Quan apareixen taques a la closca de l'ou, és millor no menjar-se'l, això vol dir que l'ou s'ha deteriorat perquè els bacteris han crescut, causant també taques. Puc menjar ous amb taques a la closca? Els ous amb taques no es poden menjar Si hi ha taques als ous, normalment estan infectats amb bacteris, gèrmens i una gran quantitat de Salmonel·la i no es poden menjar. Moltes persones no fan cas de les "pigues" dels ous, però és molt probable que la gallina ponedora tingui inflamació de les trompes de Fal·lopi i, finalment, s'infecti amb bacteris com la Salmonella i E. coli. A més, a temperatura ambient, els ous es poden conservar fins a uns 15 dies. Tot i que aquests ous tacats no mostren signes evidents de corrupció, la qualitat dels ous mateixos ha disminuït molt i ja no són frescos. Alguns venedors que venen ous encara els venen als consumidors. Què passa si menges ous amb taques: si menges ous amb taques, és probable que estiguis infectat amb Salmonel·la. Les persones sovint experimenten símptomes com ara febre alta, dolor abdominal, diarrea i gastroenteritis. La malaltia sovint dura una setmana o més. Si la infecció és lleu, els nens amb alta immunitat es recuperaran sense tractament. Si la infecció és greu, els símptomes de deshidratació apareixeran ràpidament. Cal anar a l'hospital el més aviat possible perquè la infecció és greu i fins i tot pot provocar convulsions, convulsions i coma transitori. Quines són les taques a la closca de l'ou? 1. Ous podrits: com que els bacteris envaeixen els ous i es multipliquen en gran nombre, es fan malbé i la closca de l'ou es torna de color gris fosc, o fins i tot es trenca a causa de l'expansió del gas sulfur d'hidrogen que hi ha a l'interior. 2. Ous trencats: durant el transport, l'emmagatzematge i l'envasament dels ous, per vibracions, comprimits i altres motius, alguns ous poden desenvolupar esquerdes i fissures, que són fàcilment envaïdes pels bacteris si es deixen durant molt de temps, no són aptes per al consum. 3. Ous de fetus morts: Ous els embrions dels quals deixen de desenvolupar-se durant el procés d'incubació per contaminació per bacteris o paràsits, o per males condicions de temperatura i humitat. Els nutrients continguts en aquest tipus d'ou han canviat. Si ha estat mort durant molt de temps, la proteïna es descompondrà i produirà una varietat de substàncies tòxiques, per la qual cosa no és apta per al consum. |
<<: Reacció química de la closca d'ou i el vinagre
>>: Com rentar la roba amb closques d'ou
Què és Vaobab Video Network? Vaobab és un famós ll...
Els problemes que es produeixen en els nostres co...
Si trobeu que us afecta la faringitis hipertròfic...
L'esclerosi arterial perifèrica es produeix s...
Quin és el lloc web de DENSO Corporation? DENSO Co...
Tot i que el te és una beguda molt saludable amb ...
Què és WD-40? WD-40 és una coneguda marca de lubri...
L'estàndard d'alanina aminotransferasa és...
Quina és la web oficial d'Orlana? Erno Laszlo ...
Quan les persones es troben amb lesions accidenta...
Per a les amigues, l'ús de la crema per als u...
Quan et rentis la cara amb llet, sempre que domin...
Helicobacter pylori és un patogen comú que sovint...
L'artritis reumatoide és una malaltia autoimm...
Quina és la pàgina web de la Unió Internacional d&...