Molts amics estan preocupats per l'escala de la tetera a les seves vides, de fet, això és un mal de cap per a moltes mestresses de casa, perquè l'aigua de l'aixeta que utilitzem té certes impureses, de manera que si no els netegem durant molt de temps, això també afectarà la qualitat de l'aigua de l'aixeta. Descalcificació de la tetera Col·loqueu la tetera buida a l'estufa per assecar la humitat de l'escala. Quan apareguin esquerdes a la part inferior de la tetera o hi hagi un so de "font" a la part inferior de la tetera, traieu la tetera i aboqueu-hi ràpidament aigua freda, o emboliqueu el mànec i el broc amb un drap, subjecteu-lo amb les dues mans i col·loqueu ràpidament la tetera seca a l'aigua freda. Repetiu-ho de 2 a 3 vegades i l'escala de la part inferior de l'olla caurà a causa de l'expansió i la contracció tèrmica. Descalcificar una tetera bullint ñames Poseu més de la meitat dels moniatos en un bullidor nou, ompliu-lo d'aigua i cuini els moniatos La propera vegada que bulliu aigua, no hi haurà acumulació d'escales. Però aneu amb compte de no fregar la paret interior de la tetera després de bullir els moniatos, en cas contrari es perdrà l'efecte de descalcificació. Per a bullidors velles plens d'escala, després de bullir-los una o dues vegades amb el mètode anterior, no només l'escala original caurà gradualment, sinó que també evitarà que es torni a acumular. Descalcificació amb bicarbonat de sodi Quan bulli l'aigua en una tetera d'alumini amb escama, afegiu-hi 1 culleradeta de bicarbonat de sodi, feu-la bullir uns minuts i s'eliminarà l'escala. Descalcificar amb ous durs L'escala de la tetera que s'utilitza per bullir l'aigua es torna dura i difícil d'eliminar després d'utilitzar-la durant molt de temps. Si ho feu servir per bullir ous dues vegades, obtindreu l'efecte desitjat. Després d'utilitzar un bullidor o una olla durant un període de temps, s'hi formarà una fina capa d'escala. Poseu-hi les peles de patates, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, porteu-les a ebullició i deixeu-les coure uns 10 minuts abans de treure-les. Expansió i contracció tèrmica per eliminar l'escala Col·loqueu la tetera buida a l'estufa per assecar la humitat de l'escala. Quan apareguin esquerdes a la part inferior de la tetera o hi hagi un so de "font" a la part inferior de la tetera, traieu la tetera i aboqueu-hi ràpidament aigua freda, o emboliqueu el mànec i el broc amb un drap, subjecteu-lo amb les dues mans i col·loqueu ràpidament la tetera seca a l'aigua freda. Repetiu-ho de 2 a 3 vegades i l'escala de la part inferior de l'olla caurà a causa de l'expansió i la contracció tèrmica. Descalcificació amb vinagre Si hi ha escates a la tetera, poseu unes quantes cullerades de vinagre a l'aigua i bulliu-la durant una o dues hores, i s'eliminarà l'escala. Si el component principal de l'escala és el sulfat de calci, podeu abocar una solució alcalina pura a la tetera i bullir-la per eliminar l'escala. Descalcificació de la cafetera Després d'utilitzar una cafetera durant molt de temps, s'acumularà una capa de marques marrons a les parets i al fons de l'olla. A l'hora de rentar, podeu afegir una mica de sal i sacsejar-ho repetidament per netejar-lo. La cafetera s'ha de descalcificar regularment per allargar la seva vida útil. L'anterior introdueix com eliminar ràpidament l'escala. Crec que tothom ho ha entès. També vull dir-vos que quan s'utilitzen tasses de te i tetera, sovint es diposita una capa de brutícia marró, que és difícil de netejar. Encara et preocupa l'escala de la tetera? De fet, eliminar les incrustacions de la tetera sempre ha estat un mal de cap per a les mestresses de casa. Com que l'aigua normal de l'aixeta conté impureses, la incrustació es farà més gruixuda i més gruixuda amb el temps, per tant, és molt important eliminar la incrustació. Descalcificació de la tetera Col·loqueu la tetera buida a l'estufa per assecar la humitat de l'escala. Quan apareguin esquerdes a la part inferior de la tetera o hi hagi un so de "font" a la part inferior de la tetera, traieu la tetera i aboqueu-hi ràpidament aigua freda, o emboliqueu el mànec i el broc amb un drap, subjecteu-lo amb les dues mans i col·loqueu ràpidament la tetera seca a l'aigua freda. Repetiu-ho de 2 a 3 vegades i l'escala de la part inferior de l'olla caurà a causa de l'expansió i la contracció tèrmica. Descalcificar una tetera bullint ñames Poseu més de la meitat dels moniatos en un bullidor nou, ompliu-lo d'aigua i cuini els moniatos La propera vegada que bulliu aigua, no hi haurà acumulació d'escales. Però aneu amb compte de no fregar la paret interior de la tetera després de bullir els moniatos, en cas contrari es perdrà l'efecte de descalcificació. Per a bullidors velles plens d'escala, després de bullir-los una o dues vegades amb el mètode anterior, no només l'escala original caurà gradualment, sinó que també evitarà que es torni a acumular. Descalcificació amb bicarbonat de sodi Quan bulli l'aigua en una tetera d'alumini amb escama, afegiu-hi 1 culleradeta de bicarbonat de sodi, feu-la bullir uns minuts i s'eliminarà l'escala. Descalcificar amb ous durs L'escala de la tetera que s'utilitza per bullir l'aigua es torna dura i difícil d'eliminar després d'utilitzar-la durant molt de temps. Si ho feu servir per bullir ous dues vegades, obtindreu l'efecte desitjat. Després d'utilitzar un bullidor o una olla durant un període de temps, s'hi formarà una fina capa d'escala. Poseu-hi les peles de patates, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, porteu-les a ebullició i deixeu-les coure uns 10 minuts abans de treure-les. Expansió i contracció tèrmica per eliminar l'escala Col·loqueu la tetera buida a l'estufa per assecar la humitat de l'escala. Quan apareguin esquerdes a la part inferior de la tetera o hi hagi un so de "font" a la part inferior de la tetera, traieu la tetera i aboqueu-hi ràpidament aigua freda, o emboliqueu el mànec i el broc amb un drap, subjecteu-lo amb les dues mans i col·loqueu ràpidament la tetera seca a l'aigua freda. Repetiu-ho de 2 a 3 vegades i l'escala de la part inferior de l'olla caurà a causa de l'expansió i la contracció tèrmica. Descalcificació amb vinagre Si hi ha escates a la tetera, poseu unes quantes cullerades de vinagre a l'aigua i bulliu-la durant una o dues hores, i s'eliminarà l'escala. Si el component principal de l'escala és el sulfat de calci, podeu abocar una solució alcalina pura a la tetera i bullir-la per eliminar l'escala. Descalcificació de la cafetera Després d'utilitzar una cafetera durant molt de temps, s'acumularà una capa de marques marrons a les parets i al fons de l'olla. A l'hora de rentar, podeu afegir una mica de sal i sacsejar-ho repetidament per netejar-lo. La cafetera s'ha de descalcificar regularment per allargar la seva vida útil. L'anterior és una introducció als mètodes per eliminar l'escala de l'aigua de l'aixeta. Crec que després de llegir la introducció anterior, tothom hauria de saber com eliminar l'escala. Es recomana netejar regularment articles com teteres i tasses de te, en cas contrari, l'escala s'acumularà durant molt de temps i serà difícil netejar-la i també danyarà la superfície de porcellana. |
<<: Quins són els mètodes per eliminar l'escala de les teteras?
>>: Quins són els mètodes per eliminar l'escala?
Em pregunto si alguna vegada heu prestat atenció ...
És possible que alguns de vosaltres tingueu gana ...
El blogger va saber que la taxa de mortalitat per...
Potser molts de nosaltres no prestem especial ate...
Tothom ha de saber que hi ha moltes condicions pe...
Què és Kovea? Kovea és una famosa marca coreana d&...
L'engrossiment de les parets dels vasos sangu...
Després de descobrir la flebitis, s'ha d'...
Moltes persones no poden distingir eficaçment ent...
En la vida diària, les ampolles als llavis són un...
Avui en dia, molts treballadors de coll blanc no ...
Jin Jun Mei és una mena de te negre, que és compl...
L'aigua de mel de gingebre és molt fàcil de f...
Què és el lloc web de l'Acadèmia Mundial de Ci...
Una manifestació comuna de l'error de refracc...