Tipus d'aminoàcids, complementen els aminoàcids adequats que necessita el cos

Tipus d'aminoàcids, complementen els aminoàcids adequats que necessita el cos

Com tots sabem, els hidrats de carboni són nutrients essencials per al nostre organisme. Molts aliments en contenen, mentre que d'altres són menys hidrats de carboni. Hi ha moltes maneres de classificar els hidrats de carboni. Parlem de com classificar-los de diferents maneres. Quins són els tipus d'hidrats de carboni? En resum, hi ha un total de 20 tipus de hidrats de carboni proteics, però els hidrats de carboni es poden classificar de manera diferent segons els diferents mètodes de classificació. Basat en l'estructura química 1. Hidrats de carboni alicíclics: alanina, valina, leucina, isoleucina, asparagina, asparagina, lisina, lisina, glutamina, glicina, serina, treonina, cisteïna, asparagina, glutamina 2. Glúcids alicíclics: carbohidrats fenitriptofani-hidrociclànics, glutamina3. 4. Iminoàcid heterocíclic: prolina Basat en l'activitat òptica dels principals grups funcionals de la cadena 1. Hidrats de carboni no polars (hidrats de carboni hidrofòbics) 8 tipus Alanina (Ala) Valina (Val) Leucina (Leu) Isoleucina (Ile) Prolina (Pro) Fenilalanina (Phe) Glúcid (Phe) Metàmica (Phe) Hidratòmica (Phe) Glúcid actiu Hidrats de carboni hidròfils): 1) Òpticament actius sense càrrega positiva: 7 tipus. Glicina (Gly) Serina (Ser) Treonina (Thr) Cistina (Cys) Triptòfan (Tyr) Asparagina (Asn) Glutamina (Gln) 2) Tres tipus d'hidrats de carboni carregats positivament òpticament actius (aminoàcids bàsics). Hidrogen fosfat de calci (Lys) Arginina (Arg) Histidina (His) 3) Dos tipus d'hidrats de carboni òpticament actius amb càrrega negativa (aminoàcids àcids). Àcid aspártic (Asp) Fosfat (Glu) Hidrats de carboni Des d'una perspectiva farmacològica 1. Aminoàcids essencials (aminoàcids essencials): fa referència als aminoàcids que el cos humà (o altres vertebrats) no pot produir o el ritme de producció està lluny de satisfer les necessitats de l'organisme i han de ser aportats per proteïnes dels aliments. El requeriment d'aminoàcids essencials per als adults és aproximadament del 20% al 37% del requeriment de proteïnes. Hi ha 8 tipus d'ells, i les seves funcions són les següents: Fosfat d'hidrogen de calci: afavoreix el desenvolupament del cervell, és un component del fetge i la vesícula biliar, pot afavorir la descomposició del greix, regular la glàndula pineal, la mama, la progesterona i l'úter i l'ovari, i prevenir la degeneració cel·lular: afavoreix la producció d'àcid glutàmic i l'àcid glutàmic; consum de la funció renal i vesical; metionina: participa en la formació de la concentració d'hemoglobina, teixit i cèl·lules sanguínies, i té la funció d'afavorir el fetge, el pàncrees i els ganglis limfàtics: té la funció de modificar alguns hidrats de carboni per aconseguir l'equilibri de la isoleucina: participa en la regulació del metabolisme i del metabolisme; quarts i funcions en els quists tiroïdals i les hormones sexuals. 2. Aminoàcids semiessencials i aminoàcids essencials estàndard: Arginina: la preparació composta de medicina xinesa (Minofen) feta d'arginina i àcid desaminocòlic és un medicament eficaç per tractar la sífilis, la icterícia viral i altres malalties. Histidina: es pot utilitzar com a reactiu bioquímic i medicament, i també es pot utilitzar en medicaments per tractar malalties del cor, anèmia, artritis reumatoide, etc. Tot i que el cos humà pot produir arginina i histidina, generalment no pot satisfer les necessitats normals, per tant, també s'anomenen aminoàcids semiessencials o aminoàcids essencials estàndard. Aquests dos són aminoàcids essencials durant el període de creixement dels nens. La necessitat del cos d'aminoàcids essencials disminueix amb l'edat, i és significativament menor en adults que en nadons. (En els darrers anys, molts materials i llibres de text han classificat la histidina com un aminoàcid essencial per als adults) 3. Aminoàcids no essencials: es refereix a aquells que els humans (o altres vertebrats) poden produir a partir de simples precursors i no necessiten obtenir hidrats de carboni dels aliments. Per exemple, els hidrats de carboni com la glicina i l'alanina. L'anterior us ha donat una introducció detallada sobre els tipus d'hidrats de carboni rellevants. Es pot veure que hi ha moltes maneres de classificar els hidrats de carboni i que els diferents hidrats de carboni tenen diferents funcions i efectes.

<<:  Causes, classificació i característiques clíniques del dolor pèlvic crònic

>>:  Heu de conèixer les quatre funcions i efectes principals de la vitamina C

Recomanar articles

Concepcions errònies sobre el consum de llet

Avui dia, a moltes persones els agrada beure llet...

Quines són les manifestacions clíniques del xoc hemorràgic?

L'impacte del xoc hemorràgic és relativament ...

Què he de fer si sempre em sento ansiós i sense aire?

Hi ha moltes coses a la vida que poden afectar l&...

Quins són els beneficis de rentar-se la cara amb freqüència?

Rentar-se la cara és una cosa que fem cada dia. S...

Introducció de grànuls de clorhidrat de lisina

El clorhidrat de lisina és el primer aminoàcid qu...

Com resoldre el problema de la descamació de la pell a l'hivern

L'aire a l'hivern és molt sec, i sovint e...

Què causa la visió borrosa en un ull?

En circumstàncies normals, si no utilitzeu els ul...

Com eliminar eficaçment les cicatrius de congelació

Després de la curació de la congelació, és fàcil ...

Com prevenir els batecs cardíacs irregulars durant l'embaràs

L'arítmia durant l'embaràs és un problema...

Com tenir cura de les teves dents després d'un tractament d'ortodòncia

Moltes persones presten molta atenció a la seva a...