A la nostra vida diària, la sal comestible és un dels aliments essencials que necessitem. Afegim sal comestible als nostres hàbits diaris de cuina o alimentació. Però la sal no només juga un paper a l'hora de millorar el sabor de la cuina i evita que la gent mengi aliments suaus, sinó que també aporta grans beneficis al cos humà. El component principal de la sal és el clorur de sodi, que té un paper molt important en la regulació interna del cos humà. No obstant això, l'excés de sal pot ser perjudicial per al cos, per la qual cosa moltes persones opten per menjar molt poca o gens de sal. Tanmateix, la manca de sal al cos també pot causar danys. Els perills de la deficiència de sal al cos: Quan el cos humà no té sal, se sentirà cansat i dèbil, marejat, nàusees i vòmits, pèrdua de gana, i fins i tot tindrà símptomes de "calades de calor" com ara dolor als músculs de les extremitats i la paret abdominal. En casos greus, fins i tot pot posar en perill la vida. Quan la gent fa exercici i treballa, fluirà més sang als músculs, articulacions i altres òrgans motors, mentre que la quantitat de sang que flueix als òrgans digestius com el tracte gastrointestinal es reduirà relativament. Per tant, els vasos sanguinis gastrointestinals es troben en estat de contracció, la motilitat gastrointestinal es debilita i la secreció de sucs digestius es redueix. Si consumeixes massa poca sal o perds massa sal, la teva funció de circulació sanguínia es veurà debilitada, cosa que provocarà una disminució del flux sanguini a la pell, cosa que dificultarà la dissipació de la calor corporal. El component principal de la sal és el sodi. Quan el cos humà no té sodi, el cos se sentirà marejat i debilitat, i tindrà símptomes com ara pèrdua de gana, ritme cardíac accelerat, pols feble, rampes musculars i mals de cap. La deficiència de sodi a llarg termini pot provocar malalties cardíaques i síndrome d'hiponatrèmia. Els principals símptomes de la deficiència de sal són: En els casos lleus, els símptomes inclouen fatiga, marejos, desmais quan està dret, volum d'orina normal o augmentat, baixa gravetat específica de l'orina i hipotensió ortostàtica l'agreujament dels símptomes anteriors, hi ha xoc, coma i oligúria. La sal és rica en sodi. El sodi està implicat en el metabolisme del cos, per la qual cosa el cos humà no pot faltar sodi, es produirà marejos, pèrdua de gana, orina anormal, etc. Hi ha una dita que diu que tot és excessiu, massa no és bo i massa poc tampoc no és bo, així que una quantitat normal de sal en la dieta diària mantindrà el cos sa. |
<<: Quins són els perills de la cirurgia de trasplantament de fol·licle pilós?
>>: Quins són els perills de menjar pastilles maternes crues?
Els esturions són peixos que viuen al fons de mov...
Tots sabem que els nadons han d'utilitzar oli...
Què és el lloc web d'IWC? International Watch ...
En la vida diària, les malalties de la pell són f...
Per als nens d'avui, prevenir la miopia és mo...
En poques paraules, l'úlcera pèptica és una ú...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Om...
Fer hores extraordinàries i quedar-se despert fin...
Potser poques vegades fem servir la cervesa per r...
Estar assegut durant molt de temps no només causa...
El cap de pollastre és en realitat el que anomene...
Enfadar-se és una cosa que tots hem viscut, però ...
Per a molts homes joves que estimen la bellesa, s...
La conjuntivitis bacteriana és una malaltia ocula...
És molt important que els nadons complementin la ...