Quan apareixen taques a la closca de l'ou, és millor no menjar-se'l, això vol dir que l'ou s'ha deteriorat perquè els bacteris han crescut, causant també taques. Puc menjar ous amb taques a la closca? Els ous amb taques no es poden menjar Si hi ha taques als ous, normalment estan infectats amb bacteris, gèrmens i una gran quantitat de Salmonel·la i no es poden menjar. Moltes persones no fan cas de les "pigues" dels ous, però és molt probable que la gallina ponedora tingui inflamació de les trompes de Fal·lopi i, finalment, s'infecti amb bacteris com la Salmonella i E. coli. A més, a temperatura ambient, els ous es poden conservar fins a uns 15 dies. Tot i que aquests ous tacats no mostren signes evidents de corrupció, la qualitat dels ous mateixos ha disminuït molt i ja no són frescos. Alguns venedors que venen ous encara els venen als consumidors. Què passa si menges ous amb taques: si menges ous amb taques, és probable que estiguis infectat amb Salmonel·la. Les persones sovint experimenten símptomes com ara febre alta, dolor abdominal, diarrea i gastroenteritis. La malaltia sovint dura una setmana o més. Si la infecció és lleu, els nens amb alta immunitat es recuperaran sense tractament. Si la infecció és greu, els símptomes de deshidratació apareixeran ràpidament. Cal anar a l'hospital el més aviat possible perquè la infecció és greu i fins i tot pot provocar convulsions, convulsions i coma transitori. Quines són les taques a la closca de l'ou? 1. Ous podrits: com que els bacteris envaeixen els ous i es multipliquen en gran nombre, es fan malbé i la closca de l'ou es torna de color gris fosc, o fins i tot es trenca a causa de l'expansió del gas sulfur d'hidrogen que hi ha a l'interior. 2. Ous trencats: durant el transport, l'emmagatzematge i l'envasament dels ous, per vibracions, comprimits i altres motius, alguns ous poden desenvolupar esquerdes i fissures, que són fàcilment envaïdes pels bacteris si es deixen durant molt de temps, no són aptes per al consum. 3. Ous de fetus morts: Ous els embrions dels quals deixen de desenvolupar-se durant el procés d'incubació per contaminació per bacteris o paràsits, o per males condicions de temperatura i humitat. Els nutrients continguts en aquest tipus d'ou han canviat. Si ha estat mort durant molt de temps, la proteïna es descompondrà i produirà una varietat de substàncies tòxiques, per la qual cosa no és apta per al consum. |
<<: Reacció química de la closca d'ou i el vinagre
>>: Com rentar la roba amb closques d'ou
Quan els bacteris entren a la vagina o a l'út...
El iogurt té els efectes d'alleujar el restre...
El sèsam negre és un aliment saludable comú a la ...
Què és el lloc web del Patronat de Turisme de Letò...
L'astràgal és un material medicinal tradicion...
Què és el transport transoceànic? Transocean (NYSE...
Si un ull és gran i l'altre és petit, només h...
Què és el lloc web de Colorado Rockies? Els Rockie...
Als països estrangers, és molt descortès pregunta...
Les taques blanques també s'anomenen vitiligo...
Tots sabem que quan es traslladen a una casa nova...
Què és VF Corporation? VF Corporation (nom xinès: ...
1. Elimina l'olor de la nevera A més de les f...
Què és Healthtex? Healthtex és una famosa marca de...
Des del punt de vista clínic, la pneumònia atípic...