Hi ha molts tipus de bolets, com ara bolets enoki, bolets d'ostra, bolets d'ostra reial, etc. El gust dels diferents bolets després de fregir també és diferent. El mètode de fer bolets fregits en sec també és molt senzill Prepareu els condiments necessaris, com ara sal, MSG, midó, ceba, gingebre, etc., i després prepareu els bolets i estarà llest un deliciós bolet. Ingredients: bolets, sal, MSG, clara d'ou, midó Procés de producció: 1. Primer tallem els bolets a rodanxes, salpebreu-los, deixeu-los marinar 5 minuts, espereu que s'escorri l'aigua i després escorreu-los. (Si voleu menjar picant, afegiu pebre en pols, pebre de Sichuan en pols, etc. o afegiu condiments segons les vostres preferències) 2. Aboqueu la clara d'ou en un bol, utilitzeu escuradents per batre contínuament en una direcció per crear escuma, després afegiu midó sec i remeneu uniformement en la mateixa direcció per fer una pasta d'escuma d'ou, fins que pugui mantenir els escuradents en posició vertical. 3. Poseu els bolets secs a la massa d'ou, arrebosseu-los, barregeu-los bé i deixeu-los una estona. 4. Col·loqueu el wok al foc i, quan l'oli estigui al voltant del 50% al 60% calent, poseu els bolets arrebossats al wok un a un, igual que fregir el filet de porc. Durant el procés, utilitzeu un colador per treure els bolets i trencar-los amb una cullera o donar-los la volta amb escuradents, fins que quedin ben tendres i per dins. Els bolets fregits en sec són especialment deliciosos Com que els bolets absorbeixen molt bé l'oli, després de fregir són molt fragants i cruixents. Els mètodes de cocció correctes de diversos bolets 1: Bolet d'ostra. Es pot sofregir amb verdures, carn, ous o utilitzar-se per fer sopa. Els bolets no s'han de tallar amb un ganivet, el millor és tallar-los a mà en les mides adequades. 2: bolets Enoki. La manera més habitual de menjar-lo és barrejar-lo fred o menjar-lo en olla calenta. Per evitar intoxicacions alimentàries, el millor és cuinar els bolets enoki durant més de sis o set minuts. La part inferior del bolet enoki té un contingut més elevat de fibra dietètica, però el sabor és pitjor. A l'hora de cuinar, es pot dividir en dues parts La part superior es pot utilitzar per fer sopa o sofregir la carn, i la part inferior es pot tallar en boles de massa o farcits de pa. 3. Bolets shiitake: carn estofada amb bolets shiitake secs, sofregit amb bolets shiitake frescos 4: El bolet d'ostra rei té una carn grassa i tendra amb un aroma ric. No hi ha cap requisit especial per al temps de cocció, tant si es tracta de carn sofregida com de sopa estofada, no afectarà la seva nutrició i sabor. |
<<: Marejos i cansament al començament de l'embaràs
>>: Què causa les taques negres al coll?
Què és Terra Brasil? Terra és una filial de Telefó...
Què és el lloc web del TOEIC? TOEIC (nom complet: ...
1. El meu cabell es va tornar de sobte més fosc i...
El greix és la principal causa de l'obesitat ...
Per eliminar l'escala de la tetera, algunes p...
A la vida, molts homes sovint senten mal d'es...
Si la pell és al·lèrgica, sovint causarà símptome...
Què és FFFFOUND? FFFOUND! És un lloc web per compa...
El cos humà es metabolitza constantment cada dia ...
La gent no està molt familiaritzada amb el càncer...
Amb l'avenç de la vida moderna, el pensament ...
Si un amic troba sagnat durant els moviments inte...
Què és Deep Silver? Deep Silver és un desenvolupad...
Quina és la web de Nova Espanya? La Nueva España é...
Què és Freescale? Freescale (NYSE: FSL) és una emp...