Introducció al procés de fermentació de la mel

Introducció al procés de fermentació de la mel

La mel conté una petita quantitat de llevat durant el procés de fermentació, que es multiplicarà i es descompondrà ràpidament quan es trobi amb una temperatura adequada, una part del sucre de la mel produirà diòxid de carboni i etanol.

1. Sovint hi ha una petita quantitat de llevat a la mel, quan es troba amb una temperatura i humitat adequades, creixerà i es multiplicarà ràpidament, descompondrà part del sucre de la mel i produirà etanol i diòxid de carboni. La mel no és fàcil de fermentar quan la temperatura ambient està per sota dels 10 graus centígrads, però la fermentació de la mel s'accelerarà a temperatures més altes. La mel no és fàcil de fermentar quan la temperatura és per sota dels 4 graus centígrads i per sobre dels 30 graus centígrads.

2. La mel fermentada produeix molta escuma a la superfície del líquid i fins i tot pot desbordar el recipient. Després de la fermentació, la dolçor de la mel es torna àcida, la qualitat es destrueix i el valor nutricional es redueix. La mel immadura amb un contingut d'aigua superior al 20% és propensa a la fermentació i el deteriorament. A més, la fructosa de la mel és altament higroscòpica Quan la humitat de l'aire supera el 60%, el contingut d'aigua de la mel també augmentarà. Per tant, a l'hora d'emmagatzemar la mel també són molt importants els mètodes d'emmagatzematge adequats. Hem d'utilitzar envasos tancats i guardar-los en un lloc sec i fresc per evitar la fermentació i el deteriorament.

3. La mel fermentada es pot processar escalfant en aigua. Escalfar la temperatura de l'aigua a 60 graus centígrads i mantenir-la durant 30 minuts pot matar el llevat i aturar la fermentació. La mel tractada d'aquesta manera encara és comestible, però ha perdut el seu aroma únic original i el seu contingut nutricional es redueix notablement.

<<:  Quins són els efectes de la mel a la cara

>>:  Quins són alguns consells per utilitzar la mel a casa?

Recomanar articles

Quines són algunes bones maneres de desfer-se de l'acne?

L'acne és una mena de cosa lletja semblant a ...

Què has de prestar atenció a la teva dieta durant la menopausa?

Moltes amigues experimentaran la menopausa durant...

Puc menjar mango amb l'estómac buit?

La carn del mango és sucosa i deliciosa, però alg...

Com comprovar la perforació gàstrica Resulta que aquests controls són necessaris

Tot i que la perforació gàstrica és una malaltia ...

Quina és la millor manera de desfer-se de les bosses dels ulls?

Les bosses oculars són un símbol de l'envelli...

Resulta que la sopa de tortuga té aquests efectes. Quins són els grups tabú?

Crec que moltes persones tenen el costum de beure...

Quines són les causes de la sigmoiditis?

El còlon sigmoide és una secció del còlon situada...

Quin és el mètode per marinar la carn de la barbacoa a casa?

La barbacoa és un mètode de cuina que la gent pre...

El clorur de sodi és àcid o alcalí?

A algunes persones els agrada molt la química com...

Es pot curar la malaltia de Still?

La malaltia de Still és una malaltia poliarticula...

Aixeta d'aigua elèctrica

Al fred hivern, a casa hi ha d'haver prou aig...