La mel conté una petita quantitat de llevat durant el procés de fermentació, que es multiplicarà i es descompondrà ràpidament quan es trobi amb una temperatura adequada, una part del sucre de la mel produirà diòxid de carboni i etanol. 1. Sovint hi ha una petita quantitat de llevat a la mel, quan es troba amb una temperatura i humitat adequades, creixerà i es multiplicarà ràpidament, descompondrà part del sucre de la mel i produirà etanol i diòxid de carboni. La mel no és fàcil de fermentar quan la temperatura ambient està per sota dels 10 graus centígrads, però la fermentació de la mel s'accelerarà a temperatures més altes. La mel no és fàcil de fermentar quan la temperatura és per sota dels 4 graus centígrads i per sobre dels 30 graus centígrads. 2. La mel fermentada produeix molta escuma a la superfície del líquid i fins i tot pot desbordar el recipient. Després de la fermentació, la dolçor de la mel es torna àcida, la qualitat es destrueix i el valor nutricional es redueix. La mel immadura amb un contingut d'aigua superior al 20% és propensa a la fermentació i el deteriorament. A més, la fructosa de la mel és altament higroscòpica Quan la humitat de l'aire supera el 60%, el contingut d'aigua de la mel també augmentarà. Per tant, a l'hora d'emmagatzemar la mel també són molt importants els mètodes d'emmagatzematge adequats. Hem d'utilitzar envasos tancats i guardar-los en un lloc sec i fresc per evitar la fermentació i el deteriorament. 3. La mel fermentada es pot processar escalfant en aigua. Escalfar la temperatura de l'aigua a 60 graus centígrads i mantenir-la durant 30 minuts pot matar el llevat i aturar la fermentació. La mel tractada d'aquesta manera encara és comestible, però ha perdut el seu aroma únic original i el seu contingut nutricional es redueix notablement. |
<<: Quins són els efectes de la mel a la cara
>>: Quins són alguns consells per utilitzar la mel a casa?
L'acne és una mena de cosa lletja semblant a ...
Què és l'Asianfanatics Film and Television For...
Moltes amigues experimentaran la menopausa durant...
La carn del mango és sucosa i deliciosa, però alg...
Tot i que la perforació gàstrica és una malaltia ...
Les bosses oculars són un símbol de l'envelli...
Crec que moltes persones tenen el costum de beure...
Crec que tothom està familiaritzat amb les varius...
El còlon sigmoide és una secció del còlon situada...
La barbacoa és un mètode de cuina que la gent pre...
A algunes persones els agrada molt la química com...
Quin és el lloc web de Island Life Insurance? Insu...
La malaltia de Still és una malaltia poliarticula...
Què és Shockwave Gaming Network? Shockwave és un l...
Al fred hivern, a casa hi ha d'haver prou aig...