Els esturions són peixos que viuen al fons de moviment lent que s'alimenten principalment d'altres peixos petits i d'alguns crustacis al mar. Per tant, l'esturió té un contingut de proteïnes molt elevat, que és incomparable amb altres peixos, per descomptat, també és apte per a persones de totes les edats, com ara gent gran, nens, etc. També té altres beneficis, com tractar el mal d'esquena i la caiguda del cabell. La millor manera de matar un esturió és deixar-lo inconscient colpejant-lo al cap amb un pal. Agafeu una olla amb aigua bullint. Primer, submergiu la part escamosa de l'esquena de l'esturió en aigua bullint durant uns quatre o cinc segons. Les escates cauran si les fregueu suaument amb les mans, i el mateix passa amb les altres parts. Aneu amb compte de no escaldar el peix durant massa temps, ja que es cremarà la pell del peix. L'esturió és un dels primers vertebrats existents, segons la regió o l'espècie, també s'anomena esturió xinès, esturió xinès, peix amarg i el seu pes és de 68-250 kg. el meu país és un dels països del món amb més varietats d'esturions, la distribució més àmplia i els recursos més rics. L'esturió és un peix bentònic amb una dieta molt estreta i és un peix carnívor. Al riu, s'alimenta principalment d'alguns animals bentònics de moviment lent. L'aliment principal dels juvenils d'esturions xinesos als estuaris són els peixos bentònics dels gèneres Snakehead i Pupae, així com les gambes i les cloïsses generalment deixen de menjar durant el període de posta. Després d'eviscerar el peix, utilitzeu primer aigua calenta i llana d'acer per raspar la pell negra sorrenca i la mucositat de la capa més externa de l'esturió fins que el cos del peix sigui de color blanc grisenc amb estampats. A continuació, escaldeu tot el peix amb aigua bullint Poseu-lo a la conca unes quantes vegades i, a continuació, rasqueu les escates dures de l'esturió amb un ganivet. Això em fa sentir alleujat. A continuació, talleu el peix a trossos, poseu-hi una mica de sal i deixeu-ho marinar uns minuts, coeu-los al vapor durant 5 minuts i apagueu el foc, aboqueu-hi el vinagre blanc, el sucre i la salsa de soja de peix al vapor. El millor és tastar la salsa i abocar-la si us sembla que té el gust. oli ed. Bàsicament es poden menjar totes les parts de l'esturió, i els seus ossos són tots cartílags, per la qual cosa és adequat per a gent gran i nens per menjar sense quedar-se enganxat a la gola. El tendó al mig del cos del peix és especialment bo. |
<<: Es pot injectar àcid hialurònic a la punta del nas?
>>: Beneficis de l'extracte de caviar d'esturió
El meló blanc és dolç i deliciós, amb un alt valo...
L'esquerda i l'hemorràgia anal és un prob...
Normalment moltes persones només se centren en el...
Orinar és la funció fisiològica més bàsica. Cada ...
Ja sigui en anuncis de televisió o en eslògans a ...
Tothom sap que la cobra és un rèptil altament ver...
No es pot ignorar el tractament i el condicioname...
Si no pots estirar els dits, la causa més freqüen...
Si hi ha taques de te a la roba blanca, de vegade...
El teules és una malaltia comuna de la pell. Els ...
El litxi és una fruita popular entre el públic, n...
La poma és una fruita comuna a les nostres vides,...
La neuràlgia del cuir cabellut és la malaltia més...
L'alt nivell de sucre en la sang és una manif...
L'hivern és una bona època per a l'alimen...