El préssec groc i la nectarina són varietats comunes de préssec, però hi ha algunes diferències entre ells. Per exemple, la polpa del préssec groc és groguenca, mentre que la polpa de la nectarina és blanca i la seva pell és relativament llisa. gran diferència entre ells. La diferència entre préssec groc i préssec groc 1. El préssec groc també s'anomena préssec de carn groga Pertany al gènere Préssec de la família de les rosàcies i rep el nom del color groc de la seva carn. Els préssecs grocs són molt nutritius, que contenen antioxidants rics (α-carotè, β-carotè, licopè, licopè i vitamina C, radicals anti-lliures, etc.), fibra dietètica (la gran quantitat de pectina a la polpa és necessària per al cos humà, fàcilment absorbit, etc. uits, convertint -lo en el rei dels fruits). Els préssecs grocs són suaus però ferms quan es mengen, més dolços que àcids, fragants, amb humitat mitjana i un contingut de sucre madur de 14 a 15 graus. El consum regular pot ajudar amb els moviments intestinals, reduir el sucre en la sang i els lípids en sang, combatre els radicals lliures, eliminar les taques fosques, retardar l'envelliment, millorar la immunitat i també afavorir la gana. 2. La nectarina també es coneix com a pruna de préssec. La nectarina (en anglès: nectarina) és una variant del préssec comú (pella coberta de pelusa), un petit arbre caducifoli el fruit del qual es pren com a fruita nectarina es va originar a la Xina i es distribueix a Àsia i Amèrica del Nord. Hi ha nectarines salvatges al nord-oest de la Xina. Les fulles són el·líptiques a lanceolades, de 15 cm de llarg i 4 cm d'ample. Les flors són de color rosa clar o vermell, de vegades de color blanc, amb una tija curta i de 4 cm de diàmetre. groc ataronjat de color vermellós, de 7,5 cm de diàmetre, i té un nucli amb profundes picades i solcs, que conté llavors blanques. La producció de nectarines de la Xina va començar tard Les varietats primerenques es van introduir majoritàriament d'Europa i dels Estats Units. Tenien un gust àcid i no s'ajustaven als hàbits de consum orientals, de manera que tenien un impacte limitat en la producció, deixant a la gent la impressió que "les nectarines són àcides". Però les nectarines tenen un alt valor nutricional, són riques en vitamines i tenen un alt valor comestible. La pell de la nectarina és sense pèl, llisa, brillant i de colors brillants, com si estigués recoberta d'oli, la pell dels préssecs normals és borrosa, vermellosa o lleugerament groguenca i no brillant. D'acord, aquesta és tota la introducció sobre els préssecs grocs, crec que tots ho sabeu, amics meus. |
<<: La diferència entre préssec groc i nectarina
>>: Puc menjar closques d'ou florides?
Amb la transició de la primavera a l'estiu, l...
Moltes persones poden haver sentit parlar del cit...
Quina és la pàgina web de l'Escola Superior de...
Què és Box Office Mojo? Box Office Mojo és un lloc...
Els càlculs renals són una malaltia comuna a la v...
Les genives inflades i doloroses després de beure...
No es pot ignorar el problema de l'infart de ...
L'herpes és un virus que s'ha estudiat a ...
La càpsula suau Tiepi Fengdou és un medicament de...
És difícil per a les persones evitar el contacte ...
Després que una persona es lesiona, la ferida pot...
La sopa de gingebre és una beguda molt comuna. A ...
Quin és el lloc web de German SCHOTT Group? Schott...
La dispèpsia funcional generalment causa símptome...
És bastant habitual en la nostra vida diària que ...