Els consells de cuina més pràctics i saludables

Els consells de cuina més pràctics i saludables

1. Arrebossar amb arrebossat i fregir

Els plats fregits tenen una aroma forta i una textura cruixent, com ara les cames de pollastre fregides, el peix fregit i el bistec fregit. En fregir aquest tipus d'aliments, la proteïna està exposada a altes temperatures i pot produir una gran quantitat de carcinògens forts com ara amines heterocícliques i hidrocarburs aromàtics policíclics. Per reduir la producció de carcinògens, podeu recobrir les matèries primeres amb una capa de massa de gruix adequat (podeu barrejar midó i clara d'ou) i després fregir-les en una paella. Aquests arrebossats són com una "capa protectora" per a les matèries primeres, evitant que s'escalfin directament en oli a alta temperatura, minimitzant així la producció de carcinògens. Quan cobreixi la massa, intenteu repartir-la de manera uniforme i amb un gruix moderat perquè s'escalfi uniformement.

A més, en fregir aliments, la temperatura de l'oli s'ha de controlar per sota dels 200 graus centígrads (escalfat a foc mitjà) i el temps de fregir no ha de superar els dos minuts.

2. Afegiu-hi vinagre durant la cocció

Redueix els factors cancerígens durant el procés de cocció i absorbeix la màxima vitamina C possible. Perquè la vitamina C pot bloquejar la formació de compostos nitrosos (una substància que pot causar càncer de l'aparell digestiu).

Afegir vinagre té dos beneficis El primer és protegir la vitamina C dels aliments perquè la vitamina C és més estable en un ambient àcid. En segon lloc, afegir vinagre pot afavorir l'absorció de la vitamina C. Perquè la vitamina C és absorbida en el tracte digestiu per un tipus de cèl·lula d'absorció selectiva. Una característica d'aquest tipus de cèl·lules és que li agrada l'àcid. L'àcid acètic del vinagre estimularà aquest tipus de cèl·lules i li permetrà absorbir una gran quantitat de vitamina C.

3. Espessiu abans de servir

En cuinar, els minerals, vitamines i altres nutrients dels ingredients es perdran a la sopa. La salsa de midó és com una "capa protectora" que pot retenir més vitamina C. En general, el moment d'espessir el plat ha d'estar ben controlat i s'ha de fer quan el plat estigui cuit al 90%. Si el cuineu massa d'hora, la salsa es cremarà si la coeu massa tard, el plat s'escalfarà molt de temps i perdrà fàcilment el seu sabor cruixent i tendre.

<<:  El punt daurat de la salut humana i l'anti-envelliment

>>:  Nou mals hàbits que fan que el cul sigui més gran

Recomanar articles

Quines són les conseqüències de l'espondilitis anquilosant?

La malaltia és un factor important que afecta la ...

Menjar mango provocarà calor intern?

Tot i que els mangos són deliciosos, moltes perso...

Què fer si el tendó del genoll està tensat

Si tens el tendó del genoll, has d'anar immed...

Em fan mal els ulls i no els puc obrir, què passa?

Hi ha diverses raons per les quals no es poden ob...

Hi ha un grano carnós dins del nas Com tractar-lo

En termes generals, els grans al nas solen créixe...

Què passa amb l'ASPCA? Ressenyes d'ASPCA i informació del lloc web

Què és el lloc web de l'ASPCA? L'American ...

Quin és el dolor al costat dret de la cara?

Si sovint sentiu dolor al costat dret de la cara,...

L'eficàcia i la funció del suc fresc d'arrel de lotus

L'arrel de lotus és un aliment imprescindible...

Quins són els usos màgics del te perfumat?

Els usos meravellosos del te perfumat són àmpliam...

Aquests tres tipus de dones són més propensos a ser enganyats en l'amor

En la societat actual, realment cal valentia per ...