Restriccions dietètiques per a persones amb diabetis que cal conèixer

Restriccions dietètiques per a persones amb diabetis que cal conèixer

Un cop es produeix una malaltia tossuda com la diabetis, pot causar un gran dany a la nostra salut. Per tant, hem de tenir clares les mesures de tractament per als diabètics.


En la vida diària, hem de ser conscients dels tabús dietètics dels diabètics En general, els diabètics són els mateixos que les altres persones i haurien d'evitar menjar massa sal accelerarà les malalties cardiovasculars (que representen al voltant del 70% de les causes de mort entre els diabètics), sobretot l'aparició d'hipertensió. La investigació mèdica moderna ha demostrat que l'excés de sal pot millorar l'activitat de l'amilasa i promoure la digestió del midó, així com l'absorció de glucosa lliure a l'intestí prim, que pot provocar un augment de la concentració de sucre en sang i agreujar la malaltia. Per tant, la ingesta de sal dels diabètics, especialment aquells amb hipertensió i nefropatia diabètica, s'ha de limitar estrictament.


El que més temen els diabètics és el sucre en sang alt, tots els tractaments previs seran en va. Per tant, per controlar la diabetis, el primer que cal fer és controlar el sucre en la sang. Entre els aliments que veiem habitualment, els següents aliments poden augmentar fàcilment el sucre en sang: sucre blanc, sucre de roca, sucre moreno, glucosa, maltosa, mel, fruita confitada, toffee, xocolata, dolços de fruita, fruita en conserva, refresc, melmelada, gelats, pastissos dolços, pastissos, així com diverses begudes dolces, líquids orals, etc., sucs de fruites. Aquests aliments o begudes s'han de consumir el menys possible. Si voleu complementar el sucre, ho heu de fer per altres mitjans sense efectes secundaris.


L'augment dels lípids en sang, com l'augment del sucre en la sang, són molt perjudicials per a la diabetis. És una causa important d'altres complicacions de la diabetis. Per tant, els diabètics haurien d'evitar menjar aliments que puguin augmentar fàcilment els lípids en sang. Els aliments habituals que augmenten fàcilment els lípids de la sang inclouen llard de porc, sèu de vedella, greix de xai, mantega, nata, carn grassa i aliments rics en colesterol. Si mengeu massa d'aquests aliments que augmenten fàcilment els lípids a la sang, provocarà obesitat, augment dels lípids a la sang, arteriosclerosi i cetoacidosi.

Hem d'anar més en compte quan es tracta dels tabús dietètics per als diabètics i no menjar aliments que no són bons per a la nostra salut en la nostra dieta diària, en cas contrari, provocarà irritació a la nostra salut i tindrà efectes secundaris en el tractament de les malalties diabètics.

<<:  Quin medicament he de prendre per a la colitis crònica i quins són els tractaments?

>>:  Causes, classificació i característiques clíniques del dolor pèlvic crònic

Recomanar articles

Quines són les funcions del grup de vitamines B en el cos humà

El grup de la vitamina B té un paper molt importa...

Com es porten les parelles feliços?

Moltes persones casades tenen problemes per porta...

Les dones estimen més els homes dolents

Tinc una amiga que és una gran cuinera, amable, v...

Què passa amb Hipmunk? Hipmunk Review i informació del lloc web

Què és Hipmunk? Hipmunk.com és un lloc web nord-am...

Què he de fer si les meves genives estan inflades, doloroses i supurades?

Les genives inflamades, doloroses i supurades són...

Puc alletar després de fer-me una radiografia de tòrax?

La radiografia de tòrax és un tipus d'examen ...

Es pot menjar xiclet de préssec directament?

La goma de préssec és comestible i es pot combina...

Quines són les característiques d'edat del desenvolupament ossi?

En cada etapa de creixement del cos humà, el dese...