A continuació, podeu consultar els mètodes següents per conservar els ous segons la situació real.1. Conservar a la nevera La temperatura més adequada per emmagatzemar els ous és de 5-7 graus Si la temperatura és massa baixa, els ous es congelaran, la proteïna es desnaturalitzarà fàcilment i si la temperatura és massa alta, es deterioraran fàcilment. Consells càlids: el punt de congelació de la clara d'ou és de -0,45 graus i el punt de congelació del rovell d'ou és de -0,55 graus. Tanmateix, la closca d'ou té un cert efecte d'aïllament tèrmic i tot l'ou fresc es congelarà a -0,7 graus. 2. Emmagatzemar en segó El segó pot absorbir la humitat, assegurant que la superfície dels ous estigui seca, evitant que els ous s'humidin i que les closques d'ou es facin floridura. El millor recipient per a segó d'arròs és una cistella de bambú, que té una bona permeabilitat a l'aire. Col·loqueu-lo en un lloc sec i fresc i els ous es poden mantenir durant 1-2 mesos sense cap problema. 3. Desa per separat Quan emmagatzemeu els ous, el millor és utilitzar caixes d'ou per separar cada ou. Això pot evitar que un ou es faci malbé i infecti altres ous per contacte. |
<<: La diferència entre préssec groc i préssec groc
>>: Reacció química de la closca d'ou i el vinagre
Quan renta la roba, el que més temo és que hi hag...
Amb la millora contínua dels nivells de vida, els...
És fàcil causar lesions a les mans quan cuinem, i...
Hem d'utilitzar els músculs cada dia. La tens...
La diabetis és una malaltia crònica comuna en els...
De vegades, si menges massa ràpid o el menjar és ...
El goll nodular és molt comú en les adolescents. ...
Si estàs estressat mentalment, afectarà la teva v...
L'obesitat pot tenir un gran impacte en la sa...
Com tractar la teula sempre ha estat un tema de p...
Què és FT Chinese? FT Chinese és l'únic lloc i...
En el nostre dia a dia, la roba que portem està n...
El clima és relativament sec a l'hivern i a l...
Tot i que la rigidesa del coll no passa sovint, q...
Les mares amb nadons a casa definitivament tindra...