Quin és el truc per refinar la llard de porc?

Quin és el truc per refinar la llard de porc?

La carn de porc és una carn molt comuna en la nostra vida diària, i hi ha moltes maneres de menjar carn de porc guisada amb fideos, carn de porc, budells grossos, etc , pot ser que tingui una butllofa gran, que és molt dolorosa, i sobretot cremades a les mans, que també tenen un impacte relativament important en la vida quotidiana.

Passos per fer llard de porc :

1. Compreu greix fresc de porc, renteu-lo i reserveu-lo.

2. Col·loqueu a la taula de tallar i talleu-los a trossos petits per utilitzar-los posteriorment.

3. Preescalfeu l'olla, poseu-hi la carn de porc i afegiu-hi aigua per cobrir el llard.

4. Porteu a ebullició a foc mitjà, després feu bullir l'aigua lentament i l'oli començarà a sortir uns quants grans de pebre.

5. La llard de porc sap millor quan es bull amb grans de pebre.

6. Recordeu de remenar el llard amb freqüència quan estigui bullint i quan surti l'oli per evitar que s'enganxi al fons.

7. Cuini a foc lent.

8. Quan el greix del porc estigui bullit, el podeu servir.

9. La carn de porc cuinada d'aquesta manera és clara i neta, i té una lleugera aroma de pebre. Tot i que el residu d'oli és deliciós, no se'n pot menjar massa.

10. El residu d'oli cuit es pot utilitzar per sofregir plats vegetarians, i té molt bon gust.

Consells de cuina :

1. Afegiu-hi una mica d'aigua en bullir la llard de porc perquè l'oli quedi més clar (l'aigua s'ha d'afegir juntament amb la carn, no l'afegiu mai quan l'oli estigui calent) 2. Afegiu-hi una quantitat adequada de pebre de Sichuan en bullir perquè la llard de porc quedi més olorosa.

Utilitzeu foc lent durant tot el procés de cocció del llard de porc per evitar que es cremin els residus d'oli a causa de la calor alta, que destruiria el sabor i la composició de l'oli. Afegir una mica de sal o sucre abans que la llard de porc es solidifiqui pot allargar el seu temps d'emmagatzematge. Els residus d'oli de l'estofat no es malbarataran, i és bo per sofregir o fer farciment.

Com conservar el llard de porc - Un cop cuit el llard de porc, afegiu-hi una mica de sucre o sal abans que solidifiqui, remeneu-lo, poseu-lo en una ampolla i tanqueu-lo durant molt de temps sense que es deteriori. Es conserva millor a la nevera. Si s'emmagatzema el porc de porc refinat durant molt de temps, tindrà una olor estranya. Si afegiu una mica de pebre en gra a l'oli acabat de refinar, el remeneu, el tanqueu i el guardeu, no canviarà el seu gust durant molt de temps. Afegir una mica de sal refinada o oli de soja a la mantega refinada també pot evitar que es torni ranci a causa de l'emmagatzematge a llarg termini.

Com utilitzar la llard de porc - La manera més saludable de cuinar és, per descomptat, cuinar al vapor o bullir, perquè la temperatura de l'oli no serà massa alta i les propietats de l'oli són relativament estables. No obstant això, ningú pot suportar la cocció al vapor i l'ebullició dels plats cada dia i renunciar a la delicia de sofregir, fregir i fregir a la paella. Si realment ho necessiteu, intenteu baixar la temperatura del foc i reduir l'estat de combustió de l'oli fins al punt que hi surt un fum espes canviarà després d'una temperatura alta, donant lloc a la producció de substàncies nocives, així que intenteu reduir aquesta situació, especialment l'oli d'oliva, l'oli de sèsam, l'oli de llinosa, etc. que no són resistents a les altes temperatures, no són adequats per fer-ho.

No compreu massa oli alhora, tant si es tracta de llard de porc que feu vosaltres mateixos com de l'oli vegetal comprat. L'oli de cuina conté un component anomenat àcid linoleic, que reacciona fàcilment químicament amb l'oxigen de l'aire. Aquest fenomen s'anomena "oxidació de l'oli". Una sèrie de reaccions com l'oli i la hidròlisi poden generar aldehids de molècules petites, cetones, àcids carboxílics i altres òxids, peròxids i altres productes de descomposició amb olors especials. L'olor ranci és el resultat de l'oxidació i l'enranciment de l'oli. Quan l'oli es torna ranci, produeix molt de fum i s'ofega quan s'escalfa. Conté productes de descomposició com el glicidaldehid, que pot provocar intoxicació si es consumeix. A l'hora de cuinar, es recomana utilitzar oli vegetal, que és més saludable!

La llard de porc no només té valor nutricional sinó que també té molts altres usos :

1. Afegiu un petit tros de llard a la massa per als panets al vapor.

2. Quan cuini l'arròs vell, afegiu-hi una mica de llard i una mica de sal perquè l'arròs sigui suau i deliciós.

3. Rentar i assecar la paella de ferro, després aplicar una mica d'oli animal i repartir-lo uniformement per evitar l'oxidació.

<<:  Quins són els usos del clorur d'amoni?

>>:  Quines són les causes de la nefropatia per àcid aristolòquic?

Recomanar articles

Quins són els perills del quist tirohioide?

El quist del conducte tiroglòs és en realitat cau...

Quins avantatges té obrir finestres per a la ventilació?

Hi ha molts beneficis per a la ventilació interio...

Com és Spelman College? Ressenyes i informació del lloc web de Spelman College

Què és Spelman College? Spelman College és una con...

Com és Telecom Paris? Revisió i informació del lloc web de Telecom Paris

Quin és el lloc web de Telecom Paris? Télécom Pari...

Quins són els efectes i les funcions de l'oli essencial de llimona?

L'herba de llimona és una planta que s'ut...

Com alleujar el dolor de mans i braços?

El dolor a les mans és molt comú. Aquest símptoma...

Què fer si teniu trombocitopènia Com tractar-la?

El paper de les plaquetes és indispensable en la ...

Com reduir la inflamació de la pell facial?

En comparació amb altres parts del cos, la pell d...

Què fer si teniu una intoxicació per gas

La intoxicació per gas és principalment incolora,...

El vi de Maca té un efecte afrodisíac?

Hi ha moltes persones que utilitzen Maca en la se...

Com tractar els peus podrits

El mal de peus és un símptoma molt comú a la vida...

8 tipus de persones haurien d'evitar dutxes fredes

1. Persones amb hipertensió arterial Tan bon punt...

Com superar la por

Molta gent té por, i la por de diferents persones...