Els bolets shiitake són un fong comestible baix en greixos i rics en diversos aminoàcids, polisacàrids i vitamines. Hi ha moltes maneres de cuinar bolets shiitake Per als que normalment no tenen temps però els agrada menjar bolets shiitake, es poden cuinar d'una manera senzilla i es poden fer deliciosos plats de bolets shiitake en menys temps. Com fer bolets deliciosos i senzills 1. Retirar les tiges dels bolets, rentar-los i posar-los en remull en aigua lleugera salada durant 10 minuts per al seu ús posterior La finalitat del remull és eliminar els residus de pesticides. 2. Traieu els bolets, poseu-los a la taula de tallar i talleu cada bolet en quatre làmines. 3. Aboqueu una quantitat adequada d'aigua a l'olla, afegiu-hi 1 culleradeta de sal, feu bullir l'aigua a foc fort, després poseu-hi els bolets, escalfeu-los i retireu-los amb un colador. El temps de blanqueig no ha de ser massa llarg. 4. Talleu la ceba i el gingebre a trossos fins, talleu l'all a rodanxes i piqueu el pebrot vermell per al seu ús posterior. 5. Treure les arrels de la colza, trencar-les en fulles, rentar-les i reservar. 6. Aboqueu una quantitat adequada d'oli a l'olla Quan l'oli estigui mig cuit, afegiu-hi la ceba, el gingebre i l'all i sofregiu-ho fins que estigui fragant. 7. Afegiu 1 culleradeta de MSG, 1 cullerada de sal i 1 cullerada de salsa d'ostres per condimentar. 8. Afegim les fulles de colza i sofregim fins que la colza estigui tova. 9. Afegiu-hi els xampinyons blanquejats, sofregiu-los de manera uniforme i, a continuació, afegiu-hi una cullerada d'aigua bullint. 10. A continuació, utilitzeu midó humit per espessir la salsa al voltant de la vora de l'olla. 11. Regueu amb oli de sèsam i després el podeu servir en un plat. 12. Finalment, escampem el pebrot vermell picat sobre els xampinyons, i ja està llest un bon plat de bolets sofregits. Apte per a persones És adequat per a persones amb deficiència de qi, marejos, anèmia, leucopènia, disminució de la immunitat i persones grans i febles. És adequat per a persones amb hiperlipèmia, hipertensió, arteriosclerosi, diabetis i obesitat. És apte per a pacients amb càncer i per a aquells després de radioteràpia o quimioteràpia. És adequat per a persones amb hepatitis aguda i crònica, fetge gras, càlculs biliars i restrenyiment. És apte per a nens amb xarampió que tarden a esclatar i nens amb raquitisme. Persones que haurien d'evitar menjar Les persones amb melsa i estómac febles no haurien de menjar massa Els bolets shiitake són rics en fibra dietètica i són difícils de digerir les persones amb una funció digestiva feble augmentaran la càrrega de l'estómac i els intestins si mengen massa bolets shiitake. Pacients amb malalties de la pell i malalties de la humitat Els bolets shiitake són un aliment al·lergènic per a les persones amb picor de pell tossuda o amb una gran humitat, menjar bolets shiitake agreujarà la seva condició o provocarà una recaiguda de la malaltia antiga. Pacients amb gota |
<<: Com tallar els bolets molt bé
>>: Els bolets s'han de sucar en aigua calenta o freda?
El restrenyiment de l'intestí sec és un probl...
Les ampolles de llet s'utilitzen principalmen...
Crec que tothom està familiaritzat amb la formali...
El remull dels peus és molt útil per alleujar les...
La mida normal de la melsa és aproximadament la m...
Les llavors de síndria són un aliment molt popula...
L'èczema és una malaltia de la pell molt freq...
La TC del cap, també coneguda com a TC cerebral, ...
La fístula esofàgica es considera un canvi patolò...
Com altres plantes, els cacauets també tenen una ...
L'acne nodular és un tipus d'acne del qua...
El dolor al pit i les sibilàncies fortes quan es ...
Els nens estaven saltant i accidentalment van cau...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Edimbu...
Córrer és un dels esports més populars entre la g...