Potser moltes persones no saben què són els espessidors. De fet, els espessidors són essencialment un additiu alimentari, per exemple, molts aliments líquids i gelats que s'han d'afegir-hi els ingredients físiques. Com utilitzar espessidor: L'espessidor també s'anomena agent gelificant i, quan s'utilitza en aliments, també s'anomena pasta o cola alimentaria. Pot augmentar la viscositat del sistema, mantenir el sistema en un estat de suspensió o emulsió uniforme i estable o formar un gel. S'utilitza àmpliament en aliments, recobriments, adhesius, cosmètics, detergents, impressió i tenyit, cautxú, medicina i altres camps. En la impressió de pintura, la pasta d'impressió de pintura composta per espessidor, aigua, adhesiu i pasta de pintura, genera força de cisalla sota l'acció de la força mecànica d'impressió, la qual cosa fa que la viscositat de la pasta d'impressió caigui bruscament en un instant, quan la força de cisallament desapareix, torna a la seva alta viscositat original, deixant clar el contorn d'impressió de la tela. Aquest canvi de viscositat causat pels canvis en la força de tall s'aconsegueix principalment mitjançant espessidors. En la fabricació de pintura de làtex, els espessidors juguen un paper de coordinació multifacètic en l'engrossiment, l'estabilització i les propietats reològiques de la pintura de làtex. S'utilitza com a col·loide protector en el procés de polimerització del làtex per millorar l'estabilitat de l'emulsió en l'etapa de dispersió del pigment i del farcit, augmenta la viscositat dels materials dispersos i facilita la dispersió durant l'emmagatzematge i el transport, millora l'estabilitat i la resistència a la congelació del recobriment i evita que el pigment i el farcit s'enfonsin i s'ajustin al fons de la pintura; tixotropia. L'addició d'unes mil·lèsimes d'espessidor d'aliments als aliments té els efectes de gelificació, formació de pel·lícula, retenció d'aigua, suspensió, emulsificació, estabilització d'escuma i lubricació. Té un paper molt important en el color, aroma, gust, estructura i estabilitat relativa dels aliments líquids o gelatinosos. Els espessidors són majoritàriament compostos polimèrics hidròfils, que es divideixen en tipus animal, vegetal, mineral, sintètic o semisintètic segons les seves fonts. Els punts simples es poden dividir en dues categories: naturals i sintètics. La majoria dels productes naturals s'extreuen de plantes i algues marines que contenen substàncies viscoses de polisacàrids, com ara midó, pectina, agar, gelatina, greix d'algues, carragenina, dextrina, goma tragacant, derivats de polisacàrids, etc.. Els productes sintètics inclouen la metilcel·lulosa, els derivats de la carboximetilcel·lulosa i altres derivats de la carboximetilcel·lulosa, la carboximetilcelulosa, la carboximetilcel·lulosa i altres derivats; òxid, polivinil pirrolidona, alcohol polivinílic, cera de polietilè de baix pes molecular, poliacrilamida, etc. Els espessidors que s'utilitzen habitualment en la producció de begudes i que s'utilitzen com a emulsionants i estabilitzadors inclouen principalment carboximetil cel·lulosa sòdica, alginat de propilenglicol, carragenina, goma xantana, pectina, goma guar, goma de llagosta, etc. |
<<: És perjudicial menjar fideus d'arròs de cargol tot el temps?
>>: El moviment fetal freqüent mentre esteu ajagut és un signe perillós?
Crec que molta gent està familiaritzada amb la cà...
Quan veu la paraula ortodòncia, moltes persones n...
Què és Platinum Studios? Platinum Games Inc. és un...
Actualment, hi ha diversos estils de banyadors am...
Què és Etnies? Etnies és una marca nord-americana ...
Quin és el lloc web de la Universitat Nacional de ...
Com puc desfer-me de la femta dels meus intestins...
Potser molts de nosaltres, la gent de mitjana eda...
Què és NUDE Dating? NUDE Dating és un lloc de cite...
Quina és la web del Club Independiente d'Argen...
El daltonisme és força comú a la vida Moltes pers...
Avui en dia, la contaminació ambiental és molt gr...
La febre i el mal de cap són causats principalmen...
És molt incòmode produir flegma, sobretot quan la...
El canvi d'estació provoca els corresponents ...