Després que el niu de l'ocell estigui en remull, es pot posar en una olla per cuinar. Podeu afegir una quantitat adequada d'aigua calenta, després tapar la tapa i afegir-hi altres condiments. niu, etc., que tenen un bon efecte en la promoció de l'absorció i la cura de la salut. 1. Roca niu d'ocell de sucre Material Dàtils vermells, llop, sucre de roca, niu d'ocell pràctica 1. Esbandida amb aigua i remull en un bol (6-8 hores) fins que el niu de l'ocell estigui bàsicament expandit. 2. A continuació, esquinçar-lo per la textura amb les mans i posar-lo a l'olla 3. Aboqui una quantitat adequada d'aigua pura per cobrir el niu de l'ocell aproximadament 1 cm (l'aigua no ha de superar els 7/10) 4. Afegiu-hi els dàtils vermells sense pinyol, el wolfberry i el sucre de roca en una quantitat adequada i poseu-los a l'olla elèctrica per estofat i cuini durant 30-40 minuts. També hi ha un mètode més senzill: guisar el niu d'ocell amb salsa clara, seguint el mateix mètode anterior. Un cop estofat el niu d'ocell, podeu afegir-hi sucre de roca, dàtils vermells, mel, etc. per amanir-lo segons el vostre gust personal. Consells: 3-5 grams per persona i vegada El millor és menjar-lo abans d'anar a dormir i amb l'estómac buit al matí per a una millor absorció i millors resultats. 2. Niu d'ocell guisat Material 4 nius d'ocell vermell, 60 g de sucre de roca, 1 litre d'aigua pràctica 1. Poseu el niu de l'ocell en un recipient gran, aboqueu prou aigua i deixeu-ho en remull durant 10 minuts. A continuació, utilitzeu unes alicates o uns escuradents per treure suaument les plomes o les impureses. 2. Després d'abocar l'aigua utilitzada per remullar el niu d'ocell, esbandeix el niu d'ocell suaument sota l'aixeta i filtra'l una vegada amb un filtre. 3. Col·loqueu el niu d'ocell en un recipient gran, aboqueu-hi aigua tèbia i deixeu-ho en remull durant 30 minuts, després filtreu i, a continuació, remulleu i filtreu suaument dues vegades amb aigua tèbia. 4. Remullar el niu d'ocell netejat en aigua tèbia durant 2-3 hores fins que el niu de l'ocell estigui completament expandit. 5. Poseu el niu d'ocell fermentat en un bol gran o una tassa amb tapa, afegiu-hi sucre de roca i aboqueu-hi 1 litre d'aigua bullint. Agafeu una olla gran (prou gran per contenir el bol del niu d'ocell), aboqueu-hi una quantitat adequada d'aigua, poseu-hi el bol del niu d'ocell, tapeu-lo amb una tapa i deixeu-ho coure a foc lent durant 3 hores. Consells 1. El niu de l'ocell s'ha de netejar a fons abans de guisar. És important treure les plomes minúscules. 2. Si vols que el niu d'ocell estofat tingui un bon gust, no has de ser mandrós durant el procés de remull. 3. Si és per a pacients, es recomana menjar-lo calent si només és per bellesa, es recomana menjar-lo fred abans d'anar a dormir cada nit. 3. Sopa de niu d'ocell, orella i llavors de lotus Material Ingredients principals: 25 grams d'orella de niu d'ocell, 120 grams de lliri fresc, 30 grams de llavors de lotus fresques i 5 grams de wolfberry. 100 grams de sucre de roca, tres dàtils vermells i 3 tasses d'aigua. pràctica 1. Remullar les orelles del niu d'ocell en aigua durant 2 hores, treure les tiges i les impureses, tallar-les a trossos petits, afegir 4 tasses d'aigua i cuinar-les al vapor durant mitja hora, després treure-les per a un ús posterior; 2. Separar els lliris frescos en pètals, rentar i treure les tiges velles; 3. Posa tots els ingredients a l'olla de guisat i cuina-ho al vapor durant mitja hora. Eficàcia: Nodreix el yin i humiteja els pulmons, afavoreix la producció de líquids i regula els intestins. |
<<: Eficàcia del niu d'ocell i contraindicacions
>>: Quant de temps es triga a guisar el niu d'ocell per obtenir els millors resultats?
Hi ha un gran nombre de glàndules sebàcies sota l...
Sentirà especialment fred al nord a l'hivern,...
Moltes persones no entenen la causa de la miocard...
La recerca de la bellesa de les dones és intermin...
L'aixeta elèctrica utilitza principalment el ...
En circumstàncies normals, la nostra pell no most...
L'ejaculació precoç és una de les disfuncions...
Què són els People's Choice Awards? Els People...
El menisc és molt fràgil a la vida diària, si acc...
Fa uns anys, dos conjunts de fotos que eren espec...
En ortopèdia hi ha moltes malalties, les més freq...
Què és Belgian Telecom? Belgacom és l'operador...
Per a molts amics joves, les dessuadores amb capu...
El ventilador és una eina per ajudar-nos a dormir...
La infecció per virus de l'herpes simple és l...