Introducció al procés de fermentació de la mel

Introducció al procés de fermentació de la mel

La mel conté una petita quantitat de llevat durant el procés de fermentació, que es multiplicarà i es descompondrà ràpidament quan es trobi amb una temperatura adequada, una part del sucre de la mel produirà diòxid de carboni i etanol.

1. Sovint hi ha una petita quantitat de llevat a la mel, quan es troba amb una temperatura i humitat adequades, creixerà i es multiplicarà ràpidament, descompondrà part del sucre de la mel i produirà etanol i diòxid de carboni. La mel no és fàcil de fermentar quan la temperatura ambient està per sota dels 10 graus centígrads, però la fermentació de la mel s'accelerarà a temperatures més altes. La mel no és fàcil de fermentar quan la temperatura és per sota dels 4 graus centígrads i per sobre dels 30 graus centígrads.

2. La mel fermentada produeix molta escuma a la superfície del líquid i fins i tot pot desbordar el recipient. Després de la fermentació, la dolçor de la mel es torna àcida, la qualitat es destrueix i el valor nutricional es redueix. La mel immadura amb un contingut d'aigua superior al 20% és propensa a la fermentació i el deteriorament. A més, la fructosa de la mel és altament higroscòpica Quan la humitat de l'aire supera el 60%, el contingut d'aigua de la mel també augmentarà. Per tant, a l'hora d'emmagatzemar la mel també són molt importants els mètodes d'emmagatzematge adequats. Hem d'utilitzar envasos tancats i guardar-los en un lloc sec i fresc per evitar la fermentació i el deteriorament.

3. La mel fermentada es pot processar escalfant en aigua. Escalfar la temperatura de l'aigua a 60 graus centígrads i mantenir-la durant 30 minuts pot matar el llevat i aturar la fermentació. La mel tractada d'aquesta manera encara és comestible, però ha perdut el seu aroma únic original i el seu contingut nutricional es redueix notablement.

<<:  Quins són els efectes de la mel a la cara

>>:  Quins són alguns consells per utilitzar la mel a casa?

Recomanar articles

Què tal el fòrum Music-pt? Ressenyes del fòrum Music-pt i informació del lloc web

Què és Music-pt Forum? Music-pt és el fòrum musica...

Quins són els beneficis de prendre un bany?

Amb l'augment de la competitivitat social, mo...

L'hepatitis C crònica és greu? Compte amb aquestes complicacions

L'hepatitis C es pot dividir en aguda i cròni...

Efectes de les pastilles de regalèssia

Les pastilles de regalèssia són una pastilla oral...

Què menjar per a la deficiència de yang renal

La deficiència renal és un tema sensible per als ...

Què he de fer si la pell de la planta dels meus peus és molt gruixuda?

La pell de la planta dels peus és molt sensible p...

Quantes calories consumeix una dutxa?

Per baixar de pes, sovint calculem les calories q...

Com detectar l'aterosclerosi?

L'aterosclerosi no és desconeguda per a molte...

Què he de fer si la farina de blat de moro té insectes?

El blat de moro i altres grans són propensos a la...

Nou errors en l'assistència sanitària Encara us voleu enganyar?

La dieta científica sempre ha estat el primer tem...

Quines són les funcions de les màscares de protecció mèdica d'un sol ús

La funció principal de les màscares de protecció ...

Com prendre un bany termal

Quan es tracta de banys d'aigües termals, cre...

Es pot menjar un mango verd després de tallar-lo? Com madurar els mangos?

El mango és una fruita tropical que estima a molt...