Quin és el truc per refinar la llard de porc?

Quin és el truc per refinar la llard de porc?

La carn de porc és una carn molt comuna en la nostra vida diària, i hi ha moltes maneres de menjar carn de porc guisada amb fideos, carn de porc, budells grossos, etc , pot ser que tingui una butllofa gran, que és molt dolorosa, i sobretot cremades a les mans, que també tenen un impacte relativament important en la vida quotidiana.

Passos per fer llard de porc :

1. Compreu greix fresc de porc, renteu-lo i reserveu-lo.

2. Col·loqueu a la taula de tallar i talleu-los a trossos petits per utilitzar-los posteriorment.

3. Preescalfeu l'olla, poseu-hi la carn de porc i afegiu-hi aigua per cobrir el llard.

4. Porteu a ebullició a foc mitjà, després feu bullir l'aigua lentament i l'oli començarà a sortir uns quants grans de pebre.

5. La llard de porc sap millor quan es bull amb grans de pebre.

6. Recordeu de remenar el llard amb freqüència quan estigui bullint i quan surti l'oli per evitar que s'enganxi al fons.

7. Cuini a foc lent.

8. Quan el greix del porc estigui bullit, el podeu servir.

9. La carn de porc cuinada d'aquesta manera és clara i neta, i té una lleugera aroma de pebre. Tot i que el residu d'oli és deliciós, no se'n pot menjar massa.

10. El residu d'oli cuit es pot utilitzar per sofregir plats vegetarians, i té molt bon gust.

Consells de cuina :

1. Afegiu-hi una mica d'aigua en bullir la llard de porc perquè l'oli quedi més clar (l'aigua s'ha d'afegir juntament amb la carn, no l'afegiu mai quan l'oli estigui calent) 2. Afegiu-hi una quantitat adequada de pebre de Sichuan en bullir perquè la llard de porc quedi més olorosa.

Utilitzeu foc lent durant tot el procés de cocció del llard de porc per evitar que es cremin els residus d'oli a causa de la calor alta, que destruiria el sabor i la composició de l'oli. Afegir una mica de sal o sucre abans que la llard de porc es solidifiqui pot allargar el seu temps d'emmagatzematge. Els residus d'oli de l'estofat no es malbarataran, i és bo per sofregir o fer farciment.

Com conservar el llard de porc - Un cop cuit el llard de porc, afegiu-hi una mica de sucre o sal abans que solidifiqui, remeneu-lo, poseu-lo en una ampolla i tanqueu-lo durant molt de temps sense que es deteriori. Es conserva millor a la nevera. Si s'emmagatzema el porc de porc refinat durant molt de temps, tindrà una olor estranya. Si afegiu una mica de pebre en gra a l'oli acabat de refinar, el remeneu, el tanqueu i el guardeu, no canviarà el seu gust durant molt de temps. Afegir una mica de sal refinada o oli de soja a la mantega refinada també pot evitar que es torni ranci a causa de l'emmagatzematge a llarg termini.

Com utilitzar la llard de porc - La manera més saludable de cuinar és, per descomptat, cuinar al vapor o bullir, perquè la temperatura de l'oli no serà massa alta i les propietats de l'oli són relativament estables. No obstant això, ningú pot suportar la cocció al vapor i l'ebullició dels plats cada dia i renunciar a la delicia de sofregir, fregir i fregir a la paella. Si realment ho necessiteu, intenteu baixar la temperatura del foc i reduir l'estat de combustió de l'oli fins al punt que hi surt un fum espes canviarà després d'una temperatura alta, donant lloc a la producció de substàncies nocives, així que intenteu reduir aquesta situació, especialment l'oli d'oliva, l'oli de sèsam, l'oli de llinosa, etc. que no són resistents a les altes temperatures, no són adequats per fer-ho.

No compreu massa oli alhora, tant si es tracta de llard de porc que feu vosaltres mateixos com de l'oli vegetal comprat. L'oli de cuina conté un component anomenat àcid linoleic, que reacciona fàcilment químicament amb l'oxigen de l'aire. Aquest fenomen s'anomena "oxidació de l'oli". Una sèrie de reaccions com l'oli i la hidròlisi poden generar aldehids de molècules petites, cetones, àcids carboxílics i altres òxids, peròxids i altres productes de descomposició amb olors especials. L'olor ranci és el resultat de l'oxidació i l'enranciment de l'oli. Quan l'oli es torna ranci, produeix molt de fum i s'ofega quan s'escalfa. Conté productes de descomposició com el glicidaldehid, que pot provocar intoxicació si es consumeix. A l'hora de cuinar, es recomana utilitzar oli vegetal, que és més saludable!

La llard de porc no només té valor nutricional sinó que també té molts altres usos :

1. Afegiu un petit tros de llard a la massa per als panets al vapor.

2. Quan cuini l'arròs vell, afegiu-hi una mica de llard i una mica de sal perquè l'arròs sigui suau i deliciós.

3. Rentar i assecar la paella de ferro, després aplicar una mica d'oli animal i repartir-lo uniformement per evitar l'oxidació.

<<:  Quins són els usos del clorur d'amoni?

>>:  Quines són les causes de la nefropatia per àcid aristolòquic?

Recomanar articles

Quins són els efectes de l'aigua de sucre de roca de nespres?

L'aigua de sucre de nespre i pera és una begu...

Símptomes de neuràlgia coccígea, l'autotractament és efectiu

El nervi coccígic es troba per sota de la cintura...

Què és la infecció dels teixits tous Com cuidar-la i prevenir-la

La infecció dels teixits tous és un fenomen de su...

Quins són els mètodes per eliminar els punts negres i reduir els porus?

Tothom presta especial atenció a la pell de la ca...

Causes de femtes soltes

Amb els canvis en els factors ambientals i com mo...

Quant de temps es poden menjar crancs i caquis?

Tot i que "menjar" és una paraula senzi...

Com és Sciences Po Paris? Revisions i informació del lloc web de Sciences Po Paris

Què és Sciences Po Paris? Sciences Po (anglès: Ins...

Sigues fort com un tigre l'any que ve, tot gràcies a l'alimentació d'hivern!

menjar .Ompliu el vostre cos en els dies més fred...

Per què els adults tenen femtes verdes?

Els adults també han d'estar atents si les se...

Causes de dolor a banda i banda de la columna

Moltes persones necessiten mantenir una postura d...

Sis efectes màgics de les llàgrimes

Hi ha motius per plorar sovint. Perquè després d&...

Rendiment d'oli de colza

L'oli, la sal, la salsa i el vinagre són indi...

Quins són els mètodes de massatge cervical?

La societat actual està sota una gran pressió i t...

10 maneres de tractar malalties amb tomàquets

Els tomàquets són una planta de la família de les...