De vegades, els bolets secs cal posar-los en remull abans que es puguin utilitzar per fer plats. El remull dels bolets també és molt particular El temps de durada no ha de ser inferior a 12 hores. Generalment, el remull dels bolets es fa en aigua freda. Poseu-lo en remull la nit anterior i es pot menjar al migdia de l'endemà, en general, el temps de remull és més curt, per als més grans, el temps de remull no hauria de ser inferior a 12 hores. Abans de cuinar, netegeu la superfície dels bolets amb aigua freda. Podeu treure les arrels dels bolets i posar-los en remull en aigua tèbia amb la tapa cap avall durant una o dues hores. La millor temperatura per remullar bolets és de 25 ℃. Quan utilitzeu aigua calenta per remullar els bolets shiitake, s'han de posar en remull durant set o vuit hores amb el costat de l'arrel cap a l'aigua Després que els bolets s'estovin lentament, pessigueu-los amb les mans i fregueu suaument la superfície dels bolets perquè el fang i la sorra s'enfonsin a l'aigua. Xampinyons de remull ràpid d'aigua calenta d'emergència De vegades esteu a punt de preparar un plat però trobeu que els bolets encara no s'han remullat. En aquest moment, posar-los en remull ràpidament en aigua calenta us pot ajudar. Col·loqueu els bolets shiitake secs en un recipient i aboqueu-hi aigua calenta a 50 ℃, tapeu la tapa, manteniu premuda la tapa i agiteu tot el recipient ràpidament durant 5 minuts, i després els bolets shiitake secs quedaran en remull. Remull els bolets en aigua neta durant una hora fins que s'expandeixin, després afegiu-hi una petita quantitat de midó humit per netejar els bolets i després esbandiu-los amb aigua neta. Això pot eliminar més a fons el fang i la sorra dels bolets secs, i el color serà més bonic que només remullar-los amb aigua tèbia. Després de rentar els bolets shiitake secs, poseu-los en aigua freda i afegiu-los la quantitat adequada de sucre per posar-los en remull. L'aigua utilitzada per remullar els bolets es pot utilitzar per cuinar després d'eliminar el fang i la sorra. El contingut de purines dels bolets, que és fàcilment soluble en aigua i té funcions per a la salut, és relativament alt en aigua. Si afegiu una mica de sucre a l'aigua tèbia que s'utilitza per sucar els bolets, el plat serà encara millor. Remull els bolets shiitake en aigua bullint o afegir sucre per remullar-los ràpidament reduirà significativament el valor nutricional dels bolets shiitake secs remullats. Rentar els bolets shiitake amb sal pot eliminar ràpidament el fang i la sorra, però remullar-los amb sal farà que els bolets emetin una forta olor i es deteriorin més ràpidament. |
<<: Com fer bolets deliciosos i senzills
>>: Hi ha tabús sobre bolets i api?
La hipertròfia de les adenoides és en realitat un...
Què és GigaOM? GigaOM és un bloc de mitjans de com...
Sovint veiem algunes càpsules de desintoxicació i...
El dolor ureteral és una malaltia comuna del sist...
Quin és el lloc web de Distribution Economics Univ...
Com diu el refrany, un viatge de mil milles comen...
Els homes poden sentir una sensació de picor a la...
Tothom experimentarà la malaltia a la vida. La mi...
A la vida diària, tots sabem el dany que provoca ...
Què és l'Observatori de Neutrins de Sudbury? E...
A la superfície del nostre cos humà, a causa de l...
Què és el lloc web de Wynn Resorts? Wynn Resorts é...
El vi negre és una beguda natural per a la salut,...
Què és FaithHealth? Tenet Healthcare és un conegut...
Què és l'esofagitis de reflux? Aquesta malalt...