Quan arriba l'estiu calorós, a causa del clima calent, a moltes persones els agrada menjar alguna cosa fresca, però l'estiu també és el període en què els bacteris creixen més ràpidament, de vegades, mentre gaudim del menjar, també podem menjar alguns bacteris a l'estómac i, després, ens enverinen. 1. La salmonel·la és un dels principals patògens causants d'intoxicació alimentària i també és la causa més freqüent d'intoxicació alimentària. Habitualment s'aïlla de les femtes o vòmits del pacient. La intoxicació alimentària causada per Staphylococcus aureus es diagnostica principalment mitjançant la detecció d'enterotoxines en els aliments o les femtes, perquè els estafilococs s'han obtingut un cultiu negatiu Les xines no es destrueixen quan s'escalfen, per tant, la detecció d'enterotoxines es pot ajudar amb experiments amb animals o assajos immunosorbents lligats a enzims. Intoxicació alimentària causada per Vibrio parahaemolyticus: és causada principalment per la ingestió de marisc i verdures en vinagre contaminades per Vibrio parahaemolyticus. La intoxicació alimentària causada per aquest bacteri es diagnostica principalment per proves bacteriològiques, però en el cultiu de femta, la majoria dels casos es tornen negatius el segon dia i, per tant, només es poden detectar positius en uns pocs dies afecta la taxa de detecció positiva. 3. La intoxicació alimentària causada per Campylobacter jejuni és causada per la ingestió de carn o llet contaminada amb Campylobacter El diagnòstic de la malaltia es basa principalment en proves bacteriològiques. Intoxicació alimentària causada per Yersinia enterocolitica: Recolliu una mostra d'aliment o femta per al cultiu. 4. Intoxicació alimentària causada per Clostridium botulinum: és causada principalment per l'exotoxina produïda per Clostridium botulinum, normalment s'han de recollir aliments sospitosos per a proves bacteriològiques o amb animals. El botulisme infantil es diagnostica principalment mitjançant proves d'endotoxines fecals, i els resultats dels cultius fecals solen ser negatius. Després d'escoltar la introducció de l'editor, heu après alguns mètodes per a la detecció ràpida d'intoxicacions alimentàries? Hi ha moltes causes d'intoxicació alimentària, i també hi ha moltes maneres de detectar-la, sempre que tothom presti més atenció a la higiene i segueixi estrictament les instruccions d'ús dels aliments, podran evitar les conseqüències de la intoxicació alimentària. |
<<: Com perdre pes a través de la forma física
>>: La turmalina de Zhongwei és bona?
Quin és el lloc web de l'ambaixada hongaresa a...
Què és Woori Financial Group? Woori Financial Grou...
Quin és el lloc web de l'ambaixada d'Israe...
La gonorrea és una malaltia en la qual els gonoco...
Quan sents una sensació de picor a la uretra quan...
Avui en dia, hi ha molta gent que pateix refredat...
Un estudi holandès va trobar que només una peça d...
1. Doneu-vos un buffer Intenta memoritzar la llet...
Quin és el lloc web de Sino-Japanese Dragon Team? ...
Tenir protuberàncies vermelles a la llengua és ba...
És fàcil que les noies a qui els agrada el cabell...
El període de lactància materna és un període crí...
La diarrea és una cosa dolorosa i incòmoda per a ...
Estar assegut durant molt de temps no només causa...
La fibra dietètica és un tipus d'hidrats de c...