Els esturions són peixos que viuen al fons de moviment lent que s'alimenten principalment d'altres peixos petits i d'alguns crustacis al mar. Per tant, l'esturió té un contingut de proteïnes molt elevat, que és incomparable amb altres peixos, per descomptat, també és apte per a persones de totes les edats, com ara gent gran, nens, etc. També té altres beneficis, com tractar el mal d'esquena i la caiguda del cabell. La millor manera de matar un esturió és deixar-lo inconscient colpejant-lo al cap amb un pal. Agafeu una olla amb aigua bullint. Primer, submergiu la part escamosa de l'esquena de l'esturió en aigua bullint durant uns quatre o cinc segons. Les escates cauran si les fregueu suaument amb les mans, i el mateix passa amb les altres parts. Aneu amb compte de no escaldar el peix durant massa temps, ja que es cremarà la pell del peix. L'esturió és un dels primers vertebrats existents, segons la regió o l'espècie, també s'anomena esturió xinès, esturió xinès, peix amarg i el seu pes és de 68-250 kg. el meu país és un dels països del món amb més varietats d'esturions, la distribució més àmplia i els recursos més rics. L'esturió és un peix bentònic amb una dieta molt estreta i és un peix carnívor. Al riu, s'alimenta principalment d'alguns animals bentònics de moviment lent. L'aliment principal dels juvenils d'esturions xinesos als estuaris són els peixos bentònics dels gèneres Snakehead i Pupae, així com les gambes i les cloïsses generalment deixen de menjar durant el període de posta. Després d'eviscerar el peix, utilitzeu primer aigua calenta i llana d'acer per raspar la pell negra sorrenca i la mucositat de la capa més externa de l'esturió fins que el cos del peix sigui de color blanc grisenc amb estampats. A continuació, escaldeu tot el peix amb aigua bullint Poseu-lo a la conca unes quantes vegades i, a continuació, rasqueu les escates dures de l'esturió amb un ganivet. Això em fa sentir alleujat. A continuació, talleu el peix a trossos, poseu-hi una mica de sal i deixeu-ho marinar uns minuts, coeu-los al vapor durant 5 minuts i apagueu el foc, aboqueu-hi el vinagre blanc, el sucre i la salsa de soja de peix al vapor. El millor és tastar la salsa i abocar-la si us sembla que té el gust. oli ed. Bàsicament es poden menjar totes les parts de l'esturió, i els seus ossos són tots cartílags, per la qual cosa és adequat per a gent gran i nens per menjar sense quedar-se enganxat a la gola. El tendó al mig del cos del peix és especialment bo. |
<<: Es pot injectar àcid hialurònic a la punta del nas?
>>: Beneficis de l'extracte de caviar d'esturió
Lithospermum és una herba amb un alt valor medici...
Què és Kinder Morgan? Kinder Morgan és la quarta c...
Actualment no hi ha cura per a les al·lèrgies a l...
Què és el lloc web del Partit Comunista de l'I...
L'aigua és la substància més indispensable de...
Tothom ha de voler saber a què hem de prestar ate...
Fer que el sexe duri més temps i tenir una erecci...
Amb el ràpid desenvolupament de l'economia de...
Tots sabem que si el sistema endocrí està alterat...
Què és Tyrolean Airlines? Tyrolean Airways va ser ...
A la vida diària, sovint veiem persones amb qi i ...
La gent té certes regles en tot el que fa cada di...
Què és The Star? Star és un diari en turc amb una ...
Els dies calorosos d'estiu, si vas a fer acti...
Quan es produeixen problemes en el cos humà, s...