Els consells de cuina més pràctics i saludables

Els consells de cuina més pràctics i saludables

1. Arrebossar amb arrebossat i fregir

Els plats fregits tenen una aroma forta i una textura cruixent, com ara les cames de pollastre fregides, el peix fregit i el bistec fregit. En fregir aquest tipus d'aliments, la proteïna està exposada a altes temperatures i pot produir una gran quantitat de carcinògens forts com ara amines heterocícliques i hidrocarburs aromàtics policíclics. Per reduir la producció de carcinògens, podeu recobrir les matèries primeres amb una capa de massa de gruix adequat (podeu barrejar midó i clara d'ou) i després fregir-les en una paella. Aquests arrebossats són com una "capa protectora" per a les matèries primeres, evitant que s'escalfin directament en oli a alta temperatura, minimitzant així la producció de carcinògens. Quan cobreixi la massa, intenteu repartir-la de manera uniforme i amb un gruix moderat perquè s'escalfi uniformement.

A més, en fregir aliments, la temperatura de l'oli s'ha de controlar per sota dels 200 graus centígrads (escalfat a foc mitjà) i el temps de fregir no ha de superar els dos minuts.

2. Afegiu-hi vinagre durant la cocció

Redueix els factors cancerígens durant el procés de cocció i absorbeix la màxima vitamina C possible. Perquè la vitamina C pot bloquejar la formació de compostos nitrosos (una substància que pot causar càncer de l'aparell digestiu).

Afegir vinagre té dos beneficis El primer és protegir la vitamina C dels aliments perquè la vitamina C és més estable en un ambient àcid. En segon lloc, afegir vinagre pot afavorir l'absorció de la vitamina C. Perquè la vitamina C és absorbida en el tracte digestiu per un tipus de cèl·lula d'absorció selectiva. Una característica d'aquest tipus de cèl·lules és que li agrada l'àcid. L'àcid acètic del vinagre estimularà aquest tipus de cèl·lules i li permetrà absorbir una gran quantitat de vitamina C.

3. Espessiu abans de servir

En cuinar, els minerals, vitamines i altres nutrients dels ingredients es perdran a la sopa. La salsa de midó és com una "capa protectora" que pot retenir més vitamina C. En general, el moment d'espessir el plat ha d'estar ben controlat i s'ha de fer quan el plat estigui cuit al 90%. Si el cuineu massa d'hora, la salsa es cremarà si la coeu massa tard, el plat s'escalfarà molt de temps i perdrà fàcilment el seu sabor cruixent i tendre.

<<:  El punt daurat de la salut humana i l'anti-envelliment

>>:  Nou mals hàbits que fan que el cul sigui més gran

Recomanar articles

Quins són els tractaments per als trastorns del nervi cardíac?

El tractament de la disfunció del nervi cardíac i...

Quin exercici t'ajuda a créixer més alt?

Crec que gairebé tothom espera créixer alt, però ...

Què tal Stella McCartney? Ressenyes de Stella McCartney i informació del lloc web

Què és el lloc web de Stella McCartney? Stella McC...

Amb quina freqüència has de rentar els llençols?

Necessitem utilitzar els llençols cada dia, però ...

La forma més eficaç d'alleujar l'estrès

1. Respira profundament D'acord, sé que és un...

Està bé prendre una dutxa freda?

El bany és una part necessària de la neteja corpo...

Propietats químiques de la hidroxipropil metilcel·lulosa

La hidroxipropil metilcelulosa és una substància ...

Quins són els tractaments per a les erupcions en nadons?

La salut física dels nens petits és el que els pa...

Quins són els símptomes de la sinusitis nasal?

La sinusitis nasal és el nom d'una malaltia e...

Quins són els efectes màgics de Guipi Pills?

Les píndoles de Guipi són una medicina patentada ...

Com remullar cogombres de mar secs Quins són els consells?

Els cogombres de mar són deliciosos i nutritius. ...

Com identificar la gota quan es produeix dolor al dit gros?

La gota és relativament desconeguda per a la majo...

Com fer que la melanina de la cicatriu desaparegui?

Normalment les nostres cicatrius es poden dividir...