En els darrers anys s'ha fet molt popular menjar xiclet de préssec, que és una substància gelatinosa secretada pels préssecs. Com que la goma de préssec no només té l'efecte d'embellir i nodrir la pell, sinó que també té la funció de tractar el mal d'estómac i la gastritis. Per descomptat, quan molta gent menja xiclet de préssec, els preocupa més la seva bellesa i els efectes sobre la cura de la pell. El xiclet de préssec que comprem és generalment sec i dur, i cal remullar-lo abans de menjar-lo. Tanmateix, moltes persones senten que no saben com remullar bé el xiclet de préssec. 1. El problema de l'aigua per remullar el cabell L'efecte de l'escuma de cola amb aigua freda i aigua calenta és diferent. En principi, es poden utilitzar tant aigua calenta com aigua freda, i cadascuna té els seus propis avantatges i desavantatges. Les diferències específiques són: Avantatges i desavantatges d'utilitzar aigua freda per fer escuma: els avantatges són una petita pèrdua de vitamines, una petita pèrdua de nutrients i un bon gust; l'inconvenient és la velocitat lenta. Avantatges i desavantatges del remull amb aigua calenta: l'avantatge és la velocitat ràpida, l'inconvenient és la pèrdua de vitamines, especialment la vitamina C, la pèrdua de nutrients i el mal gust, per exemple, el fong blanc, remullat en aigua calenta, no és cruixent. Per tant, quan escolliu utilitzar aigua freda o aigua calenta per fer escuma, heu de triar segons la situació real: si hi ha prou temps, utilitzeu aigua freda si no hi ha prou temps, utilitzeu aigua calenta si hi ha massa poc; 2. Temps de remull del xiclet de préssec El millor és remullar el xiclet de préssec durant més de 20 hores, canviant l'aigua diverses vegades durant aquest període. 3. Com fer la sopa de goma de préssec i fongs blancs Material: Xiclet de préssec, Tremella, dàtils vermells, lliri Etapes de producció: 1 Remull el fong blanc sec i la goma de préssec en aigua calenta durant unes 5 hores. Traieu els nusos de la Tremella fuciformis i les taques negres de la goma de préssec. Esquinça el fong blanc en trossos de mida uniforme. Ompliu una cassola amb aigua, afegiu-hi fongs blancs, xiclet de préssec, baies de llop i sucre de roca, porteu-ho a ebullició a foc alt, feu-ho a foc lent durant 1 hora i, a continuació, afegiu-hi el jujube i el lliri. Continueu bullint durant 30-1 hora més. (Té millor després de refredar-se a la nevera a l'estiu). Consells 1. La Tremella s'ha de posar bé en remull. Pots posar-la en un termo la nit anterior i posar-la en remull durant la nit. 2. La goma de préssec s'ha de posar en remull fins al doble del seu volum original. 3. Després de bullir, assegureu-vos de coure a foc lent. 4. Personalment, crec que els aliments cuinats en una cassola tenen un gust molt millor que els aliments cuinats en una olla a pressió. Si teniu temps, feu-ho a foc lent en una cassola. 5. Pots afegir sucre de roca segons el teu gust personal. No puc menjar aliments dolços, així que faig servir menys sucre de roca. 6. Pots afegir o reduir la quantitat d'aigua segons les teves preferències personals Si t'agrada més clar, afegiu-hi més aigua. |
<<: Què fer si tens la boca adolorida
>>: Quins símptomes de molèsties poden causar la malaltia de la columna?
Quin és el lloc web de l'Aberdeen Football Clu...
És molt comú patir fatiga ocular si mengeu més d&...
Es pot dir que l'hemorràgia nasal és un símpt...
Què és el lloc web de Hanshin Tigers? Els Hanshin ...
La majoria de la gent pensa que el te no té altre...
Moltes persones de mitjana edat i gent gran patei...
L'enverinament per alcohol és molt freqüent. ...
Quin és el lloc web de Liqier Baby Bottle? Richell...
Molta gent sap què és la proteïna, i el cos humà ...
Col·locar gingebre al voltant de l'ombligo té...
L'alimentació és una cosa que la gent no pot ...
Moltes persones obeses solen tenir símptomes d...
La salut és la capital de la revolució La salut n...
La majoria de la gent sap que si vols observar si...
Si pots menjar mango o no quan tens un refredat é...