A la nostra vida diària, la sal comestible és un dels aliments essencials que necessitem. Afegim sal comestible als nostres hàbits diaris de cuina o alimentació. Però la sal no només juga un paper a l'hora de millorar el sabor de la cuina i evita que la gent mengi aliments suaus, sinó que també aporta grans beneficis al cos humà. El component principal de la sal és el clorur de sodi, que té un paper molt important en la regulació interna del cos humà. No obstant això, l'excés de sal pot ser perjudicial per al cos, per la qual cosa moltes persones opten per menjar molt poca o gens de sal. Tanmateix, la manca de sal al cos també pot causar danys. Els perills de la deficiència de sal al cos: Quan el cos humà no té sal, se sentirà cansat i dèbil, marejat, nàusees i vòmits, pèrdua de gana, i fins i tot tindrà símptomes de "calades de calor" com ara dolor als músculs de les extremitats i la paret abdominal. En casos greus, fins i tot pot posar en perill la vida. Quan la gent fa exercici i treballa, fluirà més sang als músculs, articulacions i altres òrgans motors, mentre que la quantitat de sang que flueix als òrgans digestius com el tracte gastrointestinal es reduirà relativament. Per tant, els vasos sanguinis gastrointestinals es troben en estat de contracció, la motilitat gastrointestinal es debilita i la secreció de sucs digestius es redueix. Si consumeixes massa poca sal o perds massa sal, la teva funció de circulació sanguínia es veurà debilitada, cosa que provocarà una disminució del flux sanguini a la pell, cosa que dificultarà la dissipació de la calor corporal. El component principal de la sal és el sodi. Quan el cos humà no té sodi, el cos se sentirà marejat i debilitat, i tindrà símptomes com ara pèrdua de gana, ritme cardíac accelerat, pols feble, rampes musculars i mals de cap. La deficiència de sodi a llarg termini pot provocar malalties cardíaques i síndrome d'hiponatrèmia. Els principals símptomes de la deficiència de sal són: En els casos lleus, els símptomes inclouen fatiga, marejos, desmais quan està dret, volum d'orina normal o augmentat, baixa gravetat específica de l'orina i hipotensió ortostàtica l'agreujament dels símptomes anteriors, hi ha xoc, coma i oligúria. La sal és rica en sodi. El sodi està implicat en el metabolisme del cos, per la qual cosa el cos humà no pot faltar sodi, es produirà marejos, pèrdua de gana, orina anormal, etc. Hi ha una dita que diu que tot és excessiu, massa no és bo i massa poc tampoc no és bo, així que una quantitat normal de sal en la dieta diària mantindrà el cos sa. |
<<: Quins són els perills de la cirurgia de trasplantament de fol·licle pilós?
>>: Quins són els perills de menjar pastilles maternes crues?
La gent té certes regles en tot el que fa cada di...
Les dones embarassades són un grup especial a les...
El fil de carn és un aperitiu comú. Està fet prin...
En els darrers anys s'ha popularitzat el sabó...
Tothom ha d'estar familiaritzat amb la malalt...
Qualsevol cirurgia té efectes secundaris, i la ci...
Quan es tracta de pòlips nasals, crec que tothom ...
Què és el web del New Daily? El Nuevo Día és un co...
El problema dels nivells elevats d'àcid úric ...
A la vida, algunes persones poden tenir les mans ...
Tenir diabetis requereix diners, i com gastar-los...
Al lloc de treball, algunes persones sempre han d...
Quin és el lloc web de West Lake Chemical Company?...
És molt comú perdre les dents quan és vell. Algun...
Què és el lloc web del Departament d'Educació ...