Els consells de cuina més pràctics i saludables

Els consells de cuina més pràctics i saludables

1. Arrebossar amb arrebossat i fregir

Els plats fregits tenen una aroma forta i una textura cruixent, com ara les cames de pollastre fregides, el peix fregit i el bistec fregit. En fregir aquest tipus d'aliments, la proteïna està exposada a altes temperatures i pot produir una gran quantitat de carcinògens forts com ara amines heterocícliques i hidrocarburs aromàtics policíclics. Per reduir la producció de carcinògens, podeu recobrir les matèries primeres amb una capa de massa de gruix adequat (podeu barrejar midó i clara d'ou) i després fregir-les en una paella. Aquests arrebossats són com una "capa protectora" per a les matèries primeres, evitant que s'escalfin directament en oli a alta temperatura, minimitzant així la producció de carcinògens. Quan cobreixi la massa, intenteu repartir-la de manera uniforme i amb un gruix moderat perquè s'escalfi uniformement.

A més, en fregir aliments, la temperatura de l'oli s'ha de controlar per sota dels 200 graus centígrads (escalfat a foc mitjà) i el temps de fregir no ha de superar els dos minuts.

2. Afegiu-hi vinagre durant la cocció

Redueix els factors cancerígens durant el procés de cocció i absorbeix la màxima vitamina C possible. Perquè la vitamina C pot bloquejar la formació de compostos nitrosos (una substància que pot causar càncer de l'aparell digestiu).

Afegir vinagre té dos beneficis El primer és protegir la vitamina C dels aliments perquè la vitamina C és més estable en un ambient àcid. En segon lloc, afegir vinagre pot afavorir l'absorció de la vitamina C. Perquè la vitamina C és absorbida en el tracte digestiu per un tipus de cèl·lula d'absorció selectiva. Una característica d'aquest tipus de cèl·lules és que li agrada l'àcid. L'àcid acètic del vinagre estimularà aquest tipus de cèl·lules i li permetrà absorbir una gran quantitat de vitamina C.

3. Espessiu abans de servir

En cuinar, els minerals, vitamines i altres nutrients dels ingredients es perdran a la sopa. La salsa de midó és com una "capa protectora" que pot retenir més vitamina C. En general, el moment d'espessir el plat ha d'estar ben controlat i s'ha de fer quan el plat estigui cuit al 90%. Si el cuineu massa d'hora, la salsa es cremarà si la coeu massa tard, el plat s'escalfarà molt de temps i perdrà fàcilment el seu sabor cruixent i tendre.

<<:  El punt daurat de la salut humana i l'anti-envelliment

>>:  Nou mals hàbits que fan que el cul sigui més gran

Recomanar articles

Un ou pot eliminar eficaçment les arrugues de les parts íntimes de les dones

Després de donar a llum, sovint us molesten les e...

Com s'aconsegueix els polls del pubis?

Crec que molta gent ha sentit parlar dels polls p...

Els meus peus no fan pudor, però fan pudor quan em poso les sabates

Crec que molta gent ha tingut aquesta experiència...

Els primers símptomes de la malaltia cardíaca

Independentment de quin tipus de malaltia cardíac...

Aquí teniu set maneres d'ajudar-vos a reduir la caiguda del cabell

Quan arriba la tardor, la gent tendeix a perdre e...

L'oli d'oliva té molts usos, incloent la bellesa i la cuina.

L'oli d'oliva de què parlem fa referència...

Per què em fa mal la cintura i la part inferior de l'abdomen?

El dolor és un fenomen que les persones senten so...

Quina és la millor manera de rentar les taques d'oli a la roba?

A moltes persones els agrada portar roba blanca n...

Les cebes poden eliminar el formaldehid? Resulta que aquest és el resultat

El formaldehid és extremadament nociu per al cos ...

Com eliminar l'escala del vidre

El vidre és un material que s'utilitza sovint...

Què heu de fer si us picor a causa d'hemorroides?

Les hemorroides són una malaltia fàcil de patir t...