L'all negre també s'anomena all negre. S'elabora mitjançant la fermentació d'all normal. És de color negre, per això s'anomena all negre. En comparació amb l'all normal, té un valor nutricional més alt i més elevat, com ara: efecte antioxidant per alleujar els símptomes de l'envelliment, reduir el sucre en la sang elevat, els lípids a la sang i la pressió arterial alta, millorar la funció immune del cos, tractar el restrenyiment, l'insomni, protegir el teixit hepàtic humà, alleujar la fatiga, etc. Per tant, l'all negre s'ha convertit gradualment en popular entre el públic en general. L'all negre, també conegut com a all negre fermentat, és un aliment elaborat a partir d'all cru fresc amb la pell fermentada en una caixa de fermentació durant 60 a 90 dies. Pot retenir els ingredients originals de l'all cru, i el contingut d'oligoelements a l'all negre és molt dolç i agre. El valor nutricional extremadament alt de l'all negre i el seu sabor "dolç, suau i enganxós" estan sent reconeguts i acceptats a poc a poc per la gent i a poc a poc estan entrant a la vida de les persones. No hi ha olor d'all després de menjar, i té efectes antioxidants i antioxidants. També és eficaç per a malalties com la diabetis, la hipertensió, la hiperlipèmia i el càncer. L'all negre té un valor nutricional extremadament alt. L'informe d'inspecció de l'agència d'inspecció mostra que cada 100 g d'all fresc conté 63,8 g d'aigua, 7,2 g de sucre, 5,2 g de proteïnes, 10,2 g de greix, 10 mg de calci, 12,5 mg de fòsfor, 1,90 g de vitamina B, 1,90 g de vitamina B, 1,90 g de vitamina B. mg de niacina, 7mg de vitamina C. A més, també conté magnesi i altres oligoelements, que són tots nutrients indispensables per al cos humà. Cada 100 g d'all negre conté 43,6 g d'aigua, 13 mg de calci, 52 mg de magnesi, 2,1 mg de ferro, 36 mg de sodi, 930 mg de potassi, 1,4 mg de zinc, 10,726 mg de vitamina B6, 0,126 mg de vitamina B6, 0,126 mg, etc ca que el contingut d'aigua i greix de l'all negre és significativament inferior al de l'all, i els oligoelements s'incrementen significativament. La proteïna, el sucre, les vitamines, etc. són almenys el doble que l'all negre. Per tant, l'all negre és ric en nutrients que són essencials per al cos humà. Els principals efectes i funcions de l'all negre 1. Antioxidació i anti-envelliment L'oxidació és la major amenaça per a l'envelliment, i l'all negre té forts efectes antioxidants i anti-acidificació, el que el converteix en un molt bon aliment anti-envelliment. Consells: els polifenols antioxidants actius de l'all negre fermentat són 39 vegades més alts que els de l'all cru. 2. Regular el sucre en sang L'all negre pot afectar la síntesi de glucogen al fetge, reduir els nivells de sucre en sang i augmentar els nivells d'insulina plasmàtica. L'al·licina pot reduir el nivell de sucre en la sang de les persones normals. L'all negre també conté sulfòxid de S-metilcisteïna i sulfòxid de S-alilcisteïna. El disulfur d'alil de l'all negre també té aquest efecte. El bioàlcali contingut en l'all negre també té la funció de reduir el sucre en la sang i augmentar la insulina, el que és més important, no té cap efecte sobre els nivells normals de sucre en la sang. 3. Millorar la funció immune Els experiments han demostrat que l'oli volàtil soluble en greixos de l'all negre pot millorar significativament la funció fagocítica dels macròfags i millorar el sistema immunitari. Altres efectes i funcions de l'all negre Des de la perspectiva de la medicina tradicional xinesa, l'all negre té la funció de nodrir els ronyons i regular el fetge. L'anàlisi científica ha demostrat que l'all negre no només pot millorar la immunitat humana, sinó que també té beneficis per a la salut per a persones amb sucre en la sang alt, lípids en sang elevats, pressió arterial alta, insomni, restrenyiment, etc. Com emmagatzemar l'all negre L'all negre té una textura relativament suau, per la qual cosa no és recomanable embolicar-lo massa al buit, en cas contrari, l'all negre s'esprem i es farà malbé. L'all negre generalment es pot emmagatzemar durant 3 mesos Es pot emmagatzemar més temps si no s'obre, però s'ha de guardar en un lloc fresc i sec. L'all negre no té el sabor únic de l'all. Té un gust dolç i agre sense irritació. També té els efectes i les funcions d'antioxidació, anti-envelliment, regulació del sucre en la sang, reducció de la pressió arterial i millora de la immunitat. |
<<: Quins són els efectes de les fulles de llop
>>: Quins són els beneficis dels consells de moniato
La sinusitis és una malaltia molt freqüent a la v...
La hiperplàsia del fol·licle limfoide faríngi és ...
A molta gent li encanta menjar cireres, però menj...
Què és YTL Group? YTL Corporation of Malàisia és u...
El líquid serós a l'ull, conegut científicame...
Una de les causes més importants de les malalties...
Sagnar i fer ventoses també és una forma de fer v...
Quin és el lloc web de la Universitat Anna, Índia?...
La pancreatitis sol ser causada pel propi sistema...
Els nòduls de teixit tou són nòduls que s'ori...
Quan es produeix una hipocalcèmia, no es pot qued...
Les persones amb una constitució freda tenen un m...
Molts amics estan preocupats per l'escala de ...
Les dents de llet són el primer conjunt de dents ...
L'ús de vinagre per remullar els peus és un m...