Introducció al procés de fermentació de la mel

Introducció al procés de fermentació de la mel

La mel conté una petita quantitat de llevat durant el procés de fermentació, que es multiplicarà i es descompondrà ràpidament quan es trobi amb una temperatura adequada, una part del sucre de la mel produirà diòxid de carboni i etanol.

1. Sovint hi ha una petita quantitat de llevat a la mel, quan es troba amb una temperatura i humitat adequades, creixerà i es multiplicarà ràpidament, descompondrà part del sucre de la mel i produirà etanol i diòxid de carboni. La mel no és fàcil de fermentar quan la temperatura ambient està per sota dels 10 graus centígrads, però la fermentació de la mel s'accelerarà a temperatures més altes. La mel no és fàcil de fermentar quan la temperatura és per sota dels 4 graus centígrads i per sobre dels 30 graus centígrads.

2. La mel fermentada produeix molta escuma a la superfície del líquid i fins i tot pot desbordar el recipient. Després de la fermentació, la dolçor de la mel es torna àcida, la qualitat es destrueix i el valor nutricional es redueix. La mel immadura amb un contingut d'aigua superior al 20% és propensa a la fermentació i el deteriorament. A més, la fructosa de la mel és altament higroscòpica Quan la humitat de l'aire supera el 60%, el contingut d'aigua de la mel també augmentarà. Per tant, a l'hora d'emmagatzemar la mel també són molt importants els mètodes d'emmagatzematge adequats. Hem d'utilitzar envasos tancats i guardar-los en un lloc sec i fresc per evitar la fermentació i el deteriorament.

3. La mel fermentada es pot processar escalfant en aigua. Escalfar la temperatura de l'aigua a 60 graus centígrads i mantenir-la durant 30 minuts pot matar el llevat i aturar la fermentació. La mel tractada d'aquesta manera encara és comestible, però ha perdut el seu aroma únic original i el seu contingut nutricional es redueix notablement.

<<:  Quins són els efectes de la mel a la cara

>>:  Quins són alguns consells per utilitzar la mel a casa?

Recomanar articles

Com exercitar els músculs del panxell

Moltes persones tenen els panxells dèbils i se se...

Què pots fer amb la llet caducada?

De fet, hi ha molts casos de residus que s'ut...

Menja raïm sense escopir la pell

Menjar raïm sense escopir les pells pot semblar u...

Quins són els passos correctes per aplicar la mel a la cara?

La mel és un aliment molt popular, especialment e...

Quin tipus de roba interior haurien de portar les noies de pit pla?

Molta gent pensa que el pit pla és un defecte en ...

Com reduir eficaçment la pressió intraocular alta en el glaucoma

Si el glaucoma provoca una pressió intraocular el...

Què he de fer si la farina de blat de moro té insectes?

El blat de moro i altres grans són propensos a la...

Què passa amb iProperties? Ressenyes d'iProperty i informació del lloc web

Què és iProperty? iProperty és el lloc web d'a...

Com tractar els batecs cardíacs prematurs

El cor és l'òrgan més crític del cos humà i t...

Què puc utilitzar per curar ràpidament els llavis adolorits?

Quan el clima és més sec a l'hivern, si no sa...