Sabem que les persones a la vida poden menjar fruita fresca per a la seva salut. El durian també és un tipus de menjar apte per a tothom. Tot i que el durian fa mala olor, en realitat és molt nutritiu. És un menjar molt deliciós. Pot ser apte per menjar a la vida diària. Per tal que tingui millor gust, heu de trobar el durian adequat. Després de tot, quin tipus de durian és bo? En primer lloc, com més gran és millor, després mira les seves espines. A continuació, mireu el seu color, groc, però com més groc millor~~ perquè el durian massa madur és desagradable~ Mira el fons~ És millor si està esquerdat~~~ Apropa't i olora~~ Com més fragant millor~~ Si fa olor a alcohol, oblida'l~~ Està massa madur~~ Pelar el durian: el mètode de pelar consisteix principalment a trobar l'esquerda a l'extrem punxegut del durian, i després trencar-lo amb les mans o obrir-lo amb un ganivet. Talleu la síndria: talleu-la a trossos de la mateixa mida que el durian. Utilitzeu caixes segellades per contenir durian i síndria: si no teniu cap caixa segellada, podeu utilitzar un plat per subjectar el durian i després embolicar el plat amb un embolcall de plàstic. S'han de separar durian i síndria, és a dir, posar un tros de durian i un tros de síndria. Posa-ho a la nevera i refrigera: baixa una mica la temperatura a la nevera. La baixa temperatura pot reduir l'olor desagradable del durian. Posa-ho a la nevera un dia o mig dia abans de menjar-lo: si creus que el temps d'espera és massa llarg, pots posar el durian al congelador i esperar fins que la temperatura del durian sigui prou baixa i abans que es congeli, després treure'l i començar a menjar-lo. A causa del sabor únic i el valor nutritiu del durian, molts amics tenen un gust especial per això, és bo menjar-lo de tant en tant, però una vegada que menges massa, pot ser que et faci mal de coll, que pot causar una gola seca i incòmoda. El primer mètode és menjar uns quants mangostàns després de tenir mal de coll per menjar durian. Com que el mangostà és de naturalesa freda, pot suprimir la calor causada per menjar durian, regular l'equilibri del cos humà i aconseguir l'efecte de neutralització, que és l'anomenat neteja de calor i eliminació d'incendis. Recordatori càlid: encara que algunes persones tenen motius personals. No suporto la forta olor del durian, així que em mantinc allunyat del durian fresc i dels dolços de durian, però de fet, el durian és un menjar molt bo. En realitat és un aliment relativament nutritiu. Refrigerar a baixes temperatures sovint pot reduir les olors desagradables. Així que podeu menjar durian congelat. |
<<: Quines fruites tenen l'efecte de perdre pes?
>>: Què fer si tens picor quan menges ñame xinès
Moltes persones no saben gaire sobre l'encefa...
En aquesta època on la primesa es considera bella...
Les lents de contacte i les ulleres de montura só...
Què és el lloc web d'Arthur Guinness? Guinness...
En realitat, la neuritis engloba moltes condicion...
Com tractar eficaçment els llavis foscos El més i...
Per obtenir una recuperació efectiva de l'art...
Quin és el lloc web de la Petroleum Corporation of...
Què és Puli Pulai? Puritan's Pride és el major...
Què és el lloc web d'Eaton Corporation? Eaton ...
La llet és rica en calci, i beure llet és molt út...
Què és l'Agència Internacional de Notícies Rus...
Què és el lloc web de Sri Lanka Tourism Promotion ...
L'enverinament per benzè és una cosa molt per...
L'esquinç del canell és molt freqüent en la v...