La salsa de caviar d'esturió és el peix més gran del món, però el seu ritme de creixement és molt lent, té un sabor diferent i conté vitamines i millora la immunitat del cos, per tant, té un gran valor nutritiu. L'esturió és un "fòssil vivent" aquàtic amb els individus més grans, l'aparició més primerenca, la vida útil més llarga, el creixement més lent i la vitalitat més forta entre tots els peixos del món. Els esturions poden viure més de cent anys, créixer molt lentament i el seu nombre ja és molt rar. El caviar s'extreu d'esturions sexualment madurs que s'han criat en un entorn aquàtic estable i lliure de contaminació durant més de 6 anys. El caviar d'esturió de primera qualitat és suau, rodó, fresc i ple. Depenent de l'espècie d'esturió (esturió rus, esturió siberià, esturió xinès, esturió de Da, Acipenser rosenbergii, esturió híbrid, etc.), el color va del verd fosc al gris fins al marró fosc. El gust del caviar varia segons l'espècie, l'estació i l'edat del peix, i cadascun té un sabor únic. El contingut de proteïnes dels ous d'esturió és del 26,2%, que és diverses vegades més gran que el dels ocells i els animals terrestres, per tant, el contingut de proteïnes del caviar d'esturió és força elevat. No només això, el caviar d'esturió també conté antioxidants i ingredients que promouen el col·lagen que ajuden a prevenir i reduir les arrugues. Ric en vitamines A, B, D i minerals com calci, fòsfor, ferro, aminoàcids i altres substàncies. Per a les amigues, menjar caviar d'esturió no només pot nodrir el yin i millorar la immunitat del cos, embellir i retardar l'envelliment, sinó que també és molt útil per a l'obesitat i la cintura i els genolls febles. Pot afavorir que la pell secreti una substància especial i redueixi el greix. Suggeriments de servei Consum directe Es recomana cuinar-lo a baixa temperatura, i refredar-lo es pot mantenir el gust més fresc i ple. Utilitzeu una cullera feta amb closques per posar el caviar d'esturió directament a la boca. Aquest mètode us permet experimentar directament el sabor del caviar original sense la interferència d'altres sabors. Les ous de peix s'empenyen directament a la part superior del paladar per la punta de la llengua, i el suc flueix al llarg de la llengua fins a l'arrel de la llengua. El sabor fresc estimula la zona amb les papil·les gustatives denses. Al mateix temps, assegureu-vos que els nutrients que hi ha no entren en conflicte amb altres aliments. Servir amb àpats lleugers Per al mètode occidental tradicional, pots triar un entrepà blanc amb o sense mantega salada o el nou mètode de menjar de te: amb amanida de verdures i fruites i galetes de refresc, que poden treure el sabor original del menjar lleuger i aportar una mica de diversió gourmet al breu temps d'oci. |
>>: Tabús sobre menjar esturió
Què és el lloc web del Departament d'Educació ...
Moltes persones tenen ulleres sota els seus ulls....
Si la fístula anal quística no es tracta i es res...
Les màscares d'un sol ús tenen un molt bon re...
Tothom pot no estar familiaritzat amb el terme fò...
Què és Fischertechnik? Fischertechnik és una famos...
Zenith_Què és el lloc web de Zenith? Zenith és una...
La fractura de la cama és una condició habitual e...
El clima s'està fent més fred i l'hivern ...
Molta gent treballa de nou a cinc, i a causa de l...
S'ha d'entendre el millor tractament per ...
Les úlceres orals són una malaltia oral habitual ...
Després de l'edat mitjana, l'energia yin ...
Quin és el lloc web de la Universitat Nacional de ...
A moltes persones els encanta menjar fideus de mo...