La mel conté una petita quantitat de llevat durant el procés de fermentació, que es multiplicarà i es descompondrà ràpidament quan es trobi amb una temperatura adequada, una part del sucre de la mel produirà diòxid de carboni i etanol. 1. Sovint hi ha una petita quantitat de llevat a la mel, quan es troba amb una temperatura i humitat adequades, creixerà i es multiplicarà ràpidament, descompondrà part del sucre de la mel i produirà etanol i diòxid de carboni. La mel no és fàcil de fermentar quan la temperatura ambient està per sota dels 10 graus centígrads, però la fermentació de la mel s'accelerarà a temperatures més altes. La mel no és fàcil de fermentar quan la temperatura és per sota dels 4 graus centígrads i per sobre dels 30 graus centígrads. 2. La mel fermentada produeix molta escuma a la superfície del líquid i fins i tot pot desbordar el recipient. Després de la fermentació, la dolçor de la mel es torna àcida, la qualitat es destrueix i el valor nutricional es redueix. La mel immadura amb un contingut d'aigua superior al 20% és propensa a la fermentació i el deteriorament. A més, la fructosa de la mel és altament higroscòpica Quan la humitat de l'aire supera el 60%, el contingut d'aigua de la mel també augmentarà. Per tant, a l'hora d'emmagatzemar la mel també són molt importants els mètodes d'emmagatzematge adequats. Hem d'utilitzar envasos tancats i guardar-los en un lloc sec i fresc per evitar la fermentació i el deteriorament. 3. La mel fermentada es pot processar escalfant en aigua. Escalfar la temperatura de l'aigua a 60 graus centígrads i mantenir-la durant 30 minuts pot matar el llevat i aturar la fermentació. La mel tractada d'aquesta manera encara és comestible, però ha perdut el seu aroma únic original i el seu contingut nutricional es redueix notablement. |
<<: Quins són els efectes de la mel a la cara
>>: Quins són alguns consells per utilitzar la mel a casa?
Moltes persones tenen els panxells dèbils i se se...
De fet, hi ha molts casos de residus que s'ut...
Menjar raïm sense escopir les pells pot semblar u...
La mel és un aliment molt popular, especialment e...
Molta gent pensa que el pit pla és un defecte en ...
Què és el Punjab National Bank? Punjab National Ba...
Si el glaucoma provoca una pressió intraocular el...
Què és el lloc web de l'East Japan Railway Com...
El blat de moro i altres grans són propensos a la...
Què és iProperty? iProperty és el lloc web d'a...
Quin és el lloc web de la Universitat Tècnica de D...
El cor és l'òrgan més crític del cos humà i t...
La caiguda del cabell també és estacional, i algu...
Quin és el lloc web de la Universitat Nacional de ...
Quan el clima és més sec a l'hivern, si no sa...